Už rok som v pozícii milenky
Už rok som pozícii milenky. Moralistky typu nebuď s ním využíva tá atd nekomentujte. Ja reálne toho chlapa mám rada. On mna tiež. Spoznali sme sa ešte som bola zadaná. Aj on. On stále zadaný je. Ja už nie. Stále ho pri nej niečo drzi. Ja fakt neviem čo keďže viem že je frigidna a bordelárka. Neviem to od neho ale od jej sesternice. Áno budete mi nakladať že ho mám nechať ísť atd ale my sa naozaj mame radi. Majú dcéru a to je gro čo ho pri nej drzi. Neviem a nechcem sa ho vzdať. Ja neviem ako ďalej
no a my sa divime prečo je frigidna - lebo vie, že spáva s inou, iba tupá hus by nohy roztiahla mužovi keď inú obrába, má rozum, choroby jej netreba, neurážam týmto teba , otázka je, či neobrába on aj iné, ďalej, že je neporiadna, nedivím sa, prečo by sa mala o neho starať, keď chrápe s inou, nech mu navariš ty, smradľavé ponožky trenky operieš ty, má rozum, čo si on myslí, že ona mu bude robiť slúžku? stará sa o seba a dieťa. A teraz pravda, keby o vás vedela, už dávno nestráca s nim čas. Podľa mňa nevie o vás a doma sa on ku nej správa ako k milujúcej partnerke, ktorá netuší akého hnusáka má vedľa seba, pretože ak sú dokonca nezosobášení, dávno by od nej odišiel ak by miloval teba, bola by frigidná a bordelárka, veď býva u neho, nie? Len aby to tak nebolo, že sú manželia a dom si postavili alebo zadovážili spolu, je tam hypotéka a veci, ktoré ty nevieš, je to na hlavu, žeby mal priatelku, ktorá býva u neho a on ma milenku, mne to nejakosi toto všetko nesedí, dieťa nieje prekážkou, aby sa s ňou rozišiel, nebola by prva ani posledná, v tom je niečo iné, nemiluje ťa, si len madrac, ak bola tehotna a mala rizikove tehotenstvo, chranila dieťa pred sexom a po pôrode to isté, su ženy, ktoré sa nemôžu dlho milovat po pôrode ak bol komplikovany, .... nuž našiel dočasný madrac...alebo sa normálne milujú a teba on klame.je to hajzel na úrovni a ja prajem jeho partnerke aby sa jej otvorili skoro oči a toho parazita ti z láskou prenechala a našla si muža, čo ju bude milovať srdcom a tebe nech zostane parazit, ktorý ti urobi to čo jej, nezabudaj, že milenka nerieši nič iné ako sex a darčeky, večere či obediky pri vínku, spolunaživanie partnerov je o tom, čo do chladničky, čo uvariť, zaplatiť pôžičky a bývanie, postarat sa o deti, či su v škôlke, škole, učiť sa s nimi, vstávať v noci ak sú choré, riešiť hromadu iných veci, upratovať, oprať, ožehleniť a mohla by som pisat a písať, tak veľa šťastia v manželstve po boku muža, ktorý kým ty budeš žehliť bude obrábať inú
Ako dalej? Jedine uplne sa odstrihnut od neho,pretoze to nema ine riesenie..A urobte to cim skor, lebo to bude iba horsie pre vsetky strany.On ma 2 zeny, vy mate klamara a manipulatora, ktory vie ako na vas, aby si doplnil, co mu chyba doma a kasle na vasu buducnost.Je to narcis-prestudujte si tuto temu.Smer psycholog, psychoterapeut.Potrebujete pracovat na svojom sebavedomi, pravdepodobne vas otec nebol fyzicky, alebo emocionalne pritomny vo vasom detstve, casto taketo zeny koncia toxickom vztahu. Venujte sa svojmu zivotu a on nech si riesi svoj.Skore otvorenie oci prajem
@adkadz81 môj otec bol absolútne úžasný človek ktorý mi do konca svojho života pomohol vo všetkom na svete a miloval mna tak ako aj ja jeho. S ním toto nemá vôbec nič spoločne tak si vyprosim môjho nebohého otca ťahať do tejto témy. Nikto mi nikdy nedal emocionálne ani nijak inak tak áno môj otec.
