Už rok som v pozícii milenky
Už rok som pozícii milenky. Moralistky typu nebuď s ním využíva tá atd nekomentujte. Ja reálne toho chlapa mám rada. On mna tiež. Spoznali sme sa ešte som bola zadaná. Aj on. On stále zadaný je. Ja už nie. Stále ho pri nej niečo drzi. Ja fakt neviem čo keďže viem že je frigidna a bordelárka. Neviem to od neho ale od jej sesternice. Áno budete mi nakladať že ho mám nechať ísť atd ale my sa naozaj mame radi. Majú dcéru a to je gro čo ho pri nej drzi. Neviem a nechcem sa ho vzdať. Ja neviem ako ďalej
Vidim,ze dievcata tu nie su velmi prajne. Ja naopak by som ti ho dopriala. Uzi si ho celeho len pre seba a ver tomu,ze raz aj ty budes riesit jeho dalsiu milenku. Zivot byva spravodlivy a vsetko sa nam vrati. Raz sa toti vsetko aj tebe vrati,na to nezabudaj.
Nevies a nechceš sa ho vzdať. Máte sa naozaj radi… Nuž ak sa ho nechceš vzdať, tak budeš trpieť. Je to rozhodnutie dotyčného zostať v tom vzťahu, a tebe môže byt úplne jedno z akého dôvodu, ci ma manželku takú alebo onakú, ci ma jedno alebo päť deti, pre teba sa tým nič nezmení.
On ta ma rad, ale takto mu to vyhovuje. Buď ten vztah ukončí, lebo v opačnom prípade o teba pride, alebo ta až tak rad nemá. Ale toto už je na tebe, tvojej schopnosti vziať veci do vlastných rúk, mat veci a svoj život pod kontrolou, nebyť obeťou. A o všetkom dalsom je podľa mna zbytocne polemizovať. Snáď sa niekedy vzdaš niekoho, koho máš veľmi rada, pretože seba budes mat ešte radšej, a že takýto vztah ukoncis (alebo hocijaký iný, ktorý ti nevyhovuje a trápiš sa v ňom), lebo zivot mas len jeden.
Keby ťa chcel, už je dávno s tebou. Ale nechce ťa, má s tebou sex zadarmo, občas ti niečo pekné povie, aby si mu dala, pomastíš mu ego, že po ňom túžiš napriek všetkým okolnostiam, ktoré by žiadna normalna žena netolerovala a dávno ho kopla do riti. Čiže svoju funkciu mu spĺňaš dokonale. Aj si zajazdí, aj mu ego dvihneš aká si za ním zúfalá a on je kráľ. Načo by niečo menil? Veď on má všetko. Či rozhodla si sa ubližovať druhým? Však keď tebe ex ubližoval a mal inú, tak poďme to nešťastie šíriť aj na iné páry ? Nečakaj, že si na nešťastí druhých postavíš svoje vlastné šťastie, lebo ten chlap ťa realne má IBA na sex. Tie pekné slová sú len podmaz, aby si vždy bola ochotná, predsa len, prostitútky stoja €, pár milých slov je stále zadarmo, tvoja hlúposť, že im veríš, ze ich myslí vážne a sú reálne. Nie, nie sú, len chce, aby mal sex zadarmo a vďaka tvojej hlúposti a naivite sa mu to darí.
@kvetinka75 neviem,ja veľa ľudí ,ktori mali dvojitý život nepoznám. Ťažko robiť nejaké štatistiky, väčšinou tie mladšie milenky "slúžia" chlapom v strednom veku aj ako predĺženie mladosti,proste sa cítia znovu v kurze😂
Mozno sa dockas..aj Camila sa dockala…Takze sanca by tu bola..
Kľudne pokračuj buď milenka aj roky. Pokiaľ ti tvoje celé telo nezostarne! A aj duša! A po rokoch si uvedomíš... Už dávno som mohla mať svoju rodinu dávno!!! Premrhala som tak vzácny čas...
tak budes milenka aj dalsi rok... kym sa nespamatas. ak by to chcel zmenit urobil by to... tu to neporiesis..to si musite odkomunikovat VY DVAJA
@nini1978
@katkami123 inak baby, tiež sa prikláňam k názoru, že toto bol fakt jednoznačný príklad skutočnej lásky. hoci z istých dôvodov si charles napokon vzal dianu... bola to veľmi krásna žena, milá, pohľadná (aj pre médiá), ale on zjavne túžil po tej kamilke. a dodnes sú spolu... doslova v poslednej fáze života... mne je len ľúto tej diany. ale to je už iná téma 🙂
len aby si raz aj ty nebola tá frigidná bordelarka a všetko len to hrozné a nemožné po jeho boku, ked chlap podvedie ženu, podvedie raz aj milenku keď už bude v pozícii partnerky, karma je zdarma mysli na to...
