Urobili by ste prvý krok?
Ahojte.
Spoznala som jedného muža. Veľmi šikovný, rozhľadený, vyzretý a milý. Keď si zoberiem moje predošlé vzťahy, asi mám pocit, že je z "vyššej ligy" ako som ja. Veľmi dobre si rozumieme, veľa sa nasmejeme. :D Predtým mal 5 ročný vzťah a bol jej verný. Preto mi teraz nejde do hlavy, že okrem mňa takto isto chodí vonku aj s 2 ďalšími ženami. Som dosť namotaná, ľúbim ho. A asi mi aj vadí, že sa stretáva s inými babami. Možno je aj trochu hanblivý. Trochu sa aj bojím, že to s ním budem takto ťahať ešte pol roka a potom mi citovo ublíži a rozhodne sa pre inú, čo sa možno po ňom vrhne.
Otázka znie: Urobili by ste prvý krok a povedali ste mu na rovinu, že by ste mali záujem o vzťah?
otázka znie: prečo máš záujem o vzťah s mužom, ktorý okrem teba oblbuje ešte 2 ďalšie? Otvor oči! On ti ubližuje už teraz, dokonca ti povie, že randí aj s inými ženami a ty ho ľúbiš a tvoj jediný problém je, či mu to povedať a či nie?! Nemyslíš, že sa na tom ten "hanblivý hráč vyššej ligy" môže celkom dobre zabávať?
A mimochodom, dobíjajú sa napr. baterky, žena sa dobýja.
Na to sa vykašli, keď ti este ukazuje fotky tých ostatných vyzretý určite nie je. A myslím, že prvý krok by mal urobiť muž.
Inak koľko máte rokov?
No pozri. Povedal ti casom, ze ma o teba zaujem akebo ta berie ako kamosku ? Pouziva slovo rande vazne alebo to mysli v ramci srandy a berie vas vsetky ako kamosky? Mozno aj uvazuje, ze by s jednou z vas mohlo nieco byt, teda vztah.
Mala som takeho fajn "kavoveho" kamosa kolegu. Zacalo to kavou, stavili sme sa vyhrala som, tak som povedala ze ma pozyva za to na kavu 😂.
Nejaky cas to trvalo ale sli sme. A zacali sme xhodievat castejsie aj v praci na kavy ci na obedy. On mal po 30tke ja pred. Velmi ma to potesilo, neratala som s vacsou intenzitou. Casom som sa fakt zalubila. Bolo nam fajn, cisto kamosi ziadne " benefity". Ani kamosky mi neverili, ze medzi nami nic nie je. Zacali kolovat po firme klebety a tak sme "donasali" jeden druhemu, co kto pocul.
Bol fesak, obaja bez vztahov. Raz som to uz vzdala a ten prvy krok urobila. Bol ferovy a citlivy. Povedal, ze si ma vazi a ma ma rad ako kamaratku ale vztah so mnou nechce.
Myslela som, ze to cele teda zabali a uz sa neozve. Trvalo to par dni, asi ba schladenie a znova zavolal. Opytal sa ci som ok a ci su nase kavy/ obedy nadalej ok.
A takto to pokracovalo este asi rok. Bola som omnoho uvolnenejsia a vzala som to dobre. Vedela aom, kde je moje "miesto" u neho. V praci pre mna spravil 1-2 mile veci, s ktorymi som neratala a bola mu vdacna. Bola som proste jeho fajn kamoska a ked bolo treba, dal to aj ored ostatnymi najavo. Mohla som viac ako ine. A stale nemyslim nic sexualne!
Ked si po dvoch rokoch nasiel priatelku, moje kamosky sa normalne obavali povedat mi o tom 😂 Odvazila sa len jedna a tak velmi opatrne.
Ja som sa velmi potesila, hlavne ked mi povedala o koho ide. Nesmierne peijemna zena, presne jeho ideal. Kamoska nechapala celkom ako sa mozem tak tesit.
Raz ma ta jeho priatelka po dlhsej dobe videla, bola som odcestovana dlho. A pvedala mu, ze som sa vratila, ci o tom vie a ci sme uz boli na kave kym znova odidem. No zlata 😀
Ja som ho mala ozaj velmi rada potom ako kamarata, priala som to stastie 🙂 A tesim sa dodnes, uz su manzelia.
Takze aj takyto trosku iny stastny koniec moze byt 🙂. Zalezi od charakteru cloveka.
Nejak mi nejde dokopy to slovné spojenie, že je hanblivý, predchádzajúcej partnerke bol verný a pritom randi s viacerými ženami naraz...🤔
Poviem ti, ako to dopadne. Teba ma davno na haku, uz si vo friendzone. Hentu sedu mys posle do kelu a bude s kockou, ktoru vyuzije ako prievoznika, kym nestretne svoju dalsiu vyvolenu, s ktorou bude zas viac rokov... mozes ist dalej, tu ta nic necaka.
Urob krok, ale dozadu.
Hanblivy randí s tromi ženami naraz? Ten nie ze je z inej ligy ale asi ašpiruje na futbalovú jedenastku 🤦♀️
Áno,urobila by som prvý krok a povedala,že zbohom