Veríte manželovi?
Po 12r mam chrobáka v hlave. Prečo. Neviem. Cítim chlad od neho. Nezáujem
Verím, ale chlad necítim vôbec, len lásku a záujem, takže sa mi verí ľahko.
Nemám dôvod neveriť. Pokiaľ by dôvod bol tak sa na to pýtam narovinu
Namiesto toho, aby si tu riešila, či ženy veria/neveria svojim mužom sa choď porozprávať s tým svojim ... ja nechápem, že ženy normálne so svojimi mužmi sexujú, ale komunikovať majú problém ... však mu to normálne povedz, opýtaj sa ho ... možno je len unavený a možno má nejakú štetku ...
tieto temy tu davaju nahodne admini? Alebo kazdy tyzden ma jeden admin sluzbu? Alebo mate na to studentov brigadnikov?
Verím iba sebe 👉
Keby som mu neverila tak som s ním není.
Verím. Ale nikdy nevyslovim vetu, že "môj muž by ma nikdy nepodviedol." Nie preto, že mám pochybnosti, ale preto, že všetky, ktoré sa takto dušovali, tak žili buď v nevedomosti alebo sa to stalo zo strany jedného alebo druhého.
tiez 12r a ano, verim, nemam dovod neverit
@dzulli1980 posledná veta
@teleskop
😀😀😀😀😀 ďakujem za rozosmiatie top komenty 😀
na tvojho "chrobáka v hlave" naša dôvera/nedôvera k našim manželom nepomôže
Neverim mu,ked si schova cokoladu,ze ju za den nezje😁
Podľa toho v čom. Ak mi povie "prídem o piatej" tak to mu neverím, viem ze príde až o šiestej 😁
A co na tom zalezi, ci ine zeny veria manzelom? Tie stastne veria, tie nestastne neveria. Poloz si otazku, preco citis pochybnosti? Co sa udialo, co sa zmenilo? Intuicia je silna vec, ak mas pocit, ze nieco v tvojom vztahu nie je v poriadku, na 99% nieco nie je v tvojom vztahu v poriadku, a ci ine zeny veria, na tom absolutne nic nezmeni.

Samozrejme že verím❤️