Už rok som v pozícii milenky
Už rok som pozícii milenky. Moralistky typu nebuď s ním využíva tá atd nekomentujte. Ja reálne toho chlapa mám rada. On mna tiež. Spoznali sme sa ešte som bola zadaná. Aj on. On stále zadaný je. Ja už nie. Stále ho pri nej niečo drzi. Ja fakt neviem čo keďže viem že je frigidna a bordelárka. Neviem to od neho ale od jej sesternice. Áno budete mi nakladať že ho mám nechať ísť atd ale my sa naozaj mame radi. Majú dcéru a to je gro čo ho pri nej drzi. Neviem a nechcem sa ho vzdať. Ja neviem ako ďalej
@viestta a čo mu uvoľní cestu a priestor?Veď by bola žena sprostá a ešte keď sú tam už aj ponadobudane majetky.😂😂
Ako ďalej? No normálne, tak ako doteraz.... máte sa radi, chápete sa, on nespáva so svojou ženou, ale s tebou... čo by si viac chcela? Všetko funguje ako má. Buď rada, že sa nemusíš o neho ešte aj starať. Dcéra vyrastie a možno raz, keď ho už ani nebudeš chcieť, tak sa odstrihne aj od manželky.... vydrž byť milenkou dlhšie...rok je veľmi málo na to, aby si vedela čo ďalej.....
No bola so neverna a on neverne nechce i ked neverny je,sex ma ale istotu a dcéru,teda domov ma inde..mrzi ma to
Zazdi to,vela sil a choď ďalej
Necitala som komenty ale ked ty si Kanoska jej sesternice nie si ty nahodou ta co ho viezla zo svadby sesternice jeho zeny a netrafili ste k jej rodicom ale k tebe domov na 9h Lebo bol “ smadny.” Prosim ta dieta nie je lepidlo Keby chcel vedel by zit s tebou a stale byt dobrym otcom hoci rozvedeny. Proste nie si jeho priorita. A nikdy nebudes.
Ako vies či je pravda,ze tá žena je bordelarka a frigidna?Z toho co si sa dopočula?Co ak je ta žena len unavená?Mozno je to len jednoducha normálna žienka a ten tvoj milenec je dona tiez len obyčajný chlap.Pred tebou odhaľuje tu svoju tvár sexuálneho predátora,ale inak to čo má doma mu vyhovuje.Skoda ze nemáš odvahu to ukončiť,lebo aj ty,tak ako kazda iná žena, si zaslúžis byť milovaná a byť v živote muža na prvom mieste.To vsak nie si.Si bohužiaľ len dáma pre potešenie, ktorú má rád.Je logické,ze človek má rad aj nejaké to svoje obľúbené jedlo.A ty si možno na jednej úrovni so segedínom.Nuz ale ak ti to vyhovuje.......🤷
@kvietocek87 ja neviem, ale ak je pravda, ze matka jeho dietata aj s dietatom byva v jeho dome, tak je celkom mozne, ze ani nema kde ist. Ani nevieme ake stare je to dieta, ci ta zena naozaj nie je odkazana na toho chlapa. V taky cas musia zeny vela prehltnut, aj neveru, pretoze inac by skoncili pod mostom. Kto vie ako sa ten "chudak, ktory sa obetoval pre dieta" doma k matke svojho dietata sprava, lebo len tak pre nic za nic nebude doma sexualny post. Pri milenke je chrumkavucky, zabavny, mily a neviem aky, ale kto ho vie co za pripad je doma. Celkom som naklonena tomu, ze to ma panko dobre vypocitane. Doma full servis, mozno aj s dobrovolne-povinnymi postelnymi radovankami a este si chodi mastit ego a vtaka k inej... Mozno matka jeho dietata ani netusi, ze je bordelarka a frigidna, nerozumeju si spolu, bla, bla, bla... Jej muzicek uz rok hlada utechu u inej. Len ma podla tych casovych udajov udivuje, ze zena v zrelom veku, pretoze ak bola 13 rokov podvadzana, tak nema pod 30, skor by som ju odhadla na babu po styridsiatke robi co robi. Co ti ja viem, mne toto zatmenie mysle rozum neberie.
@hugger žena sa málokedy odstrihne od sexu.Bud ste jej nepomohol v ničom, čiže bola únava alebo ju sex s vami prestal baviť alebo ho predtým "trpela". Možno by chcela nový kolík a pri vás je to už obohrata platna.V tom môže byť všeličo.
@adka176 veď neverní chlapi spia aj so svojimi ženami
@viestta väčšinou takí chlapi spávajú aj doma so ženami
@kvietocek87 vsak jasne, ze spavaju. Prva podmienka aby sa na neveru nedoslo, doma sa tvarit, ze sa nic nedeje. Dokonca niektori aj pridaju na frekvencii aby sa nepovedalo, ze vytriasaju trenky inde a ich zeny su stastne, ze konecne maju aj sexu dostatok.
