icon

Utiahnutý chlap aj po roku vzťahu

kvietok90
21. apr 2020

Baby, mala by som taku prosbu o radu, ako citlivo si pohovoriť s priateľom. Sme spolu pomaly rok, a stale mam pocit, ze je utiahnuty ohladom romantiky, nehy a postele. Viem, že sa vravi, že co od chlapa chceme mame mu to povedat. Lenze mam dojem, že jemu musím vravieť všetko. Mal vzťah predo mnou 10 rokov s jednou, pred tym asi nikoho nemal veľmi. Ma 34 rokov. Keď sa vidíme, na privítanie dostanem pusu taku, že sa ma ledva dotkne, keď spolu ležíme a pozeramé film, on dokaže ležať pri mne len tak sem tam sa ma letmo dotkne, alebo ma lahko pohladka alebo da pusu tiež taku suchu. Keď chcem nežnosti, bozkavanie a dotyky musim mu to povedať. Ale že stále. On mi v tomto pripada, niekedy ako nepobozkany ako sa vraví , začiatočník alebo co. Uz som sa pytala ho na to, aj či nahodou to nie je kôli byvalej priateľke že nechcela nič také alebo čo. Lebo on je skvely co sa týka ako mily je, dobrý je, pracovity je. Ale čo sa týka intímnosti akosi mi niečo chýba. Dakujem

lintu
22. apr 2020

Po roku už veľmi začiatočník asi nebude. Za ten čas si už mohol isté návyky osvojiť. Jemu to proste nechýba, resp. si to predstavuje inak ako ty. Ak budete pretláčať len záujmy jedného, časom vám to pôjde obom na nervy. Máte problém a na jeho odstránení by ste mali pracovať obaja. On pridať, ty ubrať, nájsť nejaký kompromis. Ak sa to nenaučíte, tak asi žiaľ...

brita7777
22. apr 2020

@katkati 🙂

kvietok90
autor
23. apr 2020

Dnes mi príde chlap, budeme pozerať filmik, tak som zvedavá co spraví, ak ja nebudem robiť nič :D

0silvia0
23. apr 2020

@kvietok90 daj vediet, ako to dopadlo, ale flasku vinka by si mohla kupit, nech sa uvolni😊

kiara3
23. apr 2020

@kvietok90 a nema nejakú diagnozu?Vies niesu len deti s autizmom alebo aspergerom alebo ADHD atd...Tie deti raz vyrastú ale svoje zvyky menia len v určitej sfére...Ja by sa porozpravala s jeho rodičmy...Aby si si nepripisovala niečo co nieje a pritom je proste taky so svojími potrebami

kvietok90
autor
23. apr 2020

@0silvia0 vinko nevypije, a rano skoro do prace ide, čiže spat tu nebude u mňa... Hoci by spal vino by nevypil a to by bola romantika ze ja vínko a jemu ulieval vodku :D

0silvia0
23. apr 2020

@kvietok90 no kazdopadne daj vediet ako to dopadlo😍

eliska13
23. apr 2020

@kvietok90 nedocitala som všetko.Ale z mojich vzťahov som zistila, že kde bol dobrý sex tam zase chýbalo iné zodpovednosť, dobre spolužitie a kde je všetko dobré zase je slabší sex😀tak si vyber podľa tvojej priority.Ale od tohto muža extra sex, vášeň, spontánnosť nečakaj to je taký typ chlapa ja mám podobneho, ale tak už vekom hľadám iné dobre vlastnosti😅opísala by som to neprebudeny, až nudny, alebo málo spontanny , ale zase nebude mu testosterón búchať do hlavy a nebude behať kade tade, hlavne introverti, flegmatici sú takí nemastni neslani.

eliska13
23. apr 2020

@kvietok90 držím palce👍

retatka
Autor odpoveď zmazal
laila22
23. apr 2020

@0silvia0 Aj ja práve umývam chodbu, takého by som brala :D. Srandujem.. 🙂

janickacrazy
23. apr 2020

@retatka nesúhlasím s tebou, ja by som takého chlapa nechcela za nič na svete, intímnosti sú naozaj doležité vo vzťahu aj po rokoch, práveže ja pozorujem, že tie vzťahy, kde tieto veci klapú sú oveľa lepšie a stabilnejšie ako tam, kde to v tejto oblasti nefunguje

0silvia0
23. apr 2020

@janickacrazy suhlasim, tiez by som chlapa bez testosteronu nechcela....

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
23. apr 2020

@retatka prečo by mal mať x zásadných chýb inde? ved nájdem si takého, čo je aj v sexe poriadny aj v ostatných veciach, no nie? neviem prečo by to muselo byť bud alebo, ako ja mám už po 40tke a veru sex je pre mna stále veľmi doležitý, ale tak chápem, že pre niekoho nemusí byť, ale ked už na začiatku je to o ničom, tak v 40tke sa jej ani nedotkne a to by som ja nezvládla určite

retatka
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
23. apr 2020

@retatka myslela som chlapa s poriadnym testosteronom, nie nejaku trasoritku, ktoru by som musela prosit o sex😁

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
anita6666
23. apr 2020

@retatka vieš,ono si treba zas uvedomiť aj iný pohľad na vec a sice,že to "prosenie" môže mať na muža ten efekt, ktorý na neho zaberá, proste ho toto vzrušuje alebo čo,keď je to takto opačne

janickacrazy
23. apr 2020

@retatka no ja som s mojím "len" 11 rokov a áno, všetko funguje a sex máme takmer každý den, nám to vyhovuje a teda ked autorka hned v prvej vete píše, že ten jej je utiahnutý, čo sa týka dotykov aj postele, tak asi to úplne nefunguje

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
katkati
23. apr 2020

@retatka Vieš čo? A ja zase viem, že to, že je muž nesikovny v intimnostiach ešte vôbec neznamená, že je charakterny a ze mu to bráni v podvádzani. To vôbec tak nie je. Česť výnimkám. Oni túžbu väčšinou majú, len nevedia ako na to a co si počať so ženským telom okrem klasického sexu. Ale im to ani nepríde, že sú divní.

retatka
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
23. apr 2020

@retatka no možno keby si mala takého, čo sex raz za 2 mesiace, tak by ti to vadilo, aj ked v iných veciach by bol možno super, kamoška tak mala a išlo ju poraziť časom, lebo čo z toho, že je super otec deťom sa venuje, poupratuje a navarí večeru, ked ona sa plazila po stene z nedostatku sexu a on problém nevidel žiadny?

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal