Veríte spoľahlivosti kondómov? Diskusia o dôvere a obavách
S manželom sme spolu už 3 roky , ale stále si nemyslíme že je pravý čas na dieťa. Antikoncepciu neberiem pretože som za život vyskúšala 4 rôzne druhy a každá mi úplne rozhadzala človeka, takže nám ostali len kondómy. Aktuálne ich používame asi 5 mesiacov a nič ale stále sa bojím že či to neprasklo a vždy mi to trvá tak 2 týždne počas ktorých sa strachujem ze sa niečo mohlo stať. Ako to mate vy ? Veríte kondómom alebo sa spoliehate na niečo ine
@damian85 ze kondom vadi hlavne zenam.
@simsalabim a s koľkými ženami si vo svojich 54 rokoch spala ? 😅
@damian85 so ziadnou som nespala. Ale rozpravala som sa s mnohymi.
@simsalabim mne to vadi strasne, napriklad.
@nevenka v poriadku, nepochybujem, ze take zeny su. No skor som pocula, ze kondom nechcu muzi, to je vsetko 🤷♀️
@simsalabim no ved tak ked niekomu nevadi a nevidi rozdiel, tak v pohode, ja im to neberiem, dobre pre nich. Len zase sa strasne cudujes, ked povie zena, ze jej to vadi, lebo si to nepocula. No tak uz si pocula, no, teda citala 🙈
@simsalabim tak vidiš ako ti klamú. Potom pridu ku mne a hovoria Damián prosím ťa bez čepičky 😅. Len jedna vec je čo povedia , druhá asi im pri sexe neasistuješ....aj keď iný kraj , iný mrav. Netreba súdiť podľa seba , ja ako človek ktorý nejakú tu ženu v posteli mal ti poviem , to čo som písal v príspevku , mnohým ženám kondóm vadí viac ako mužom, predsa len so ženami mám skúsenosť vačšiu ako ty.
@simsalabim nie len ja som s nimi spal , ty si sa s nimi rozprávala. A mala by si vedieť vo svojich 54 rokoch rozdiel medzi faktom a slovom.
@vler vieš čo je 100%....nesexovat 🤣,to jediné.
Spolieham sa a úplne v pohode, nikdy sa nič nestalo a to som teda plodná ako jabloň. Nikdy som si nestihla užiť,vždy na prvý šup bolo bábo. 🤷
@damian85 a tvoje slovo o tom je ako ine od ich slov? 🤔
@simsalabim ale ja to tiež počujem 1x a tiež patrím už k vydram 🤣.nevadí.
@simsalabim ja som účastníkom konania , ty si len poslucháč. Kúsok rozdiel nemysliš ?
@damian85 ano, posluchac toho, co mi hovori iny ucastnik konania. Ty. A aj kamosky.
Ale vies co? Nechajme to tak. Kolko ludi, tolko chuti.
@simsalabim Nerozumieš. Nevadí. Ale aby sme to uzavreli máš pravdu. Každá žena miluje chuť latexu , ten pocit keď jej latex behá hore dole jediná žena ktorá nie je
@nevenka a určite som hovoril len o nej. Máš pravdu si skúsená žena , maš veľa kamarátiek ktoré ti hovoria len a iba pravdu a ja som si to vycucal z prsta 😅 Každá žena ma vždy privítala s balíčkami Durexu a už pri boskaní mi ich natiahla 3 , jeden pre istotu aj na prst....jeden nikdy nevie....
@vanilkovazmrzka no hlavne to určite nieje jeden deň 🙂
Ja osobne odporúčam Pharmatex. S manželom ho používame minimálne 10 rokov. Máme jedno plánované dieťa. Zatiaľ nesklamal.
@zdenus44 no chvalabohu zialbohu je, zvysnych par dni navyse spravi zivotnost spermii. Ale oplodnenie moze nastat len v jeden den, a moznoze to je dokonca len par hodin.
@damian85 inak,akože nič v zlom,ale keďže opisujes viacero kamarátiek,tak klobúk dole nad ich naivnostou a tvojou a vlastne aj ich sprostostou....lebo ísť naplno,si vyžaduje riadnu dávku dôvery a nie,nejde len o tehotenstvo. A nie,nehrozí ti čierny kasel🤣
@maciatkolulu odkážem im. Každej jednej vyčistím žalúdok prečítam tvoj príspevok a pevne verím že každá si vstúpi do svedomia. Začnem s partnerkou ktorá tiež kondóm neznáša , táá sa už teraz červená. Pôjdem do šuflátky po diár a budem osobne navštevovsť každú ktorá tu bola pred......a kondóm nechcela. To isté vyzvem aj kamarátov nech si ženy z minulosti pozvu na koberček. Budeme im prehovárať do duše pri tom čítať im tvoj príspevok ! Je to nezodpovedné , fuj , fuj.
@damian85 si tak trochu teatrálne trápny🤷,ale nevadí,aj takí sú medzi nami.
@maciatkolulu ako sa do hory volá tak sa z hory ozýva....
Verím kondómom + “pull out.” Nič iné mi neostáva🤣
Ja som asi jediný muz, ktoremu kondóm nevadí. Keď sme nechceli dieťa, používali sme ho. Potom sme chceli dieťa a išli sme bez. Teraz sa pokúšame o druhé dieťa, takže idem bez. Po druhom dieťati by som sa rád vrátil ku kondómom. HAK ani sterilizáciu pre ženu nechcem, ja zas nechcem vazektomiu. Takže kondómy sú pre nás jediné riešenie.
Moj robi prevenciu. Pred nasadenim do neho fukne. Keby bol oslabeny,praskne. Takze neviem,preco by som im nemala verit.
@pr85 ani mojmu manzelovi kondom nevadi a dovody pre jeho volbu su rovnake ako u vas. Je fajn, ze takych chlapov je viac 👍
Verím. Nie je zas až tak ľahké otehotnieť. Určite nie s kondómom. Len treba dávať pozor. Ak sa tak strašne bojíš, navrhni mužovi aby pred orgazmom dal dole kondóm a nech sa ti spraví na prsia napríklad 🙂
@simsalabim aj ja sa hlásim do tvojej skupiny 🙂 i s manželom

@simsalabim čo konkrétne si za svojich 54 rokov nepočula ?