icon

Už rok som v pozícii milenky

28. jún 2023

Už rok som pozícii milenky. Moralistky typu nebuď s ním využíva tá atd nekomentujte. Ja reálne toho chlapa mám rada. On mna tiež. Spoznali sme sa ešte som bola zadaná. Aj on. On stále zadaný je. Ja už nie. Stále ho pri nej niečo drzi. Ja fakt neviem čo keďže viem že je frigidna a bordelárka. Neviem to od neho ale od jej sesternice. Áno budete mi nakladať že ho mám nechať ísť atd ale my sa naozaj mame radi. Majú dcéru a to je gro čo ho pri nej drzi. Neviem a nechcem sa ho vzdať. Ja neviem ako ďalej

pralinka25
28. jún 2023

ti chlapi musia mat nejaky jeden manual podla ktoreho idu. este som nepocula jedinu netradicnu a originalnu namotavku. vsetci rad radom tie iste vety. uz len preto by som o takeho bez stipky kreativity nezakopla.

komplikovana
28. jún 2023

a co ti presne povedal? Nerozvedie/nerozide sa nikdy? Caka kym dcera vyrastie a potom sa rozvedie/rozide? Poloz si otazky, co cakas od zivota, aky zivot chces mat, ako by mal vyzerat? Chces si zalozit rodinu? Ake mas vlastne hodnoty? Ty sama si svoj zivot tvoris, nemusis cakat kym sa druha strana vyjadri. Rozhodnutia mozes robit aj bez toho. A ak sa ho nechces vzdat, ako pises, aj za cenu, ze nikdy od zeny neodide, tak sa potom nemas na co stazovat. Lebo akceptujes jeho rozhodnutia.

blancheporte
28. jún 2023

Tu sa roztrhlo vrece s témou MILENKA....ja iba toľko -aby si aj ty raz nebola v tej pozícii.🤷

jana_eyre_2
28. jún 2023

No tak si ho nechaj, čo už iné chces akože počuť.. 🤢

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jaond19
28. jún 2023

Si v pozícii akurat tak (bez)nádejnej čakatelky, by som bola zvedava ci ta jeho manzelka je fakt taka hrozna, ziadneho chlapa podla mna dieta neudrzi doma.... proste mu tam je fajn, len vtáka chodí vencit inde.... zabijas nim cas, ale ked ti to vyhovuje, vela stastia :D

toskanka
28. jún 2023

Mám 3 kamarátky, ktoré boli dlhoročné milenky zadaných mužov. Prvá bola rozvedená a v jej očiach to bol muž snov, ale akceptovala, že ma rodinu a nechce nič menit. Mala ho aspoň ako milenca. Nikdy v živote by ste na ňu nepovedali, že ona má milenca. Druhá bola slobodná a bezdetná, taký vetroplach, jej vyhovovalo, že býva stále so ženou, ale toto manželstvo bolo naozaj mŕtve, to viem aj od iných ľudí. No a tretia, ta bola v tom čase vydatá a tento muž ju zviedol. Zamilovala sa a rozviedla, on až po 17 rokoch. Vzťah je už mŕtvy, sú len spolubývajúci, on je cudzinec, niekoľko mesiacov je u neho, potom zas doma. Takže motivácia mať milenca je rôzna. Najhoršie sú ale na tom ženy, ktoré sa naozaj zamilovali. Diskusiu som nečítala. Ale ak sa tento muž nechystá rozviesť, tak sa z toho čo najskôr otras, lebo dopadnes ako táto moja posledná kamarátka.

katuskamala1
28. jún 2023

Povedz manzelke o milenke alebo zariad aby sa to dozvedela. A potom krasne uvidis,co spravi on aj ona..

pralinka25
28. jún 2023

@sheila121 no dobre tento bol celkom kreativny 😄

kittykat22
28. jún 2023

Jednoduche. Povedz jeho manzelke co vsetko ti narozpraval, a bud si 100% ista, ze bude mat do vecera kufre u teba.

dskjhfdlkdjhl
28. jún 2023

Nemusis sa ani strapnovat pred manzelkou, staci ked mu nejako tajne pribalis svoje gatky tak, aby ich ta v tych kvetovanych satach nasla skor, ako on😉

victoriab
28. jún 2023

mňa fascinuje, ako sú všetky doma frigidné - pritom pánko si len potrebuje vrznúť inde, ach, tieto kaleráby tlačené naivným babám, však to je jak cez kopirák 🤦

nikpa
28. jún 2023

Sama si si aj odpovedala, majú spolu dcéru. A to je veľmi silný dôvod ale ver, že nie je jediný. Je medzi nimi zrejme niečo viac, o čom ty nevieš, a teda city, zvyk, majetok, peniaze... Dieťa môže držať vzťah pokope len určitý čas ale nie navždy. Takže keď ich nič iné nespája, nevydrží im to ale ak áno, oči pre plač zrejme zostanú tebe.
A ďalšia vec je tvoja informátorka, netreba zase veriť všetkému čo povie, v byte s nimi nebýva, v spálni s nimi nespí a ľudia zvyknú veci aj prekrúcať alebo prikrášliť.

