V posteli nám to neklape. Má zmysel pokračovať vo vzťahu?
Sme spolu 3,5 roka, bývame spolu (vek cca 30r.). Vzťah je sám o sebe okej, pomáha mi, je starostlivý, môžem sa naňho spoľahnúť, dáva mi pocit istoty a bezpečia. Je to ten typ ideálneho muža, s ktorým si chcete založiť rodinu a mať deti. Ale akonáhle sa presunieme do spálne je to totálna tragikomédia. Trvá to veľmi krátko, nemáme radi rovnaké veci a keď si aj chceme vzájomne vyhovieť tak to proste nie je ono. A ani to nechce tak často ako ja. Pre mňa je sex dosť dôležitá súčasť vzťahu, ale príde mi, že rozísť sa kvôli tomu je hlúpe. Rozmýšľam, že možno keď budeme mať dieťa, tak ma to prejde. Ale čo keď nie? Zažili ste niečo podobné?
Ja vidím problém ani nie v sexe, ale v tej nekomunikácii a zosmiešňovaní problému, ktorý ty vo vzťahu máš. Pokiaľ mu je jedno, že si pri ňom nespokojná, asi to nebude až taký perspektívny partner 🤔
Možno príliš intímna otázka...ale ako často mávate sex? Napríklad za mesiac 🤔
@sszuzu8 to co je za hovadinu,ze ak mi zalezi na sexe tak muza nelubim? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ja by som nebola s chlapom, ktory je sice super, ale v posteli na mna kasle... taky moze byt moj kamarat, na vztah treba muza, ktory je aj kamarat aj partner aj milenec aj otec pre deti.
ano, mate pravdu, ta komunikacia je nasa slaba stranka, ja tiez nie som komunikacny expert, ale snazim sa, ked mi nieco vadi tak si to vydiskutovat, mozno aj ja robim v niecom chybu, neviem. Asi zajdem za nejakym psychologom, nechcem to len tak zahodit, chcem si byt ista, ze som pre to urobila maximum
@dada2610 fuha ako kedy niekedy raz za mesiac, niekedy 4-5x za mesiac ...
Nie a 3x nie. Z trabanta bavorak nevyrobíš..raz je niekto drevo, tak je drevo..
Čo sa da robiť, nepočuva. nechce riešiť, jemu stači 5 min, na sucho,,,už teraz mam pokazenu naladu, len si to predstavim, nie ešte 45 rokov toto zaživať...
@stanulienkat nazory tu maju niektore ako z 16. storočia, alebo , že ked ti vadi, že mu nestoji tak ho nelubiš, ked sleduješ jeho dlžku tak ho nelubis , kde na tieto nazory ludia chodia
Nenapadlo ťa, že bývalá partnerka ho podvádzala práve kvôli tomu? Že mala taký sex ako ty a on sa z toho smial, namiesto toho, aby to riešil? Keď by ste sa rozišli, tak ďalšej partnerke bude hovoriť, že mal traumu z teba, lebo si nebola spokojná?
Tak v tomto prípade sú len dve možnosti:
1. Je to nekonečný sebec, ktorému je ukradnuté ako sa cítiš
2. Je homosexuál, pripadne bisexual
Kedze si písala, že je ako partner (okrem sexu) skvelý, pozorný, pripadá do úvahy len možnosť 2. Je to zbabelec, ktorý sa to boji priznať (možno ma strach z reakcie rodiny) a preto nasilu hľadá vzťah so ženou... A je to hajzel, ktorý ťa len využíva ako zasterku...
Konečne rozhodnutie je už len na tebe, ale vieš si presne pomenovať, čo ti chýba, takže počúvaj svoj 6 zmysel...
Ešte taka poznámka pod čiarou - nebola nevera predchádzajúcej partnerky spôsobená nedostatkom sexu, resp. Nespokojnosťou so sexom? 🤔 A ešte trápna výhovorka, že problém v sexe spôsobila nevera jeho predchádzajúcej partnerky 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
nechce to riešiť, smeje sa z toho, s čím ty nie si spokojná, toto by mi veľmi vadilo a rozišla by som sa s ním. Nie preto, že nie je sexuálny borec, ale preto, že to odmieta riešiť
To čo je za bábovka, že by mal traumu z nevery predchádzajúcej partnerky? To hádam nie. Je to skrytý homosexuál, už aj podľa toho, aký je ideálny.