@yessica volila slová? Ešte som bola mierna. Toto je špinavosť najhrubšieho zrna. Láska si nevyberá, no každý si vie vybrať svoje správanie. V tomto prípade autorka a aj muž, s ktorým spáva. On vie prísť domov povedať svojej manželke, že miluje inú a dať všetko na pravú mieru. Rozvodom, riešením situácie ktorú si jeho manželka nevybrala tým myslim zabezpečiť ju a ich dieťa do budúcna ( bývanie, alimenty, starostlivosť o dieťa) . Možno sa manželka rozhodne tolerovať manželov mimomanželský pomer. Nikto nevie. Ale má právo vedieť, že jej muž udržiava dlhodobý intímny pomer s inou ženou (už len kvôli chorobám, fuj) a ma právo sa rozhodnúť čo bude ďalej, či začnú pracovať na svojom manželstve alebo to ukončia.
No a autorka v prvom rade nespávať so ženatým mužom a hlavne niekoho otcom. Takto rozbiť nejakému dieťaťu život, stabilitu, ktorú má v rodičoch, bezpečie, ktoré cíti doma.
Toto je totálne choré, špinavé a nečestné.
Nema zmysel pisat, ze ho opusti. Ved to nechces pocut. Tak poviem ti tolko, ze jedneho dna uz toto pre teba nebude dolezite. Rano sa zobudis pri milovanom muzovi, vedľa teba bude postielka s vasim babom a nas tohto chlapa si uz ani nespomenies. Potom zistis, ze si sa trapila zbytocne. A nebudu tieto otazky, tam to bude zrejme, ze chce len teba. Ked je vo vztahu akakolvek neistota(preco nechodi, preco nepise, preco ju este neopustil), tak to nie je ono.
@viestta Ja nechápem, načo tieto témy vôbec zakladaju, nemajú na to gule, aby sa potom zapojili do diskusie. Nezabudnu napísať, aby si diskutujuce nechali negatívne komentáre pre seba. Zaklincuju to vetou, že sa ho nemôžu a nechcú vzdať. Čo čakajú??? Návod, ako ho prinútit, aby sa rozhodol pre ňu? Ozaj škoda takéto príspevky vôbec čítať.
Nuž, neostáva ti nič, len čakať.
Sesternica je s nimi v spalni ci ako? Ked “vie”, ze je frigidna 🤦🏼♀️ a ze je bordelarka je len vec pohladu. Mozno sesternica je chorobne poriadkumilovna. No pozri, to ze sa mate radi, je asi ken bájka v ktorej žiješ. Alebo dobre, dobre, moze ta mat rad. Tak ako ma rad mamu, svoj konicek, pivo a kopec inych veci. Ale milovat ta nemiluje, lebo urcite by chcel vzrah s tebou posunut dalej. Mozno jedine miluje sex s tebou, ale nie teba ako taku 🤷🏼♀️
Si obycajny matrac flandra 😊
@toskanka uznaj, ze toto je uz na diagnozu. 13 rokov som ja ta podvadzana, este skor ako skoncim s tym exotom, co ma tolky cas klamal si zacnem s podobnym "pripadom". Nejakym sposobom sa zbavim toho prveho a teraz budem cakat, kym sa ta druha zbavi tohoto aby som konecne bola s rovnakym ako je ten co som sa ho zbavila. Cisty masochizmus
Poznám ženu ktorá je milenkou už roky a nechápem to. On má rodinu. No nemam slov ale podľa mňa zbytočne s nim stracas čas pochybujem že odíde od ženy. Keby chcel uz to rieši
....sú muži, s ktorými manželky skutočne nespia celé roky.....ako má taký chlap fungovať? On si nevybral celibát, keď vstupoval do manželstva..... prišlo dieťa a ona ho zrazu odmieta, trest za čo? vo všetkom ostatnom môžu fungovať doma úplne normálne, ale má s ňou deti, nechce ju nechať samú s deťmi, MUSÍ pristúpiť k rozvodu? nechcenému rozvodu len preto, že jeho manželka sa rozhodla že ho po zvyšok života potrestá tým, že už s ním nebude spávať ..... neobhajujem....len vysvetľujem, aký dôvod má chlap na milenku a zároveň dôvod ostať stále s manželkou.... Trest za čo? Že má byť v nedobrovoľnom celibáte po zvyšok života.... klobúk dole všetkým chlapom, ktorí ten celibát po zvyšok života zvládnu.....
Dobre pre nu :ze ju zbaviť pitomca a ty budeš mať chlapa ktorého "máš "rada" ale nezabúdaj keď to robil žene ktorá mu porodila dieťa a bol snou aj napriek všetkému nikde není napísané že to nespraví aj tebe je to chuj ktorý si neváži ani jednu ten žene ak nevie o tebe otvor oci povec jej o sebe a zbavis ju chlapa ktorý za to nestojí a ty veľa vecí pochopíš keď budeš v poradi ta druha.
Tak sa ho drž ako kliešť...možno sa raz na teba ulakomí a potom ti tento skvost ukradne milenka číslo...?????...ale potom je neskoro plakať nad rozliatym mliekom 😜
Niekedy láska nestačí. P.s.sama si si dala odpoved- dcéra. To je viac ako milenka.
Ak by vas mal naozaj rad odide od manzelky ale zrejme ju ma rad.
Vieš ...keby ťa má aj on rád...tak ver mi že by nebol s ňou .ale s tebou

Nezakladaj si svoje šťastie na nešťastí druhých.V živote by som nebola milenka ženatého muža so záväzkami.Ved to je na celý život.Mne by to strašne vadilo,aj keby sa ten chlap rozviedol