pribeh mojej sestry- mala krásne manželstvo, vždy bola po boku manžela veselá a usmiatá, manžel jej nosil kvety hocikedy len tak, ked boli u nás a sedeli na gauči, držali sa za ruky, švagor ju oslovoval láska, majú 2 deti, chodili na dovolenky, proste, žili dobre, lubili sa, sem tam mali nezhodu ale také bežné, oni sa ani pohádať nevedeli, takže burky na 5 minút a vyšlo slnko,, sestra je živnostníčka zarábala viac ako švagor, ktorý pracuje v sklade vo fabrike, automobilke, sestra doma má vždy čisto a upratané, varí, pečie, stará sa, v živote by nikto nepovedal, že sa tí dvaja rozídu, no a rozišli sa preto, lebo pankovi preplo v strednom veku a v práci si užíval s inými až natrafil na jednu, čo sa do neho buchla, raz zavolala tá jeho milenka sestre do práce s tým, že prečo sa nechce rozviesť keď má milenca, že prečo manžela trápi a nenechá ho, keď už spolu ani posteľ nezdieľajú a nestará sa o neho.Sestra zostala ako obarená, no držala sa, opytala sa kto jej volá, milostiva sa predstavila ako milenka jej manžela, že spolu pracujú. Tá milenka bola na tom, že je pravda čo jej natrepal ten úbožiak, at, že sa so ženou rozvádzajú lebo si našla milenca, že spávajú oddelene a každý sa o seba stará sám... Sestra jej povedala, že je rada, ze jej zavolala, že nevedela, že jej manžel niekoho má a že dá veci doporiadku, vynašla sa aj keď sa vraj hrozne triasla ale nedoplo jej to, čo sa stalo Keď zložila telefón zavolala mi a velmi plakala, utekala som za ňou do práce a všetko mi povedala. Manžel doma zatlkal, že tá kolegyňa je vymyta, že takto robí chlapom zo života peklo, že raz jedného naschvál poškriabala, aby mal doma peklo, na kolenách ju prosil, že ju miluje a v živote by ju nepodviedol a neublížil by jej. Sestra mu aj skoro uverila, no začala si zisťovať ako to je, pravda sa potvrdila, ten hlupák náozaj mal pomer s tou kolegyňou, stretávali sa len v práci a v nočných službách si to užívali spolu. V takých podnikoch nie je to vraj ojedinelý pripad. Rozviedla sa. Dlho chodil a prosil, aby mu odpustila, sestra žiaľ nepovolila. Dnes je šťastne vydatá za iného a majú spolu dieťa, bojí sa, to je pravda, zažila kruté klamstvo a ja dufam, že už takého hnusného klamára nemá. A ako dopadol krásavec? Nebol už s touto kolegyňou pre ktorú prišiel o rodinu, lebo tá sa dozvedela, že jej klamal, ale v tej automobilke našiel ďalšiu, oženil sa s ňou a načapal ju s kolegom, žeby karma? Začal piť, veď čo chcel to má.
Takže ver rečiam, že aká je manželka nepiriadna a frigidná, aby si nebola prekvapená.
Zaujimave, ze “vsetky” manzelky su frigidne a bordelarky 🙈 A vsetky milenky tomu veria 🤦♀️ Achhh 🤦♀️ Neprajem nikomu nic zle, ale kazdej zene-milenke prajem nech sa jej to raz vrati… Prosim ta zachovaj rozum a najdi si slobodneho muza…
kolko ma to dieťa, vek sa pýtam, nenarodilo sa len toho roku? Takyto prispevok tu bol v aprili, pomaly všetko ako píšeš tu.
