icon

Trváte pred prvým rande na výmene posteľnej bielizne?

22. dec 2025

Pred prvym rande, trvate vzdy na vymene postelneho pradla? Je nutne aby potencionalny adept na partnera, pripravil "pracovne prostredie" len pre vas?? 🙂 ja viem pisem to jemne vtipne, ale dobre viete ako to myslim. Dakujem za odpovede.

Strana
z2
anonym_e7170b
22. dec 2025
@kitycat

Ty sa reventivne holis a inak skraslujes tam dole pred kazdym rande kde je moznost sexu?

@kitycat prepac to ma zaujalo, ale co si mozem predstavit pod inym skraslovanim tam dole? Trblietky alebo uz mi na dnes vyplo logicky aparatus?

januska12323
22. dec 2025

K takému chlapovi by som nešla a už vôbec neviem prečo to nazývaš rande. Obyčajný sex s ešte stále zadaným.

miadi
23. dec 2025

Ked to beries takto .. ze na prvom rande bude par hodin po tom co to “ pracovme prostredie “ pouzil s inou osobou a ty sa tam hrnies ., to uz by si radsej mala pytat krvny test ze nema pohlavne choroby a doniest svoj negativny test . Lebo tie “ pracovne nastroje “ mozu prenašat vacsi hnus ako “
Pracovne prostredie.”

pr85
23. dec 2025
@mandzula

Nie, staci, ked si umyje za predkozkou.

@mandzula A čo keď nemá predkozku, lebo je obrezany?

anonym_457253
23. dec 2025

Mne sa tu najviac paci termin buduca exmanzelka 🙂 Moj manzel prezliekal periny vecer ked som tam mala prespat ale nemal nikoho okrem mna.

svetlonos
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b2782f
@zuzinka888 ani keby viete, ze tam este tyzden dozadu lezala jeho expartnerka ci manzelka (teda buduca exmanzelka) ?

@anonym_autor
tak v tomto pripade ti nepomôzu ani hodvabne nove obliecky, nova postel ani svätena voda.

3petka
23. dec 2025

@anonym_autor na prvom rande a hneď do postele? Dobrá si.
Tak keď už si taká únava choďte k tebe určite máš čisto….

anonym_6e6600
23. dec 2025
@minenkaa

A preto netreba sexovat v posteli

@minenkaa alebo vymenit vzdy kuchynsku linku, respektive dosku 🙂 🙂 🙂

anonym_65e299
23. dec 2025

@anonym_autor keď ťa oprie o plot, nemusí meniť bielizeň. Nikdy som na prvom rande, ani na druhom, neliezla s niekým do postele. Som stará škola, vždy som spala len s mužom, ktorého som ľúbila a mala s ním vzťah. Nieskákala som do postele na striedačku s jeho ex. Že ťa môže nakaziť, ti neprekáža? Nevymenená bielizeň hej?

anonym_65e299
23. dec 2025
@pralinka25

ja premyslam nad technickym prevedenim. to mu ako mas v plane povedat? spytat sa ho? pockat predtym nez na to skocite aby to urobil alebo ako na tom vlastne trvat?

@pralinka25 pošle ho popredu

viestta
23. dec 2025

@anonym_autor tak ako rande dopadlo? Periny buduca byvala prezliekla aby ako spravne gazdinka svojmu kurevnikovi pripravila ciste pracovisko?

alantroj
24. dec 2025

Trvam aj na vymene postele 🙂 (inak true story, poznam taku babu, ze nebude spat tam kde bol s inou babou).

merlinja
24. dec 2025

Kde vy na tie otázky chodíte?

Strana
z2