icon

Utiahnutý chlap aj po roku vzťahu

kvietok90
21. apr 2020

Baby, mala by som taku prosbu o radu, ako citlivo si pohovoriť s priateľom. Sme spolu pomaly rok, a stale mam pocit, ze je utiahnuty ohladom romantiky, nehy a postele. Viem, že sa vravi, že co od chlapa chceme mame mu to povedat. Lenze mam dojem, že jemu musím vravieť všetko. Mal vzťah predo mnou 10 rokov s jednou, pred tym asi nikoho nemal veľmi. Ma 34 rokov. Keď sa vidíme, na privítanie dostanem pusu taku, že sa ma ledva dotkne, keď spolu ležíme a pozeramé film, on dokaže ležať pri mne len tak sem tam sa ma letmo dotkne, alebo ma lahko pohladka alebo da pusu tiež taku suchu. Keď chcem nežnosti, bozkavanie a dotyky musim mu to povedať. Ale že stále. On mi v tomto pripada, niekedy ako nepobozkany ako sa vraví , začiatočník alebo co. Uz som sa pytala ho na to, aj či nahodou to nie je kôli byvalej priateľke že nechcela nič také alebo čo. Lebo on je skvely co sa týka ako mily je, dobrý je, pracovity je. Ale čo sa týka intímnosti akosi mi niečo chýba. Dakujem

kvietok90
autor
23. apr 2020

@retatka no nepríde mu asi divne, dnes dokazal skoro 2 hodky pri mne ležať len tak, sem tam ma pohladkal a drzal ma kolo pasu sem tam to je všetko a ja sa mrzla v tielocku tenkom, ci sa zlakomy... No nic... Vôbec nic. Akoze v jednu chvíľu odtiahol tielko a pozrel pod neho a koniec... Nakoniec som mu to povedala co chcem co sa deje ci ho nepritahujem, stále ta ista odpoveď sa ti zdá, nepreháňaj, a ked ti to vadí môžeš ma nechať uz sa šiel urážať... Ach

hefo
23. apr 2020

Baby, to máte proste takto: nedá sa aj mať koláč aj ho zjesť. A tak isto verný, spoľahlivý a pracovitý chlap plný testosterónu existuje akurát tak u Rosamunde Pilcherovej a spol.

Takže vždy budete mať dôvod byť nespokojné, ale taký je už holt život...

kvietok90
autor
23. apr 2020

@0silvia0 no nepríde mu asi divne, dnes dokazal skoro 2 hodky pri mne ležať len tak, sem tam ma pohladkal a drzal ma kolo pasu sem tam to je všetko a ja sa mrzla v tielocku tenkom, ci sa zlakomy... No nic... Vôbec nic. Akoze v jednu chvíľu odtiahol tielko a pozrel pod neho a koniec... Nakoniec som mu to povedala co chcem co sa deje ci ho nepritahujem, stále ta ista odpoveď sa ti zdá, nepreháňaj, a ked ti to vadí môžeš ma nechať uz sa šiel urážať... Ach

janickacrazy
23. apr 2020

@hefo hahaha, ja som takého našla

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
23. apr 2020

@retatka No tak moj aj upratuje, aj 12tky robí v práci každý den okrem víkendu, aj deťom sa povenuje, aj okná umyje, trávu poseká, atd. a sex je super, ja sa ozaj nemám načo sťažovať.

iveta7677
23. apr 2020

@kvietok90 tak v niecom musi byt aj slabsi...Treba si vazit ze v inej oblasti je dobry.

kvietok90
autor
23. apr 2020

@iveta7677 ja viem, len mne tp príde ako keby som ho nepritahovala alebo co. Lebo 2 hodiny pri mne ležať len tak neviem no...

