icon

Vadí vám, keď sa váš partner pozrie na zadok inej ženy?

mychaela1
6. feb 2023

Ahojte žienky. Nevadí vám, keď sa váš partner pozrie na zadok inej ženy? Dlhodobo tento problém riešim s tým mojím.

Strana
z4
petamich
7. feb 2023

@katkazocele nesirim ziadne bludy, myslim, ze vacsine relativne pravidelnych uzivateliek si sa uz dokonale predstavila sama 🙂 pekny den ti prajem

mamkalentedkova
7. feb 2023

@mychaela1 ty si si nikdy v živote nepredstavovala sex s iným mužom ? Alebo sa nepozrela ,nepovedala si ,že by stál za hriech ? Ja by som si kľudne šla pozrieť aj pánsky striptíz a budem si pri tom kadečo predstavovať 😁

jana_eyre_2
7. feb 2023

Môj muž sa určite pozrie, ale má toľko chochmesu aby to nerobil okato.. mne teda nevadí že muži si pozerajú po ženách, mne vadí keď sa správajú chlipne a ocumuju ako uchylaci..

monuska112
7. feb 2023

@katkazocele to nieje rovnaky nazor. ja som nikde nespominala ze si myslim ze ostatne zeny niesu normalne a vedla seba maju samych degesov. okrem toho s tebou sa neda mat rovnaky nazor. co teraz tvrdis o hodinu neplati. teraz vravis ze je velmi urazlive ak sa partner pozre na cudzi zadok, ale ze v kratkej minulosti si povazovala cicmanie sa v aute za normalne odreagovanie je ok...tyzdnova etapa este kusok dozadu a bolo to hnusne vykusovanie mandli a treba to nahlasit ich partnerkam na firemnom vecierku. niekto ako ty nema nazor, tak sa nemoze ani zhodovat s tym mojim.

katkazocele
7. feb 2023

@monuska112 o akej téme teraz píšeš? S tými degešmi ťa nechápem. Len som povedala,.že súhlasím s tým čo si napísala a ty teraz prakticky mi vycitas že som sa opaovazila s tebou súhlasiť? Inak sa cítiš ok 😅

monuska112
7. feb 2023

@katkazocele este raz. ty nemas nazor, tak nemozes suhlasit. zatial co ja mam nazor, ty zhadzujes ostatnych, to nerobim ja. nedavaj ma na svoju uroven

katkazocele
7. feb 2023

@monuska112 súhlasím s tebou v tejto téme o tom zizani, snáď sa neurazíš 😇 a áno aj dokážem mať názor, bohužiaľ pre niekoho je príliš konzervatívny a ja neurazam ženy, len ostro odpovedám ak sa mi niekto vysmieva alebo uráža mňa, asi vieš na koho tento opis sedí 😉

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Autor odpoveď zmazal
monuska112
7. feb 2023

@katkazocele nie neviem. mas mnoho znakov komunkacie, ktore su pre nasu spolocnost neakceptovatelne. uz na mna nereaguj. a nazor nemas, respektive tak platny hodinu. nereaguj na mna

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mirco50
Odpoveď bola odstránená
viestta
7. feb 2023

@sheila121 nie, neprivolala. Ona sa sem sama dovalila 10 minut po tom co som ja napisala svoj prvy koment. Take debaty so nenecha ujst.

barborachors
7. feb 2023

@mychaela1 vadí a vzdy mi to vadilo. Ale ja som velmi egocentricka osoba a temperamentna, takze pohlady frajerov na cudzie zeny mi vadili vzdy, aj ked vekom a rokmi to nastastie ustupuje a mam takzvane na salame... Momentálne mam taky vztah, kde mi moj chlap necumi po ritiach a keď aj cumi tak to aspon robi tak ze to nevidim 😂

katkazocele
7. feb 2023

@barborachors tak to máš uvedomeleho partnera ktorý si ťa váži a rešpektuje, tak to má byť 🙏

jasomzabka
7. feb 2023

@mychaela1 ked to nevidim nie ked by to spravi so mnou a je to dlhsi pohlad resp "hlbsi-slintavy" my zeny sa rozumieme... tak by mi to vadilo (nastastie sa mi to nedeje) Ked to nejakej sliepke nevadi, ok 🙂

katka700
7. feb 2023

@mychaela1 Nevadí ale zas môj zadok je tak veľký že keď idem trošku pred ním tak má smolu a nevidí nič 😂

anna_2
7. feb 2023

@mychaela1 ahoj. Ale ved take kuknutie na peknu zenu ma aj vyhody. Vies ako sa to hovori. Nech si vonku spraví chuť a doma sa naje 😀

sindla
7. feb 2023

Aj ja sa pozriem na dobrý zadok ženy.. a tíško závidím 🤷😂😂

katkazocele
7. feb 2023

@jasomzabka presne, pred partnerku je do pod úroveň toto robiť 🥺

veronika66
8. feb 2023

@mychaela1 si nevyzreta a asi máš sama problém alebo komplex inak by si to neriešila. Ja ho aj občas upozorním že aha aká pekne baba alebo pod. Sľúbil mi vernosť nie slepotu čiže pozrieť sa moze. Keď dospejes aj rozumovo tak toto riešiť nebudeš. A čo si predstavuje je jeho vec stále platí pozerať sa môžeš ale najesť sa prídeš domov.

emmusska
8. feb 2023

Nech sa pozrie, tiež sa pozriem ako ktorý chlap vyzerá, veď s drahým sme preto lebo spolu chceme byť, sľúbili sme si vernosť, nie slepotu ako sa hovorí 🙂

Strana
z4