Mne sa páči, ako si vždy myslia milenky, že sú lepšie od manželiek, či partneriek... Ste socky, chudery, čo si nedokážu nájsť nikoho a tak volíte ľahkú korisť-nadržaného zadaného chlapa...ktorý, keby odísť zo vzťahu chcel, tak to spraví aj bez milenky a aj keby traktory padali...ja som bola kedysi dávno v pozícii partnerky, čo mala česť telefonovať s milenkou exa...dozvedela som sa mimo iných fantasy to, že som vraj alkoholička. Dám si pohár šampusu na Silvestra a pohár vína na oslave...toľko k tomu. Alkáčky však boli a sú skoro všetky ženy z jeho rodiny. Matka,sestra, švagriná...ale dúfam, že sa k tej chuderke vrátil. Ja som už 10 rokov vydatá a keď toho chudáka stretnem z času na čas, tak sa úprimne hanbím, že s týmto som sa kedysi zahadzovala.
Z mojej skúsenosti, síce z druhej strany...mňa muž podvádzal a rozviedol sa so mnou aj napriek tomu že dcérka mala 3 roky a to už iné deti mať nebude. Jednoducho sa do nej zaľúbil a chcel byť len s ňou a jej deťmi... Teda osobne si myslím, že Tvoj chlap sa už nerozvedie ani nad tým neuvažuje, keď to už trvá tak dlho, asi keď to neurobil v tých začiatkoch pri nejakom ošiali zaľúbenosti, tak už asi nie... Len to potom znamená, že ak sa aj máte radi tak nemá rád len Teba, ale viac má rád svoju manželku alebo dieťa a Ty budeš neviem koľko rokov strácať čas, ak by si chcela mať napríklad rodinu atď. Netuším čo by urobil keby si s ním tehotná, ale riskovať to, že ostaneš slobodná matka alebo si ho možno pritiahnes k sebe, to je dosť veľa. To už Ty musíš sama cítiť, či Tí to vyhovuje, napríklad ak sa musíte skrývať a tak, ak s ním nemôžeš ísť na dovolenku, na nákup a takéto veci. Myslím si že on to má už ako stereotyp, že keď sa chce možno od rodiny vyventilovat alebo oddýchnuť si tak pride k milenke 😏. A ak je chlap tak by mal o tom povedať manželke a už veci by sa pohli, buď by ostali spolu alebo nie... Ty určite nie, lebo to by bola pre ňu veľká rana. V každom prípade držím palce, hlavne nech si nájdeš pravú lásku a nech si šťastná bez obmedzovania, nech už je to s kýmkoľvek 😊
@mvagusta tak tá tiež nemala oči... majú anglicania kurvu za kráľovnú
@nini1978 tak ja som vo veku cca 50r a teda aj väčšinou moji známi sú v tomto veku. U väčšiny z nich si muž našiel nejakú bokovku a časom sa to prevalilo. Takže vidím to v priamom prenose ako im zahrabáva. A o niektorých je verejné tajomstvo že chodia za ženami, len ich ženy to nevidia, nevedia alebo im to vyhovuje, neviem, ale normálne spolu žijú ako rodina. Čo je za dverami neviem, neriešim ale zo známych v tomto veku poznám veľmi málo párov, kde nič také nie je. Alebo ešte nevyšlo na povrch 😉
Nebudem moralistka typu, ako píšeš v príspevku “nebuď s ním využíva tá atd”; ale moralistka typu “nemáš hanby?”!! Vážne ideš sem písať o tom, ako rozbíjaš rodinu s dieťaťom? A ešte chceš rady? A ani neskúšaj hovoriť, že je to vzájomné. Vieš ako sa hovorí “keď suka nedá, ani pes neskočí!” Neznášam takéto ženy ako si ty. Áno, sú prípady keď si chlap nájde milenku, opustí rodinu atď. Ale keď to nespravil po roku, čo myslíš??? 🤦🏻♀️
A len dúfam, že ak to raz spraví a nebodaj budete spolu, príde ďalšia takáto hviezdička, a potom tu budeš pisať, čo máš robiť, keď ťa chlap podvádza!!
Urobil to jej urobí to tebe😮 keď ti to vyhovuje nerieš,očividne ti to vadí ,len by ma zaujimalo čo by urobil keby to zistí partnerka
Skor sa pozastavim nad tebou. Nechapem ci mas 15, ci inteligenciu niekde v prdeli,no bola si 13 rokov podvadzana,teraz mas milenca ktory ma teba a priatelku,ani nie manzelku a priatelku s ktorou ostava napriek tomu ze ma aj teba ktoru lubi,a ty veris tomu ze ta naozaj LUBI? Si zrela zena,tak zacni konecne robit nieco so svojiu hrdostou,ved predsa nebudes robit matrac jednemu chlapovi.
