Už rok som v pozícii milenky
Už rok som pozícii milenky. Moralistky typu nebuď s ním využíva tá atd nekomentujte. Ja reálne toho chlapa mám rada. On mna tiež. Spoznali sme sa ešte som bola zadaná. Aj on. On stále zadaný je. Ja už nie. Stále ho pri nej niečo drzi. Ja fakt neviem čo keďže viem že je frigidna a bordelárka. Neviem to od neho ale od jej sesternice. Áno budete mi nakladať že ho mám nechať ísť atd ale my sa naozaj mame radi. Majú dcéru a to je gro čo ho pri nej drzi. Neviem a nechcem sa ho vzdať. Ja neviem ako ďalej
@viestta toto je najhoršie - manipulátor. Dve tváre a nikto neverí, že taký môže byť.
Tú poslednú vetu si musím zapamätať
@viestta
@kvetinka75
Ja poznám pár manipulátorov aj ich manželky, ale vidím problém hlavne v tých ženách (nedokážu to zmeniť alebo radšej trpia, veď majú istý komfort). Sú ako paralyzované (2 také som zažila ešte počas korony). A toto, že "nefajčí, nepije, dobre zarába a nikde nechodí" je najlepší príklad manipulátora. Pritom on si aj vypije (v rámci normy, ale vypije si) a nikde nechodí znamená, že chodí do práce a doma nepovie kam chodí. Zahmlievačka profesionálna.
A tam je asi ten podstatný rozdiel medzi vami ... Že je mu je s tebou tiež "dobre", no aj mu to takto vyhovuje a stačí...načo by to menil a odchádzal od manželky? 😏
@mandzula Prelínajú sa tu dva príbehy. Ja sa vyjadrujem len k tomu, že sú aj takéto ženy a riešiť to musí vtedy muž. Neveru nikde neobhajujem. A na to, aby muz opustil rodinu kvôli absencii intimity, musí dospieť, lebo ak je to jediná nefunkčná vec a vzťah by bol inak pohodový, tak stále dúfa, že sa to raz zlepší.
@kvetinka75 Keď žena odmieta sex s mužom kvôli tomu, že je unavená, treba s mužom komunikovať. Ale sú ženy, ktoré v domácnosti radšej všetko spravia samé, len aby sex nemuseli mať.
Ale jeho frajerka (nie sú zobratý) o mne vie. Od decembra vie že niekoho má. Zije v jeho dome a za jeho peniaze. Takze ona od neho neodíde.
A typujem ze popri tom ako ta mrcha zije v jeho dome a za jeho peniaze, tak sa tiez stara aj o jeho dieta a ten dom mu gruntuje..
@autorka To, že jeho priateľka o tebe vie a vzťah sa nerozpadol, je pre teba zlá informácia. Buď to medzi nimi nie je až také zle alebo je tam silné puto na dieťa. A prosím ťa, never všetkému, čo ti niekto povie. Neviem si predstaviť, že by s frigidnou ženou mal niekto dieťa. Jedine vtedy, keby bol sex až po svadbe. Dvíhaj kotvy a začni loviť v iných vodách.
si si ista ze naozaj vie? a ze vie ze to stale pokracuje?
A si si istá ze je to len jeho dom a jeho peniaze.. Never mužovi co podvádza, lebo je to klamstvo
Jedného dňa by som ti dopriala byť na mieste podvadzanej manželky...
@vierockamatkova bola som. 13 rokov dokonca.
A ako si sa vtedy citila? Nebolo to bohvie co, ze? Tak preco to iste robis niekomu inemu!?
Ja som si myslela, že máš max. 20 rokov. Nepríde ti to ako scifi, že žije s frigidnou ženou a navyse bordelarkou v jeho dome a za jeho peniaze? Ale už aj by som si išla dať studenú sprchu.
@melanta sliepka
Autorka, toto mi hlava neberie. Ty si bola ta podvadzana, ty si bola ta, ktorej ublizovali ale teraz ublizujes inej zene, ktora ti nespravila nic zle. Je to pomsta? Citis satisfakciu?