@ayanamirei kazdy to ma inak
@elizabet173 už to, že sa smeje z toho, že mu niekto naznačí, že je v posteli nahovno, už to mi príde zvláštne. Lebo normálny chlap by sa buď urazil, alebo začal riešiť. Minimálne by sa nad tým zamyslel, takže možno chudák vie, že je impotent, alebo že toho veľa nedá v posteli a možno rezignoval. Možno ho to tiež veľmi trápi a nevie ako to riešiť, lebo neverím, že chlap s takouto vydržou v posteli je spokojný sám so sebou aj so svojím intímnym životom. Len autorka je už po troch rokoch frustrovaná. Neviem si predstaviť ďalších 20 rokov, keď vlastne to už lepšie nebude. Teraz su na vrchole svojich sexuálnych síl. A už to bude len horšie.
Uprimne povedane, v dnesnej dobe kedy je hladat dobreho chlapa ako hladat ihlu v kope sena, na tvojom mieste si kvoli sexu nerozbijem dobry vztah so zodpovednym muzom. Ci radsej by si chcela skvely sexualny zivot a na nic chlapa?
Sex môže byť lepši, ale musel by chcieť chlap,trénovať atď.. ked on sa smeje a nerieši, to je aky postoj... však ani ty nenavar obed a lež tam v špine, ked sa chlap ozve začni sa smiať a ani sa nepohni. ako dlho ho to bude s tebou baviť..
Ťažko sa rozhodovať. Niektoré ženy stratia libido po pôrode a už ich sex neláka a úplne im časom stačí "na Vianoce". Keby si toto vedela dopredu bolo by to ľahšie rozhodnutie. Ono to však býva aj naopak. Čím je žena staršia, tým má väčšiu chuť na sex a aj často ešte väčšie nároky na sex a experimentovanie. Ak bude toto tvoj prípad, tak je už len krôčik k nevere. A keď natrafís na vášeň a skvelého milenca a pritom budeš mať doma dve deti, tak to už bude obrovský problém. Ja by som mu asi dala otázku, či sa nebojí toho že ak budeš neuspokojena v sexe, či verí že pri nástrahách v živote napríklad firemných akciách atď veď život nám všeličo ponúka, že sa proste raz neudrzis a nenechas zviesť. Či by toto uniesol po rokoch a v čase keď budete mať už deti. A ver tomu, že ak čírou náhodou sa potknes a nájdeš skvelého milenca, tak ti to úplne zmení možno aj zničí život. Ešte je teda možnosť že ti takýto trojuholník bude vyhovovať, čo vidím že v dnešnej dobe je úplne normálne, ale ver že na psychiku je to riadny zaberák.
@stanulienkat ja si myslím, že tým, že sa smeje, sa snaží len zakryť problém. Ja by som v takom vzťahu nebola
@asia83 to funguje,ze sex alebo laska?🤦🏻♀️Co je toto za kravinu,sexualne spojenie s nasou laskou je predsa krasne a nesmierne dolezite pre dobre fungovanie vztahu.Ak je zena frigidna,tak to samozrejme nepotrebuje(otazka,co jej muz..),autorka vsak nie je,takze jej zodpovedne hovorim,ze v takomto vztahu stastna nebudes.Pre stastny vztah je dolezite,aby fungovali vsetky pre teba dolezite aspekty vo vztahu a sexualne spojenie a intimita k nim vyznamne patria..pravdupovediac,taketo vztahy su nasimi skuskami,ako v nich obstojime..drzim palce,aby si sla nakoniec za svojim naozajstnym stastim..
Ani komunikácia moc nefunguje ani sex...čo tu radiť. Utekaj. Čím skôr.

Určite treba vážny ale citlivý rozhovor, že chápeš že sa mu o tom ťažko rozpráva ale pre teba je to dôležitá časť života ktorá proste nie je naplnená a keď to nechce riešiť tak asi to ďalej nepôjde ...musíte komunikovať a určite je aj pre neho riešenie,,,veď keď trebárs by ste sa aj kvôli tomu rozišli znova ho to čaká pri druhej partnerke. Problém sa nestratí tým, že o ňom nerozprávame.