Unavený manžel
Ahojte. Idem pre radu, pochopenie. Manžel má 40 rokov, čiže to nie je žiaden dôchodca, pracovnú dobu takú normálnu, nepracuje fyzicky ale večer je večne unavený. Sex sme nemali ani nepamätám. Dnes po dlhšej dobe prejavil záujem, vytiahol víno, nachystal "hračky" v spálni a kým som stihla okúpať deti tak už bol zaspatý na gauči ( o siedmej 🤨 ). Ja už neviem čo s ním. Neustále vedieme rozhovory na túto tému. Mne to chýba , on tiež koľko krát cez deň napíše, že má chuť, ale príde domov a koniec, hotový zo života, zaspí ako batoľa ešte pred deťmi.. Bol u lekára, tam je všetko v poriadku, fyzicky je tiež ok . Neviem už ako mu pomôcť tú únavu premôcť. Máte nejaké nápady?
Príde domov - do malého bytu, kde počuť každý prd (podľa teba) = súkromie 0, kde je okrem detí aj pubertálna sestra 😵 Ty si konzerva, ktorá sa všetkému tomuto poddáva, takže sprcha ani iný "úlet" nehrozí, a jemu sa divíš, že radšej zaspí. Pravdupovediac, ja nie. On nemusí mať žiadnu diagnózu. Stačí, že príde do tohto. Ja sa skôr divím, že mu to nevadí a nemá snahu riešiť vaše zjavne nedostačujúce bývanie..
Vieš čo, asi posledná rada a nalož s ňou ako chceš (pretože všetko ignoruješ). Zavolaj chúvu na poobedie a proste ho prekvap. Bookni hotel a užite si to. Ten refresh potrebujete obaja.
@tiezjedna tu musim inak suhlasit v tom, ze zmena prostredia robi vela, niekedy cloveku chyba dopamin, ked je uz vsetko hrozny stereotyp
Buď realne to je niečo zdravotne a treba ho prešetrit. Ak mu fakt že vôbec nieje tak prepač ale je to sebec.
To sa môže každý vo vztahu citit "unaveny" a vybavene. Tiež nenavarim lebo som bola unavena, alebo nepojdem do prace lebo som unavena. Verim že to pochopi môj šef že som neodovzdala pracu lebo som bola unavena. A verim že to pochopi danove že neplatim dane lebo som unavena.
Ostatne povinnosti zvlada, tak ja nechapem ako nemôže svojej žene.
Jaaaaj, netreba mu hneď diagnózy dávať, tu máme samé doktorky a psychologičky 🤭.
Neviem, ci si autorka písala, akú má robotu? Dobre.spí vnoci? Nechodieva neskoro spať, nečumí do noci na telku? Ako sa stravuje?
@anonym_autor ahoj zdravim ta. Ma nervovo hormonalny disbalans v tele. Doktor zisti iba mechanicke poskodenie ak by bolo a zmera testosteron. Ale kludne moze byt ze testo ma vysoko a vysledok je taky ako pises. Dokonca ked si da viagru stale moze byt ten problem. Pretoze !!!!! Nervovo a hormonalne je jeho os v nerovnovahe a preto to nefunguje. Musi sa opravit tento nepomer a potom pripadne nasadit este nieco na prekrvenie. Tazko sa mi to vysvetluje lajicky a strucne ale dufam pointu si chytila. Pekny den nech sa dari 🙏

a môže ten spánok aj vyhľadávať, aby nemusel mať sex