Ja neviem, ale uz ta ani lutovat nemozem, lutovala som ta kym som sa nazdavala, ze si naivna ale to teda ty nie si. Podla mna si zakerna, a to je este ten najslusnejsi vyraz co viem najst. Tie vystiznejsie nie su publikovatelne. Alebo si jednoducho hlupa a potom za to nemozes.
Takže ty si podvádzal aj svojho a teraz si len milenka ...a ešte nemáme byť moralistky 😅
Co cakas, ze ti ideme tllieskat,ze si to dotiahla len na milenku? Prostitutky su mi milsie ako milenky.
a nemôže to. ostať takto? nevyhovuje ti to?
Kedy tie milenky pochopia konečne, že je nieco iné byt manželka, riešiť problémy, platby, deti,choroby,domácnosť... A byť milenka, neriesit nič, len si užívať. Preto vam je spolu dobre. Ja poznam dost prípadov manželského trojuholníka a v každom zvíťazila manželka. Proste po prevaleni nevery po všetkých emocionálnych výstupoch nakoniec muž ženu odprosil, žena opustila a žijú ďalej spolu. Na milenku si viac nespomenul. Stale dookola s dookola to isté.
Ja som v pozícií manželky, ktorú muž podvádza. Máme dve maličké deti... Ja som názoru, poďme do rozvodu, nech mám konečne pokoj od jeho buzerácie a nech si svoju týraniu užije potom jeho milenka.. osobne budem radšej sama ako s chlapom, ktorý sa ani len nesnažil normálne fungovať.. takže, ak o tebe manželka nevie, tak jej to povedz a potom uvidíš, či je reálne, že sa rozídu..
Obaja ste blbý,že ste začali riešiť nový vzťah,aj keď ste ešte mali starý. Toto nechápem a nemám rada, buď na Tom zapracujem a skúsim to alebo to ukončím,a on má dcérku,tak o to viac by to mal skúsiť napraviť a snažiť sa. A osobne by som si nikdy nezačala s chlapom čo sa neštíti podvádzať svoju ženu,ak aj ty raz budeš jeho žena ,tak môžeš skončiť tak isto,a to by som nechcela
@dudos trošku by som na Vasom mieste volila slová a nie hneď používať takéto hrubé slová, myslím si, že ak máte vrodenú inteligenciu tak by ste volila jemnejšie slová. Predsa len je to pre mamičky a ženy. Každý má právo vyjadriť svoj názor ale slušne a nie hneď urážky a ponižovanie. Niekedy mám pocit, že takéto komentáre píšu zrovna také ženy, ktoré opustil muž práve kvôli milenke a oni si svoj hnev a frustráciu vybíjajú na iných.
Ak nevieš a nechceš ho nechať no zároveň sa pýtaš čo máš robiť, tak odpoveď je držať a dúfať. Raz ťa prestane baviť byt tou druhou a opustíš ho dobrovoľne.

@kvetinka75 moja kamaratka sa rozvadzala s manipulatorom a ziarlovcom. Nikto zvonka nevidel co sa u nich doma deje, ze ona je troska, ktora sa uz ani najest nemoze bez toho aby nemal p*ndy k tomu ako kraja maso, ako drzi lyzicku... A mnoho ineho, vratane toho, ze je to jej chyba ak sa polrocne dieta pokakalo pocas prechadzky a museli ho na ulici prebalit, lebo hanba na cele mesto, ze maju posrate dieta... Ale vsetci, hlavne jeho rodina "Vsak nefajci, nepije, nebije ju, dobre zaraba, nikde nechodi (no nechodil, pretoze ju musel mat pod kontrolou)".
Zit v nefunkcnom vztahu je peklo na zemi. Ale vyriesit problemy milenkou, milencom, nie je priepustkou z toho pekla, je to vstupenka do jeho horsich zakuti