Vášeň vyprchala
Ahojte
Po vela rokoch som stretla chlapa kde preskocila iskra hned ako sme sa videli
Spoznavali sme a parkrat stretli - pocas 2 mesiacoch fakt len malokrat kedze sme obaja boli vytazeni
Potom sme uz nevydrzali a bolo to vsetko krasne … mala som ppcit ze ta chemia co je medzi nami je explozia
Mala som dojem ze je to obojstranne a uprimne - proste vasen sa neda predstierat a my sme sa na seba len kukli a boli sme paf obaja. Casom to nebolo len o vasni ale mala som pocit ze mu na mne zalezi.
On sa vsak po case odmlcal a predtym z nicoho nic ochladol a ukoncili sme to
V hlave mi vyri otazka ze ci ta vasen u neho mohla len tak odist alebo ta vasen bola iba z mojej strany
Nemala som dojem ze je to chlap ktory ide s kazdou ale tak mylim sa mozem
Vysvetlovat nemal zaujem nic takze len tapam
Obaja sme pred 40

Dievcata, mozno ma vysmejete, ze som sa cez to este nepreniesla. Ze riesim ako pubertacka. Ze som naivna atd…
Ale…
Ale proste zanechalo to cele vo mne vela otaznikov a ano aj preto ze je to 1vy krat kedy sa chlap odo mna odputal skor akp ja a trpi moje ego.
Momentalne sa zamyslam strasne nad tym, ze odkedy sa to stalo, moje sebavedomie kleslo pod nulu. Ked sme sa stretavali, mala som ten prijemny pocit, ze henten chlap ma chce, pacim sa mu a pritahhhen ho. Ano, mohol to aj hrat, ked chcel sex. To nevylucujem. Ale predsalen, myslim, ze nieco sa neda uplne uhrat.
Ja som mala proste pocit ze bol zo mna paf. Ale mozno len z mojgo vyzoru, lebo ako cloveka a osobnost ma vobec nepozna a nespoznaval a ja spm nemala ani prilezitost sa mu viac otvorit.
A co ma teraz depta … ze vlastne asi som sa mu az tak nepacila, akp som si ja (naivne) myslela a teraz sa citim ako naivka, skrata, nepritazliva zena … hlupaba ktora si myslela ze sa niekomu pacila a vlastne to tak asi nebolo. Kedze ma kvoli “nedostatku casu a riesenia nedoriesenych zalezitosti” nechal ist.