Niekedy si tie ženy za to môžu samé, že si muž nájde milenku..
@valeria_h mozno mozu,no ak ma s nou problem,nech sa paci,dvere su otvorene,ma milenku,kludne moze rozvijat vztah dalej s nou. No zrejme v to.to pripade chlapovi sa velmi nechce k milenke
Hm, zaujímavé. Aj ja som bola kadečo, len nie tá dobrá manželka... A ten tvoj bývalý partner bol tiež asi nevyhovujúci...
Žena ktorá sa ulakomí na muža inej ženy je a zostane absolútne zúfalou chuderou. A zlo ktoré ste zasiali sa bude vliecť s vami po celý váš mizerný život. Najviac ste však ublížili tomu dieťaťu.
Zabudni na to čo ti hovorí ale všimaj si ako sa chová.
Kedy sa stretávate? Len v noci alebo večer a u teba ?
Čo robíte keď ste spolu ? Máte sex a tým to končí ?
O čom sa rozprávate ? Pozná mená tvojich kolegýň, kamarátok ? Zaujíma ho tvoje detstvo, ake máš koníčky? Donesieti ti kvety, darček, večeru ? Ostane po ňom bordel ktorý ty upratujes alebo ti pomôže aj s niečím doma ? Ako rozpráva o svojom dieťati? Plánuje ešte nejaké deti do budúcnosti? Ja som podľa môjho priateľa tiež bordelarka lebo on si všíma iba to čo je dôkladne povysavane a zotrete ale to že ja po celom byte zbieram jeho špinavé prádlo to nevidí. Dokonca keď sa ide osprchovať špinavé veci hoci na kôš spradlom. Nie do neho ale naň polozi 🤷♀️ ide ma s toho poraziť 😁 a poviem ti pravdu pol roka po pôrode sme mali prvý krát sex . Fakt som sa na to necítila a bála som sa toho . Vieš a ono čo ti všetko rozpráva nemusí byť úplne pravda všimaj si naozaj to čo robí . A hlavný varovný signál je to ako rozpráva o svojej žene keď je taká hrozna ako to že si ju zobral za ženu a mal s ňou dieťa ? To nevidel tieto veci ? A od teba ide normálne domov ? A spáva na gauči ? To by.mohla.vediet tvoja sesternica keď vie že je frigidna. Zamysli sa bez emócii kvôli sebe ako chces ďalej pokračovať. Nikto nejde do vzťahu aby sa trápil. Teda toto je taky nevzťah. A rok je už dosť dlhá doba aby sa rozhýbal.
@daniela595 Mám príklad z rodiny. Žena po dvoch deťoch úplne stratila chuť na sex, muž úžasný, milujúci, kvety jej nosí, upratuje, o deti sa stará, učí sa s nimi, na krúžky ich vozí... Skúšal sa so ženou o tom porozprávať, nikam to neviedlo, do poradne navrhol ísť, nechcela.. Čo viac ten muž má robiť? Zase si nebudem nahovárať, že len chlapi sú svine a ženy nevinne obete.
@valeria_h čo má urobiť ten chudák z vašej rodiny? Dovidenia manželka a potom si môže hľadať mileniek koľko len chce. Ale nie riešiť bokovku.
@nekonecna_katastrofa A zase zhadzovanie muža. Áno je to chudák, lebo sa snaží a k ničomu to nevedie.
@valeria_h ty si tiez milenka, vsak? Ked im krachlo manzelstvo tak ukoncit ho normálne a potom si hladat vztah, nie hladat si bokovky.
@valeria_h Slovo chudák nebolo myslené v negatívnom význame, odporúčam si pozrieť význam slova. Nemyslela som to ako zhodenie. Za ostatným si stojím, ak sa snaží a nikam to nevedie, tak je namieste sa v pokoji rozísť alebo ďalej trpieť, ale nie hľadať si milenku.

@hortenziaj moja skusenost v tomto je taka, ze aj ked si ta milenka toho milenca uchmatla od rodiny, neda tomu chlapovi dychat. Proste nonstop je pri nom, nonstop s nim musi udrziavat komunikaciu, musi vediet kde je, lebo mu neveri a dobre vie, ze ked to spravil zene predtym, lahko to urobi aj jej. Pre mna je toto uzasny trest, ze sa ten dotycny uz nenadychne slobody 😁