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
berta100
23. apr 2020

🤦‍♀️Boze ženy keby všetci chlapi boli taki úžasní ako sa tu vychvalujete ,nebol by tu každý druhy príspevok zúfalých žien akých majú doma problematických mužov .A nebolo by toľko rozvodov .. .To že niekto nemá rad dotyky je taká banalita až no ...to už fakt nemáte čo riešiť ?A autor ,keby si ho nepriťahovala ,nechce sex a hľadá inde .Normalne mi je toho chlapa ľúto už

kvietok90
autor
23. apr 2020

@retatka nie nebolo nič, lebo sa urazil. A nemalo co byť ked sa o nič nepokusil...

katkati
23. apr 2020

@kvietok90 A jeho vôbec nezaujíma počas tých dvoch hodín, čo chceš ty? Véd nemôže pozerať iba na seba, že jemu sa nechce dotýkať. To sa nemôžu ľudia premôcť a kvôli inému človeku urobiť aj niečo viac ako sa mu chce?

janickacrazy
23. apr 2020

@kvietok90 no ja by som s ním nebola, ved ste spolu len rok, po 10 rokoch sa ťa nechytí 2 mesiace ak nie aj dlhšie, tomu ver a utekaj, čo ti sily stačia

retatka
Autor odpoveď zmazal
iveta7677
23. apr 2020

@kvietok90 ja osobne poznam takeho chlapa.Velmi.dobry clovek, manzel a otec rodiny, ale v tomto smere je taky...Vazi si manzelku a deti zabezpeci im vsetko ale v tomto smere ma rezervy..

0silvia0
23. apr 2020

No ja neviem, preco tych chlapov takto delite. Ze bud testosteronovy kanec, ktory doma nic nepomoze, je nespolahlivy, za kazdou suknou beha atd. Alebo pracovity, zodpovedny, idealny otec a manzel, ale v posteli poleno a sex raz za rok.
To je dobra blbost, to ako keby ste zeny rozdelili na skvele matky, uzasne gazdinky, ktore maju kazdy vecer migrenu a sexuju len ked chcu decko. Alebo sexualne dracice, ktore skacu na chlapa, ale doma si valaju sunky, nevaria, neupratuju, o decka sa nestaraju.
Dobre blbosti, co tu niektore pisete....

anita6666
23. apr 2020

@kvietok90 podľa.mna ho nepritahujes,ale odpovedz si sama. keď už ten sex napokon je,ako sa počas neho správa a ako sa správa potom? To je asi tiež dosť dôležité posúdiť na to,ci ho pritahujes či nie.

janickacrazy
23. apr 2020

@0silvia0 presne tak, je to úplná blbosť, treba si nájsť takého, ktorý vyhovuje danej žene vo všetkom

retatka
Autor odpoveď zmazal
anita6666
23. apr 2020

Mňa by inak zaujímalo,ako často máte ten sex a ako sa správa počas a po. To ma teda zaujíma.

0silvia0
23. apr 2020

@retatka ale ved nikto nie je dokonaly, ani ty, ani ja, ani tvoj chlap ani moj chlap. Ale nie je to len o dileme medzi sexualnymi zalezitostami. Niekto moze byt aj kontaktny, aj v sexe ok, aj pracovity, aj charakterny, ale zasa napriklad je tichy, nekomunikativny, co zasa niektorej zene moze neskutocne prekazat a inej by to nevadilo.

kvietok90
autor
23. apr 2020

Odvážil sa, povedal pravdu, ze vraj preto lebo som mu povedala ze chlapy myslia iba na sex keď sa chcú pohrať. No čiže moja chyba bola ze som mu niečo také povedala ale so smiechom ze som si robila srandu... Len často zabúdam, ze on velmi tu srandu nepozná a nie je taký v humore zbehli.

janickacrazy
23. apr 2020

@kvietok90 bože to je suchar a ako často teda máte ten sex?

kvietok90
autor
23. apr 2020

@janickacrazy tak sex mame vždy ked sme spolu on pracuje aj ja, tak 2 krat do týždňa ked sa vidíme a vždy sa potom tulime po nom.

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
23. apr 2020

@retatka fuha, aky je ideal v telenovelach? Telenovely teda nie su moja zaujmova skupina, takze fakt netusim ake prototypy su tam preferovane...