Inak súhlasím že to treba ukončiť. Momentálne ho 2 týždne ignorujem. Dúfam že to tak aj vydrží.
@adkadz81 cize ona je este chuderka?
Každá jedna, ktorú jej chuj s ktorým žije podvádza je vlastne hnusná harpia, frigídna a ešte aj bordelárka. Ešteže majú chlapi vás, ochotné a chápavé rozťahnôžky.. Čo by bez vás len tí chudáci robili. Museli by trpieť doma a nikde sa nevyventilovať a to si predsa nezaslúžia 🙏
@jahu348 ale joj, su pripad, ked opusti 1z partnerov rodinu kvoli milenke/ milencovi. Ano aj zeny to robia, nielen muzi.
@veronikastrickova po roku? keď doteraz toto neurobil tak už pochybujem, áno sú pripady keď opustí, ale ešte v čase poblúznenia, ktoré končí tým, že zostáva s milenkou alebo, keď vytriezvie, prosí na kolenách ex, aby sa mohol vrátiť, ale nie po roku, to ich obe ťahá za nos, jedna slúžka, druhá madrac, opustiť takého exota, čím skôr, tam budúcnosť nieje a najlepšie, keby ho kopli do zadku obe
je nas tu kopec, píšu sem milenky, ktovie, či aj jedna z nás, ktorá tu dáva príspevky, nieje tá, ktorá je podvadzaná tou, čo tu píše, nielen v tomto prispevku, vo všetkých podobných, odpovedáme ženám a netušíme, či si nepíšeme aj s našou sokyňou, len tak sa zamýšľam, aká irónia osudu, škoda, že sa tu nedáva aspoň okres a inicialky dotyčného chrapuňa 😂 ktovie koľko klamaných, nič netušiacich nás tu je, to by boli kopačky, športové obchody by mali vypredané, šup s nim k milenke aj zo zoznamom čo má chudák rád a pribaliť aj neoprané prádlo a napísať k tomu s veľkým nápisom, že opotrebovaný tovar nereklamujem 😂 kiež by to bolo také jednoduché, ale veľa z nás je takých, čo by to urobili bez mihnutia oka, aby prišiel niekto, kto milenky nepotrebuje
@charlotte911 v tomto pripade, ju urcite neopusti, ale inak ano poznam pripady, kde aj po dlhsom case nakoniec skoncili milenci spolu.
@veronikastrickova ano stáva, ale vtedy má dotyčný v tom jasno, tento sa len hraje
@charlotte911 to tiez neni uplne pravda, skor sa to prevali
@veronikastrickova ano prevali, lebo chlap ktorý chce byt s milenkou sa doma manželke prizná, ide s pravdou von, lebo chce byt s milenkou a neskryvať sa, tam už manželstvo nefunguje, zamiluje sa, ale nechce klamat 2 ženy, má charakter, alebo ak sa to prevali vďaka tomu, že to niekto manželke povie, ide o boj, buď manželka bojuje, alebo sa rozide, alebo on kopne milenku do zadku a prosi ženu o odpustenie, alebo odide od manželky k milenke, tam je potom vidno o čo mu išlo. Buď sa spamätá a bojuje o rodinu alebo ide k milenke.
@jahu348 a najviac milujem, ako si ešte dovolia rozprávať niečo na ženu a stavajú sa do pozície, akoby vyhrali prvú cenu a boli niečo lepšie😂 Pritom len dajú debilovi, ktorý si nieje schopný ani len prať svoje trenky a variť si sám, tak zostáva pri manželke a popri tom práši tú, ktorá sa prvá chytila🙊
@nika185 chlap ktory chce byt s manzelkou, nevyhladava milenku, a plati to aj naopak.
