icon

Veríte spoľahlivosti kondómov? Diskusia o dôvere a obavách

anolucia
27. dec 2024

S manželom sme spolu už 3 roky , ale stále si nemyslíme že je pravý čas na dieťa. Antikoncepciu neberiem pretože som za život vyskúšala 4 rôzne druhy a každá mi úplne rozhadzala človeka, takže nám ostali len kondómy. Aktuálne ich používame asi 5 mesiacov a nič ale stále sa bojím že či to neprasklo a vždy mi to trvá tak 2 týždne počas ktorých sa strachujem ze sa niečo mohlo stať. Ako to mate vy ? Veríte kondómom alebo sa spoliehate na niečo ine

Strana
z3
adkoalauri
4. jan 2025

@damian85 pri čítaní o behaní latexu i ostatných somarinách som sa riadne nasmiala ... prepáč, ale hov...vieš o používaní kondómov

zuzanockamt
4. jan 2025

@pr85 A manželka chce čo? Určite by som sa ako žena nespoľahla len na kondóm, ak by som dieťa nechcela. A bolo by mi ukradnuté, či muž súhlasí s HAK alebo sterilizáciou.

sorciera24
5. jan 2025

@zuzanockamt lenže nasi muži si vážia našťastie naše zdravie....neviem,kam by sme ten kondóm museli dať, aby som sa nespoznala, z hľadiska spoľahlivosti je u mňa na úrovni hák ci telieska,možno aj viac....akurát, že šetrí viac moje zdravie..

slovakboy
5. jan 2025

@anolucia my sme používali kombináciu prerušovaná súlož a plodných dní. Robili sme to len keď neboli plodné dni a nikdy som to dnu nepúšťal. Keď toto skombinuješ ešte s kondómom, tak máš 110% istotu.

damian85
5. jan 2025

@adkoalauri dôležité je že ty vieš.😅. Ja nepotrebujem my ideme koža na kožu 😅

zuzanockamt
5. jan 2025

@sorciera24 Tu nejde o mužov, tu ide o môj pocit. Ako píšem, ak tehotenstvo absolútne nechcem, tak by som sa nikdy nespoľahla len na kondóm. U mňa je stopercentná forma ochrany len sterilizácia a HAK. A muž by si mohol rozprávať čo len chce, že je to nezdravé.

adkoalauri
Autor odpoveď zmazal
adkoalauri
5. jan 2025

@damian85 pre mňa za mňa choďte ako chcete, o nič neprichádzam s tým rozdielom, že sa otočím a spím 🙂

kiki68
5. jan 2025

@pr85 moj to ma rovnako. Teraz po 2 porode pojdem do sterilky skrz moj vek. Tretie kdesi v 45 uz veru nebude.

sorciera24
5. jan 2025

@zuzanockamt 100% a HAK? 🙂))))) to le nesexovat je 100%, ešte ze si môžeme dat do hlavy,co chceme, ty veríš pocitom,ja faktom,akurát si chránim zdravie navyše

ankare
5. jan 2025

@anolucia verím kondomom. Za 20 rokov ani raz nesklamal.

zuzanockamt
5. jan 2025

@sorciera24 Môj názor nikdy nikto nezmení 🙂

sorciera24
5. jan 2025

@zuzanockamt o to mi ani nejde,ja sa pri tom len bavím...

zuzanockamt
5. jan 2025

@sorciera24 A aj štatistiky hovoria jasne 🙂

sorciera24
5. jan 2025

@zuzanockamt presne tak, ale ty predsa veríš pocitom;)

zuzanockamt
5. jan 2025

@sorciera24 Aj štatistikám. A tam vedie HAK a sterilizácia.

sorciera24
5. jan 2025

@zuzanockamt písala si niečo iné,dokonca o čísle 100%...ja takú nepoznám, už sa vykrucas a ja sa bavím...skrz aj tvoje iné vypovede

zuzanockamt
5. jan 2025

@sorciera24 Nech sa páči, bav sa 🙂 Ja tiež 🙂

sorciera24
5. jan 2025

@zuzanockamt nemusíš opakovať po mne,keď som ti niekde šliapla.hlavne keď si 100% presvedčená, ale vraj existuje aj 110%, to už ty ako matematik si zhodnot...

zuzanockamt
5. jan 2025

@sorciera24 Nikde si mi nešliapla. Ja sa tu na MK chodím len baviť. Hlavne na tom, ako všetci vsetkému veria 🙂.

sorciera24
5. jan 2025

@zuzanockamt si v rovnakej skupine s nimi;)

zuzanockamt
5. jan 2025

@sorciera24 Iste 🙂

damian85
5. jan 2025

@adkoalauri no keď myslíš , nech tak je 😅

pr85
12. jan 2025

@zuzanockamt Treba vediet pouzivat kondomy a nemusis sa bat ziadnej nehody.

marcel19
30. júl 2025

@anolucia Ja som to vyriešil vazektomiou a je po probléme

Strana
z3