icon

Váš názor na jednorazovky

22. dec 2022

Je mi jasne že pri tejto téme sa rozbúri diskusia a zase vzniknú dva tábory :D ale chcem sa spytat na vás názor na jednorazovky. Viem že je to individuálne ale zaujima ma to. Ja som to napríklad nikdy nezazila čo sa týka sexu, vždy len bozky a nic viac. Doteraz som mala vzťah od mojich 17 a len s nim som mala sex. Myslela som si že nie som človek na jednorazový sex a že “stojím za viac” ale nedavno sa mi stala taka vec, že rozmyslam že mozno by to bolo fajn vyskúšať. Len sa bojim aby som to potom nahodou neľutovala, že sa zamilujem aj keď to bude iba raz.

Strana
z2
barborachors
23. dec 2022

Moja zlata, len aby nemal 30, aj chlapi klamu o veku, to mi ver. Ked uz, tak ochrana a modli sa aby si ju aj nasadil. Moze sa stat ze ta povali na postel a uz nebude cas na ochranu. Alebo ti zviaze ruky. Vies, tieto narody zo zapadu nas maju za krajinu tretieho sveta, za neandertalcov. Chce ta len do postele tak sa modli aby to dobre dopadlo a neublizil ti, tym myslím hlavne fyzicky... Aby si nedopadla tak, ze nakoniec prikvitnu este jeho kamosi a vsetci sa na tebe pekne vystriedaju. A never všetkému čo ti muz povie.. Muz mysli hlavne tým penisom. Tak bacha na to.

marca12
23. dec 2022

Na jednorazovky som nikdy nebola. Prilis som sa bala nezelaneho tehotenstva s nahodnym mladikom. A ked som bola starsia,vzdy som mala dlhorocny vztah. Nevedela by som sa len tak s hocikym vyspat. Moze to byt zaujimava skusenost,no nie pre mna. Ale ak ta to laka,preco nevyskusat. Len nezabudni na ochranu a necakaj,ze nahodny sex sa zmeni na vztah. A nepraktizuj to casto,inak budes za radodajku medzi chlapmi.

majlo1234
23. dec 2022

@marca12 rovnako, ja som mala jednorazovku len s jednym mojim kratkodobym frajerom, kde absolutne nefungovala chemia, hned nato sme sa aj rozisli. Inak som sa bala nezelaneho tehotenstva, takze to vudy skoncilo pri muchlovackach. Sex ako taky som si vedela uzit len so stalym partnerom

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
zafir01
23. dec 2022

Nik nič neočakáva, nik nie je sklamaný. A v tej danej chvíli to bolo vždy, to, co sme chceli obaja. A na ďalší deň sme nič jeden od druhého nečakali, a bolo to veľmi.... Hmm. Oslobodzujuce.

Mala som ako mladá viac jednorazoviek. Z jednej sa vykľul vzťah (avšak založený na fyzických veciach)...

Dnes mam manžela, s ktorým som 15 rokov. A nepoznacilo ma to ziadno. Práve naopak, som rada, že mám za sebou rôzne druhy vzťahov. A ako mladá som urobila tak, ako som cítila, samozrejme s rozumom.
Takže keď sme si boli vzájomne sympatický, bolo nám spolu fajn, ale nevideli sme to na vzťah, tak sme si užili. A dvoch dodnes príležitostne stretávam, a sú u nás taky lepší známi. .. Pokecame ma ulici poznáme sa s manželkami, sú to šťastné manželstva, a ideme si každý po svojom. 🤷🏻‍♀️

dilino
23. dec 2022

@foterlotor tak čo to je ked strieda keby mal 2 ženy že vzťahy ale vystriedal 7 žien tak akú má človek mienku. Píše že nemá žiadnu iba bol zo 7 ženamy .Spať s takým čo mal 7 žien no neviem. Toto bol môj názor.

dilino
23. dec 2022

@modrykonik33 tebe ta odpoved nepatrila je to verejné . Nikoho som neurážala napísala som svoj názor. Ja s o teba nestaram nekomentujem ťa napísala som svoj názor. Zaujímavé je to že viac žien jej píše že aký je a má takmer rovnaký názor a akurát mňa si si vybrala. Mňa tvoj názor nezaujíma mám svoj. Tak má nekomentuj.

karolinakr
23. dec 2022

V Anglicku na každom rohu a pri ceste najdeš 5, čo ta budu volat do postele - černosi, Arabi, z Indie aj Rusi a Rumuni , Poliaci nebudu otálať.Môžeš si ich tam prehrabávať ako korálky v kabelke 🤣

iv007
23. dec 2022

Mam jednu taku skusenost z mladosti.mala som 21, po tazkom rozchode a po jednej firemnej akcii kde dlhsie fungovala ista chemia s kolegom som podlahla.Zauradoval tam aj alkohol a moje trapenie skrz ex.Ale mozem skonstatovat, ze to nestalo za to,nejak som si to neuzila a nevedela sa uvolnit.On sa mi este neskor ozyval a chcel sa stretnut,ale ja som to stopla lebo som zistila ze sex bez citoveho zainteresovania ma jednoducho neuspokojuje.Ale kazdy to mame inak,takze nesudim..

foterlotor
23. dec 2022

@dilino este raz 🙂 ma 23 rokov, preco je 7 zien vela? ja mam daleko od kur*vnika s prepacenim a mal som viac ako 7 zien.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
dilino
23. dec 2022

@foterlotor je niečo iné byť vo vzťahu a mať jednorazovky ako má ten chlap o ktorom píše prispievateľka.

autor
23. dec 2022

@dilino no ale ja som nepovedala že mal 7 jednorazoviek. Že spal so siedmimi ženami. Z toho boli aj vzťahy, nie len ženy na jednu noc.

foterlotor
23. dec 2022

@dilino pise ze mal 7 zien, nie ze sa kurvil 🙂

mirco50
Odpoveď bola odstránená
bezmena7
26. dec 2022

@dilino áno je to verejne tak keď sem dačo napíšeš tam je veľká pravdepodobnosť že ti to niekto okomentuje 😉 Neber všetko hneď osobne ..

brembo
27. dec 2022

@kassandra25 👍👍👍👍👍👍👍👍👍

brembo
27. dec 2022

To ti povedal on. Že koĺko ich mal v posteli,ti nepovie.

Strana
z2