@leskovael ved ale oni su spasitelky, utesitelky, mi im vobec nechapeme, oni robia sluzbu ludstvu
@veronikastrickova koľki majú milenky a chcú manželky, je ich dosť aj napr. tento prispevok autorky, ale ten čo nepotrebuje milenku, ten miluje svoju rodinu a v tom je ten rozdiel, taký muž žene neublíži a má v paži trafené ženy a platí to aj opačne , pisala som o tom, že ak muž chce milenku ide doma s pravdou von a úbožiak klame, vodi obe za nos, ale chce viac manželku, no a samozrejme treti typ je ten čo miluje svoju rodinu a nepodrazi ju, a čo tí, ktori mali milenky a vrátili sa k manželke, preto lebo chceli manželku a museli sa popalit aby to zistili, prečo tvrdíš, že ten čo chce manželku nevyhľadáva milenku, by si sa divila koľko takych je, proste im prepina a milenku ma len pre zábavu, pritom chce manželku a neopustí ju, radšej napíš muž/ žena, ktorý/á uprimne a srdcom miluje svoju rodinu nemá záujem o iný objekt
@nika185 nie bud miluje partner partnera a nepodvedie, alebo je schopny ho podviest. Ziadna 3.moznost nieje.
@nika185 ten co si najde milenku ju jednoducho podrazil. Je uplne jedno, ci v tom jeho zvratenom rebricku hodnot je manzelka a rodina na prvom mieste a ma vopred vyspekulovane, ze ich neopusti lebo toto, lebo hento, lebo tamto... Proste je to nevernik so vsetkym co k tomu patri a podrazil svoju rodinu, manzelku, deti... Na neveru neexistuje ospravedlnenie. Je to nevera, podraz na milovanej osobe. Bodka. Ako to nakoniec skonci je ine, ale proste je to podraz. Tam ina moznost nie je.
@nika185 nie uz je to podvodnikaaj keby to bola len jednorazovka, aj ked pride nato, ze je mu manzelka prednejsia. Ze sa niekto nerozvedie, no zial tu sa zeny boja prist o dom, prijem, ale neprekusnu to nikdy na 100%. Takze bud je partner verny, alebo neverny.
@veronikastrickova ved o tom píšem, milujúci muž žene neublíži a poukazujem, čo robi hajzel a opačne platí to isté, len odpovedám čo píšete, ale čítajte všetko od začiatku
@nika185 tvoje slova :,,koľki majú milenky a chcú manželky". No nie, ked muz chce manzelku, nechce milenku. To je len na zene, ze s nim ostane zit, lebo sa boji odist zo vztahu, niesu spolu preto, ze muz jej povie, zas*kal som s hantou, ale milujem teba. Absolutne nie, to je podvodnik, klamar, clovek co miluje seba, nie manzelku. Len pride nato, ze pri manzelke je mu proste lepsie, uz si zabehnuty vo vsetkom, alebo by skoncil s holou ritou on.
@veronikastrickova ona píše, keď muž miluje manželku nemá milenku, ,, miluje,, ty si stále ideš svoje, muž keď má milenku, tak ženu nemiluje to je jasné, len mu vyhovuje domáce pohodlie , nika185 dobre píše, ja tomu rozumiem, čo chce povedať, prečítaj si aj jej prispevok o sestre čo pisala

@bivanko ja neverim, ze ona o nich vie a uz vobec neverim, ze chodia spolu na nakupy a kupuje jej darceky sme na Slovensku. Keby o tom jeho priatelka vedela, fajn sex este nech si ide ku nej uzit, ale z rozpoctu pre dieta, by ziadna nedovolila kupovat darceky pre milenku, lebo to by okamzite vyuzila vo svoj prospech. Autorka by sa mala skryt do kanala, nie ho kopnut do riti, ako take chudiatko.