icon

Večný problém - muži

10. sep 2022

Ahojte, ako sa zbaviť zatvrdenosti na chlapov? Baví ma doberať si ich, robiť si z nich sarkastické poznámky, uťahovať si z nich a dobre, poviem to narovinu - ponižovať ich. 😐 Asi je to len obrana, už otec mi veľmi ublížil a po ňom aj ďalší. Jednoducho mi nedá ich nezvoziť, keď si o to sami pýtajú. Napríklad povie, že niečo skvelé vymyslel a ja hneď - "akože s čím? S tým orieškom, čo máš v hlave? Alebo s tým dolným mozgom?". Nemám za to, že všetci sú bezmozgové jednobunkovce, ale väčšina je podľa mňa sprostá k ženám, k okoliu, k deťom... Alebo keď sa chvália, že chcú trojku, tak mi nedá nepoznamenať, že väčšina ani nevie, kde je klitor**, tak prečo idú sklamať 2 ženy naraz, keď nevedia uspokojiť ani jednu, a to nie jeden muž, ale z mojich 5 sexuálnych partnerov to vedel len 1. Nie že vedel, ale iní nemali ani snahu - ani o predohru, ani o vzrušenie, nič.
Nie som lesba, ani nemôžem povedať, že mužov nenávidím. Len mi nedá nezhodiť ich, keď je možnosť alebo ich nezmanipulovať. Priznávam sa, jedného som tak ovládla, že mi urobil, čo videl na očiach a to sme spolu ani nespávali. Baví ma namotávať a odstrčiť ich prvá (zo strachu, že to urobia oni mne)????
Na druhej strane vzdávam hold mužom, ktorí sú dobrí otcovia, dobrí milenci, skvelí manželia a robia robotu, ktorú milujú. No je ich ako šafranu 😢❤️ nejaké tipy, ako zmeniť pohľad na nich?

Strana
z2
zanka777
10. sep 2022

Máš na 300% tak nízke sebavedomie a si si sebou tak neistá že potrebuješ ponižovať a "dávať dole"iných ľudí..... Príde ti to normálne?ak nie a ak ta to aspoň trošku trápi vyhľadaj psychológa nech ťa trosku usmerní a uvidíš že aj tebe sa bude lepšie žiť

nurielka
10. sep 2022

Najprv je dobré začať od seba, na sebe popracovať, lebo si nesies z minulosti náklad na pleciach, postoj k sebe samej a tak sa zmení aj tvoj postoj k mužom.

h2
10. sep 2022

@anita6666 Hneď som si na teba spomenula, že či si to nepísala ty. Ale potom si hovorím: Nieee, Anitka by v živote nenapísala, že jej toto jej správanie vadí, chce ho zmeniť a zbaviť sa ho. 😃

liljana
10. sep 2022

Kazdy normalny chlap sa ti zacne vyhybat a budes sa iba cudovat, ze preco sa na teba lepia len debili a po case uz ani ti debili nie.

kassandra25
10. sep 2022

Prilis sa zamyslas a premyslas nad blbostami. Zato, ze si objavila 6 , co mozes zvozit a nevratia ti to tak, ze by si revala a 1, co si ovladla, si myslis o sebe velmi prehnane veci, ze si uz pomaly az demon, co ma moc nad kazdym, nie? Si myslis, ze kazdy sa z teba poser. a ze kazdy by po tebe isiel a mal aj sklopene usi mozno. Lenze svet je o inom aj, stretnes ludi, ci zeny ci muzov, ktori na tebe neuvidia vobec nic, len domyslaveho hada a okamzite ta ocekuju tak, ze si este pomyslia: hmmm, tato je zrela na psychiatriu, kde by mohla rozpravat svoje zazitky, ako komu odpovie mozno tak, ze to nebolo na mieste alebo kde by mohla referovat do referatu svoj zazitok so zmanipulovanym Ferom, lebo vzdy aj takí chudaci sa nájdu. Ale ked budes kracat zivotom, stretnes aj ludi, ktori ti odpovedia tak, ze budes plakat.

anita6666
10. sep 2022

@h2 presne tak! Šikovná si

miroslavnet
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2