icon

Urobila som správne, keď som sa rozišla?

27. dec 2023

Dobrý večer. Ani neviem,ako začať,je toho veľa,čo by som chcela napísať. Napríklad, aká som bola nešťastná po 2 rokoch,ako mi bolo ubližované,psychicky,ako veľmi som ľúbila a prehliadala veci, ktoré normálny milujúci muž nerobí svojej milujúcej. Je to proste cholerik a úplný narcis. Nemáme spolu bábo,bývali sme spolu vyše roka u neho. Prvý krát ma ,,pohlo" ,keď mi začal nadavat do jebnutych (nik mi tak nikdy nepovedal,ani otec,ani brat) a on po pár mesiacoch len kôli tomu,že utrela mokrý dres hubkou-tou drsnou zelenou stranou,potom to pokračovalo,že keď vysavam, vysávač mám nadvihnúť,aby po parketach tak nešuchal,pritom to bol už moderný vysávač,vážne so nepočula,aby ešte vysávač naddvyhala. Potom to bolo pranie, žiadne prášky, žiadne aviváže,len čisto kvapka pracieho gélu,potom nebodaj ak som nechtiac na prah stupila nohami,podotýkam mám 55kil,pri 167vyske. Keď mal prísť domov z práce,bola som celá v strese,čo si zasa nájde,pri sexe ma ani nebozkaval,už som si pripadala ako ... ., žiadne maznanie nič. Už som sa bála aj ozvať,niečo namietať, povedať svoj názor,len som vyplakať v kúpeľni,keď zaspal a šla som si von zapáliť slimku od nervov,aj keď som fajčenie vždy odsudzovala. Chcem vás poprosiť žienky zlaté,utvrdte ma v tom,že som urobila správneNehľadám . C

Strana
z2
zmrzlinka2021
28. dec 2023

autorka,

nemas co lutovoat.
Vyskusali ste si dva roky chodit, ci si vyhovujete a proste on ti nevyhovuje. Tak to s nim aj treba komunikovat. Proste nesedis mi, nenasla som v nasom vztahu buducnost. Nie som vhodna partnerka ani pre teba, zelam ti najst lasku svojho zivota.

zorkahorka
28. dec 2023

Ber to tak, ze si o skusenost mudrejsia. Zablokuj si ho, rob, co mas rada, venuj sa sama sebe

marca12
28. dec 2023

Nestratila si cas. Teraz to nevidis,ale casom uvidis,aka lekcia to mala byt. Vsetko co sa nam stane,je pre nas poucenim.

ema22270
28. dec 2023

Toto co pises boli fakt uplne hovadiny, co ti on vycital, ze vsetko robis zle? A on vsetko robi dokonalo, vsak? Prat bez pracieho prasku? Dvihat vysavac po parketach...? Kazdy mame nejaku povahu, akoze ja som tiez niekedy sisi, co ma ie rozculit, ale zas toto su uplne extremy a hlavne, ze ta donutil nepracovat, ak ste nemali deti, co je uplne na hlavu, preco by si nemala pracovat? Aby ta mohol uplne udupat a ostala by z teba totalna troska. A uz by si si nikdy ani pracu nenasla, lebo by si bola psychiatricky pacient.🙄

puklica13
28. dec 2023

Nech ta nemrzi, ze si s nim stratila cas, ber to ako cennu zivotnu lekciu...a spravila si absolutne dobre...tiez som sa tak raz davno rozhodla a nic lepsie sa mi nemohlo stat

danica2711
28. dec 2023

urobila si najlepšie rozhodnutie v živote, gratulujem ti. Teraz je to ešte čerstvé, všetky city a pocity sa v tebe bijú. Daj tomu čas, všetko v tebe vo vnútri sa pomaly ukľudní, vyrovná a zharmonizuje a jedného dňa zrazu zistíš, že sa môžeš voľne a radostne nadýchnuť, že sa nemusíš báť, kedy ti nejaký magor začne nadávať za nepodstatné veci, že si znovu sama sebou. Potom začne byť život zase krásny (oveľa krajší ako predtým s magorom). Držím ti palce

autor
28. dec 2023

Ďakujem Vám všetkým za podporu,veľmi si to vážim ❤️. Uisťujete ma každá jedna z Vás,že som urobila správne, pretože som už o sebe začala pochybovať. Viem,že do vzťahu patrí tolerancia,ale ja som to s ňou prehnala a prestala som si vážiť samu seba. Časom by som určite skončila "na práškoch". Ešte raz, ďakujem.

heidi4
28. dec 2023

Posielam ti vela sil a najma odhodlania a vydrze odolavat, bude ti slubovat hory doly, ale on sa nezmeni, iba nasadi zase svoju masku na nejaky cas. Bude to vyzva, ALE pamataj, ze uplne najtazsi krok mas uz za sebou, bravo. 🙂
Autorka, pokojne nam sem hocikedy napis, ked budes nieco potrebovat, a ak si od BA ci okolia, pokojne mozeme ist spolu na kavu a pokecat - rozptylit sa, keby si chcela. 🙂 🍀
Drzim ti palce.

autor
28. dec 2023

A to s tým psychickým vydieraním,ste mali pravdu. Že ,, nemá nikoho,len mňa" . Musela som ho zablokovať,mala som to urobiť už včera,no nezvyknem takto veci riešiť. Ďalšie ponaučenie, keď sa rozhodneš,sprav to až do úplného konca!

betulinka1
28. dec 2023

Uplne ho zablokuj a neotvaraj aj ked pride. Nesadaj k nemu do auta a prerus kontakt. Co sa tyka toho, ze sa citis smutna lebo si si zvykala na debila googli pojem stockholmsky syndrom, najdes odpovede.

katarinka89
28. dec 2023

Áno stratila si pri nom čas, tak neurob znovu tu istú chybu. Všetko zlé je na niečo dobré. Uvedomila si si svoju hodnotu..pokračuj v tom a jeho ignoruj. Máš možnosť stretnúť blízku dušu tej tvojej ale najskôr sa ti musí zapojiť. Držím palce

alickapusinka
28. dec 2023

Gratuluj si že si sa zbavila bremena a že nemáte deti. Založ si rodinu s normálnym chlapom ten sa nezmení nikdy. Nevracaj s ak nemu aby si nezostala tehotná a potom teror bude pokračovať. Urobila si pre seba najlepšiu vec nezmení sa to mi ver. Sú to len prázdne sľuby. To sú len prázdne sľuby a somariny aby si prišla nazad chvíľku možno dobre bude ale potom to bude pri starom. A ON ťa šikanoval lebo takto zdvihni vysávač chod po špičkách ako šibnutý toto robia chorý ľudia. Prečo ak ma toľko rokov si nezaložil rodinu prečo jeho rodina ho nechce nenavštevujú sa. Lebo je asi pre rodinu divný. Najlepšie si urobila že si odišla nikdy ale nikdy sa k nemu nevracaj. Nech ťa kontaktuje zmenila by som si číslo i mailovu adresu a odstrihla by som ho úplne zo života aj za cenu že sa presťahujem do iného mesta.

rorino
28. dec 2023

Gratulujem ,že si sa s ním rozišla👏👏👏.To nie je narcis,to je psychopat🤦.A nezmení sa,už je moc starý a vie,že takými oblbovakmi ťa môže dostať nazad,vie kde je tvoja achillova pata,obyčajný manipulátor to je,a možno ho až tak hrozne nemiluješ,ako si myslíš,len si ním už dobre zmanipulované.Vydrz,odolajú a vykašli sa na neho

Strana
z2