Trváte pred prvým rande na výmene posteľnej bielizne?
Pred prvym rande, trvate vzdy na vymene postelneho pradla? Je nutne aby potencionalny adept na partnera, pripravil "pracovne prostredie" len pre vas?? 🙂 ja viem pisem to jemne vtipne, ale dobre viete ako to myslim. Dakujem za odpovede.
K takému chlapovi by som nešla a už vôbec neviem prečo to nazývaš rande. Obyčajný sex s ešte stále zadaným.
Ked to beries takto .. ze na prvom rande bude par hodin po tom co to “ pracovme prostredie “ pouzil s inou osobou a ty sa tam hrnies ., to uz by si radsej mala pytat krvny test ze nema pohlavne choroby a doniest svoj negativny test . Lebo tie “ pracovne nastroje “ mozu prenašat vacsi hnus ako “
Pracovne prostredie.”
Mne sa tu najviac paci termin buduca exmanzelka 🙂 Moj manzel prezliekal periny vecer ked som tam mala prespat ale nemal nikoho okrem mna.
@anonym_b2782f
@zuzinka888 ani keby viete, ze tam este tyzden dozadu lezala jeho expartnerka ci manzelka (teda buduca exmanzelka) ?
@anonym_autor
tak v tomto pripade ti nepomôzu ani hodvabne nove obliecky, nova postel ani svätena voda.
@anonym_autor na prvom rande a hneď do postele? Dobrá si.
Tak keď už si taká únava choďte k tebe určite máš čisto….
A preto netreba sexovat v posteli
@minenkaa alebo vymenit vzdy kuchynsku linku, respektive dosku 🙂 🙂 🙂
@anonym_autor keď ťa oprie o plot, nemusí meniť bielizeň. Nikdy som na prvom rande, ani na druhom, neliezla s niekým do postele. Som stará škola, vždy som spala len s mužom, ktorého som ľúbila a mala s ním vzťah. Nieskákala som do postele na striedačku s jeho ex. Že ťa môže nakaziť, ti neprekáža? Nevymenená bielizeň hej?
ja premyslam nad technickym prevedenim. to mu ako mas v plane povedat? spytat sa ho? pockat predtym nez na to skocite aby to urobil alebo ako na tom vlastne trvat?
@pralinka25 pošle ho popredu
@anonym_autor tak ako rande dopadlo? Periny buduca byvala prezliekla aby ako spravne gazdinka svojmu kurevnikovi pripravila ciste pracovisko?
Trvam aj na vymene postele 🙂 (inak true story, poznam taku babu, ze nebude spat tam kde bol s inou babou).

Ty sa reventivne holis a inak skraslujes tam dole pred kazdym rande kde je moznost sexu?
@kitycat prepac to ma zaujalo, ale co si mozem predstavit pod inym skraslovanim tam dole? Trblietky alebo uz mi na dnes vyplo logicky aparatus?