viestta
28. jún 2023

mali by ste si zriadit sukromnu skupinu mileniek a vymienat si skusenosti, kedze vas je naozaj dost
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-sa-vzdat-milenca/#post-86453744
nakoniec zistite, ze je to ako v tom ceskom filme "Kazdej jinej je stejnej" a najvacsia sranda bude, ked zistite, ze ten jeden "nepochopeny a nevysulozeny" tlaci kaleraby a prasi viacere z vas naraz

avicii18
28. jún 2023

Nie je dôležité s kým chlap spáva, ale ku komu sa vracia.

vikiki29
28. jún 2023

Ty si tá istá čo sa nevie vzdať ženatého milenca, ale je vysoko nad vecou? 😂

toskanka
28. jún 2023

@avicii18 Nikdy som milenkou ženatého muža nebola, ale sú naozaj manželstvá, ktoré sú mŕtve už roky rokúce a ľudia sa do spoločnej domácnosti vracajú len zo zvyku. Netvrdím, že je to aj tento prípad.

zorkahorka
29. jún 2023

Som zvedava, co po tejto diskusii urobis 😀 prrdpokladam,ze nic a ostanes tam, kde si bola doteraz

moonlight1210
29. jún 2023

@avicii18 ako sa to vezme. Ak milenke "dava" svoju milu, laskavu, zabavnu stranku a doma zene svoju ignorantsku, kriticku, namosurenu, odsudzujucu, tak to vyhra nie je, ze chodi naspat k nej domov. Kludne by aj viac nemusel.

domkakvet
29. jún 2023

Co ti mame potom napisat, nejake klamstva, ze ju opusti, ked to za rok neurobil, alebo ze mas na neho este cakat a zabijat s nim dalsi cas, alebo ako ho otrhnut od dcery, no nijako ho od nej neotrhnes, ked ze je to jej otec a ona ze je bordelarka, no aj keby bola, zrejme mu to nevadi a ze nema doma sex, no aby si nebola prekvapena, uziva si s nou, potom s tebou a kto vie aku este stiha, jej nie je verny a myslis si, ze tebe bude, rozhodni sa ako chces mozes snivat svoje detske sny dalej a rozcapovat nohy zenatemu, ako keby si na nikoho ineho nemala, alebo na neho zabudnes, ina moznost tu nie je.

hugger
29. jún 2023

Doplnim udaje ktore nespominas ale daju sa domysliet. Ty mas 30, si bez vztahu a dietata s planom zalozit trvaly vztah a vybudovat rodinu. O ma 40 a dieta a nejaku rodinu uz ma.

Vyhodou je ze uz to nejaky cas trva takze pociatocne zalubenie postupne prechadza a to je asi dovod preco tu pises.

Mas od neho nejaky naznak ze s tebou planuje spolocnu buducnost, inu nez realita ktoru zijete dnes?

Musis akceptovat ze ak by aj kvoli tebe odisiel od manzelky statistika vztahov/manzelstiev s milenkou je neuprosna a vacsina takychto vztahov sa skor ci neskor rozpadne.

Ak chces trochu zlepsit sancu ze sa pohnes z miesta potrebujes sa s nim porozpravat a zistit ako vidi buducnost on. Vysvetli mu ake su tvoje zivotne plany a priority. Ak nie je schopny slubit spolocny zivot a ukazat ze aj smeruje k dodrzaniu tohto slubu priatelsky sa s nim rozid ale nechaj dvere otvorene pre pripad ze by sa rozhodol vyriesit svoje neuspokojive manzelstvo a stal sa znovu single. Dovtedy uzivaj zivot a poobzeraj sa po inych muzoch.

Alternativou k tomuto postupu je ze dalsich 5 rokov sa nic nezmeni, tvoja frustracia bude rast do takej miery ze sa rozidete a nebude to priatelsky rozchod. Ty budes v ovela nevyhodnejsej situacii lebo o 5 rokov starsia budes lovit v o dost vyprazdnenom rybniku.

https://podcasty.seznam.cz/podcast/talk-z-lomu/...

hugger
29. jún 2023

@melanta @mandzula

Dieta nemusi byt vyhovorka.

Existuju zodpovedni muzi ktori dokazu vyrazne ukrojit zo svojich potrieb aby sa mohli starat o svoje potomstvo. Obvzlast v dnesnej dobe ked vela chlapcov vyrastalo bez otca mnohi z nich idu do manzelstva s cielom nebyt ako ich otcovia a neodist od rodiny za kazdu cenu.

