Úzkosť z toho, že už nebudete mať iného sexuálneho partnera
Pocítili ste niekedy v manželstve úzkosť/smútok z toho, že už nebudete mať iného sexuálneho partnera?
Ja som teda s mojím sexuálnym životom spokojná, ale iného partnera do konca života tiež nevylučujem (nie, nejdem muža podviesť, ale veď nikdy nehovor nikdy, že nebudem mať iného, nerozvedieme sa a pod, keď mám žiť ešte 50-60 rokov 🤔).
Ale už dvaja ľudia mi potvrdili (boli to muži, ale neviem či to s tým súvisí), že vstupom do manželstva ich tento pocit prepadol. Akoby stratili možnosti mať aj iné ženy týmto záväzkom a prišlo im to ľúto? Svoje ženy milujú, s nedostatkom lásky to nesúvisí 🙂
Stalo sa to niekomu?
Je to prirodzene.V 20ke by ma nikto do chomuta nenatiahol ani tankom 😂
Prečo úzkosť? Preto, že môžeš mať sex v podstate kedykoľvek chceš, nie keď ako slobodná vypisuješ na koníka otázky štýlu "Kde hľadáte chlapov? Ako sa zoznámiť? Fungujú internetové zoznamky?"
@annm81 s tymto nesuhlasim vo vztahu to ani vzdaleka nie je o tom ze kedykolvek chces. Ja to mam presne tak vo vztahu je nezaujem o sex hlavne po detoch. Zena si naplnila svoje bio potreby a chlap ma smolu….. cize tolko k tomu.

@mamina2x ked niekto necita vsetky komentare a vyvodi si zaver na zaklade nadpisu, to je tak... ;)