Úskalia vzťahu s úžasným sexom
Keď je to na začiatku úplne perfektné, neviete sa od seba odtrhnúť. Je možné, že toto bude v budúcnosti nejaký problém takého vzťahu? Asi to také úžasné nebude do nekonečna. Zažili ste krach takého vzťahu, lebo tá iskra opadla?
@anonym_autor POokiaľ máš aspoň 13, alebo viac, tak vieš, že iskra opadne, tak to proste je, ale vzťah sa kvôli iskre hneď rúcať nemusí, to už je na vás.
@anonym_autor prečo by mali byť problémy? U nás je sex od začiatku absolútne super a stále super aj po 16 rokoch, nič sa nezmenilo. Ale to dopredu nikdy nevieš, čo a ako bude. Každopádne si to užívaj a nestresuj dopredu, čo bude.
U nas je super aj tato cast a za 10 rokov sa to nezmenilo, iba posunulo vpred, prvych 5 rokov to bol kopec prace na tom, ze vobec detailne spoznam partnera. Teraz po 10 rokoch je to uz uplne idealne.
@anonym_autor vzťah sa po rokoch mení na niečo iné a tým je napr. rešpekt, úcta atď. Neviem koľko máte teraz rokov, ak 17, tak po čase začnete riešiť aj iné veci ako sex. Hypotéku, možno deti, možno psa, macku... Zalezi ale ako sa budete o svoj vzťah starať.. aj krásna kvetina umrie, ak sa o ňu prestanes starať, polievať ju, hnojit, atď. Napríklad ja som s mužom 15 rokov, zo začiatku iskra, nonstop na sebe, chémia taká že stačilo aby si sadol vedľa mňa, potom dieťa, smrť, iné starosti a stále keď sa na nho pozriem, mám pocit že ho mám stále radšej. Akoby som sa zamilovala každým dňom viac, ale inak ako keď sme mali 20...
@anonym_autor No ak zakladas svoj vztah iba na tom, ze je medzi vami brutalna chemia, tak casom ta taky vztah moze omrziet...intimita je dolezita cast vo ztahu, ale nikdy nepochopim ludi, krori jej davaju taku velku dolezitost, ze zabudaju na vsetky ostate (za mna aj dolezitejsie...) hodnoty, ktore su potrebne pre dlhodoby, stabilny a stastny partnersky vztah.
@anonym_autor No ak zakladas svoj vztah iba na tom, ze je medzi vami brutalna chemia, tak casom ta taky vztah moze omrziet...intimita je dolezita cast vo ztahu, ale nikdy nepochopim ludi, krori jej davaju taku velku dolezitost, ze zabudaju na vsetky ostate (za mna aj dolezitejsie...) hodnoty, ktore su potrebne pre dlhodoby, stabilny a stastny partnersky vztah.
@oceanahory my nezabúdame, ale je to teraz okrajové. Užívame si a ja sa bojím času ..či nás to neomrzí...neprejeme sa....tie hodnoty tam budú, všetko ok, len už bude stereotyp v dlhodobom vzťahu. Ani jeden sme ešte také niečo intenzívne nezažili. A dlhodobo... Máme obaja nad 40.
@oceanahory my nezabúdame, ale je to teraz okrajové. Užívame si a ja sa bojím času ..či nás to neomrzí...neprejeme sa....tie hodnoty tam budú, všetko ok, len už bude stereotyp v dlhodobom vzťahu. Ani jeden sme ešte také niečo intenzívne nezažili. A dlhodobo... Máme obaja nad 40.
@anonym_autor Tak uvdite...🤷, namiesto strachu, si to radsej uzivajte 😉.
@anonym_autor radšej to hneď ukonči...
@anonym_autor radšej to hneď ukonči...
@morpheuss nech to ukonči, uteka rychlo za tebou a ty ju odkopneš
potom konečne pochopí, o čom to celé bolo
@anonym_autor čo sa týka obyčajnej techniky a skvelého sexu to sa zmeniť nemusí. Horšie je, ak partner partnerku nrjak sklame v bežnom živote. To dokáže iskru pekne zahasiť.
@morpheuss dôvod?
@anonym_autor moja babka vždy vravievala "keby naša Hana sa vydala" a bol to príbeh o tom ako babky plakali na pôjde, kde na stene vysela sekera... a babky plakali, že keby ich Hana sa vydala, mala by dieťa, to by sa naučilo chodiť, vyšlo by hore na pôjd a tam na pôjde by naň tá sekera spadla a zabila to dieťa... a babky teda oplakávali smrť toho dieťaťa...
Ak si to nepochopila, ty si ako tie babky...
@morpheuss nech to ukonči, uteka rychlo za tebou a ty ju odkopneš
potom konečne pochopí, o čom to celé bolo
@karolinakr Kajka, predpokladám, že chceš povedať, že až pri mne by pochopila, čo je to úžasný sex...
@karolinakr Kajka, predpokladám, že chceš povedať, že až pri mne by pochopila, čo je to úžasný sex...
@morpheuss tak to neviem, to už ty musiš ukazat svoje kvality
@anonym_autor moja babka vždy vravievala "keby naša Hana sa vydala" a bol to príbeh o tom ako babky plakali na pôjde, kde na stene vysela sekera... a babky plakali, že keby ich Hana sa vydala, mala by dieťa, to by sa naučilo chodiť, vyšlo by hore na pôjd a tam na pôjde by naň tá sekera spadla a zabila to dieťa... a babky teda oplakávali smrť toho dieťaťa...
Ak si to nepochopila, ty si ako tie babky...
@morpheuss neboj, pochopila. Myslela som, že máš na to tvrdenie rozumnejšie dôvody. Nie som blbá, aby som si niečo privolávala, alebo sa dokonca vdala takých zážitkov dobrovoľne.
@anonym_autor veď sex je len jeden dielik zo skladačky... "Úskalia" sú v každom vzťahu a v každom vzťahu iné, bez ohľadu na sex. A "úžasný", no to je zas len o preferenciách a o tom, ako ste si sadli. Vývoj nikto nevie, môže to trvať celý život, že sa budete zlaďovať podľa vývoja vašich potrieb a možno je jeden z vás väčší sebec ako ten druhý, tak potom to bude škrípať po čase.
@anonym_autor je prirodzené, ze časom to nebude úplne take ako na začiatku. Stále to moze byt krásne a iskrivé, ak si tie zmeny obaja budete všímať a nedovolíte tej iskre vyhasnút. Minule sa to tu riešilo, je to chcení oboch.
@morpheuss neboj, pochopila. Myslela som, že máš na to tvrdenie rozumnejšie dôvody. Nie som blbá, aby som si niečo privolávala, alebo sa dokonca vdala takých zážitkov dobrovoľne.
@anonym_autor vieš, môj pamätný výrok je "nerieš *joviny" a toto isté teraz radím ja tebe... áno, si vo fáze zaľúbenia a áno, táto fáza maximálne do dvoch rokov skončí. Potom príde nová fáza, no je len a len na vás, ako bude tá ďalšia fáza vyzerať... ale máte dobrý základ, lebo dobrá šukačka vydrží oveľa oveľa dlhšie ako to úvodné zaľúbenie.

Dobry den,volam sa Magda a vylestim Vam gule,pardon vyvestim Vam z gule.