A nezriedka zena vie zneuzit zodpovednost muza , odstrihnut ho od sexu, ved vie ze aj tak neodide. Netvrdim ze toto je tento pripad ale moze byt.

hugger
29. jún 2023

@luccija

„Ak ho tam drží dcéra môže si vyžiadať striedavku“

Sokuje ma s akou lahkostou je akceptovana striedava starostlivost ako normalny sposob fungovania rodiny. Ziaden normalny muz nesplodi deti s myslienkou ze si ich bude s biologickou matkou poziciavat kazdy druhy tyzden.

viestta
29. jún 2023

@hugger nemyslim si, ze ktokolvek splodi dieta s perspektivou, ze to dieta raz bude zdielat s byvalym partnerom. A striedavka je pre mna castokrat lepsia alternativa ako "poziciavanie si" dietata na kazdy druhy vikend, na pol prazdnin a kazde druhe Vianoce. Na druhej strane mame cele davy otcov, ktori sice zoju v manzelstve aj v spolocnej domacnosti s dietatom a matkou a napriek tomu dieta povazuju ze "zensku zalezitost" a nevenuju mu ani najmensiu pozornost. A kolki z nich cas, ktory by mali, mohli stravit s vlastnym dietatom travia s milenkou, ale vyhlasuju, ze neodidu z manzelstva, lebo su zodpovedni za dieta... Tento pan patri presne do tej kategorie "zodpovednych" otcov

kvetinka75
29. jún 2023

máloktorému chlapovi sa chce začínať od znova. Doma to už pozná, má full servis, tak na čo ísť do inej domácnosti, prispôsobovať sa? Príp . sa starať o iné, ďalšie deti a riešiť kopu iných problémov? Takto si užije a má pokoj.

kvetinka75
29. jún 2023

@veronicka88 veď akosi inak nájsť milenku? To má tvrdiť že doma všetko OK len si chce pánko užiť?

mandzula
29. jún 2023

@hugger a ako teda ten chlap ukrojil zo svojich potrieb pre dobro dietata? Tak, ze si nasiel milenku?
A ak ma teda zena potrebu odstrihnut muza od sexu, znamena to, ze ten vztah niekde skripe, teda je nezodpovedne v nom zotrvavat - ci uz na strane muza, ci zeny a nie drzar sa ho zubami-nechrami pre akoze dobro dietata.

hugger
29. jún 2023

@viestta nevies ci patri, nepozname detaily, bolo by nespravne detaily ktore sme si domysleli prezentovat ako pravdu.

Nechcem tu vylucne obhajovat muzov s milenkami lebo viem ze aj medzi nimi je velka skala osudov a urcite su tam aj nezodpovedni promiskuitni sebci a aj zodpovedni otcovia rodin ktori na to aby sa vedeli starat rodinu potrebuju mat zabezpecene svoje vlastne potreby a manzelka to ignoruje.

kvetinka75
29. jún 2023

@hugger vieš veľa prípadov je takých že žena ráno nachystá deti, uteká do práce, príde domov, variť, upratovať, učiť sa s deťmi. Muž väčšinou nič nerobí alebo sedí pred TV. Večer upachtená, s vyplazeným jazykom si ľahne, a muž sa vtedy preberie a že a nič nebude? Nech sa trošku nad sebou zamyslia aj oni. Môj muž mi tiež vykrikoval, že on robiť doma nebude, on sa narobí v robote. A ja čo? Mám v robote welness? Tak som sa zariadila po svojom. A tak to aj dopadlo. Ale druhú stranu nikto nevidí, iba to, čo chudáčikovi mužovi doma chýba ale prečo, to už je vedľajšie že? On potrebuje mať zabezpečené svoje potreby - ale to všetci. Aj tie deti, aj žena, aj domácnosť musí byť zabezpečená. Len on väčšinou na to kašle, myslí iba na seba.

viestta
29. jún 2023

@hugger iste je len to, ze cas, ktory by mal venovat rodine venuje milenke. Pozornost, ktoru by mal venovat manzelke a dietatu venuje milenke. Keby venoval tolko energie do budovania vztahu s manzelkou ako venuje tlaceniu kalerabov do hlavy milenky, mozno by aj doma mal to co u milenky. Nerobme z neho chudaka nestastneho, pretoze to ake mame partnerske vztahy je nasa zasluha a aj nasa vina ak to nefunguje.
Ak sa odrazime od toho, ze jeho manzelka je vraj bordelarka a neda mu, tak keby sa panko venoval vysavacu miesto milenky, mozno by nemusel odbiehat riesit svoje "fyziologicke" potreby u milenky, mal by to doma.