Viackrát som našla doma a na mužovej košeli čierne dlhé vlasy
Baby coby ste si mysleli o tom keby nájdete viackrát na zemi doma alebo na mužovej košeli , čierne dlhe vlasy, a pritom vy máte blond po plecia?
Na bielej košeli som.mu minule jeden objavila... Ok , náhoda. Ale dnes som našla dva na zemí v kúpelni... Som.hysterka ked začínam mat podozrenie?
@dominika7990 aj ja som myslela na to, že skôr ich doniesli dnu na ponožkách...
...kolegyňa, mobil, auto, veľa práce, únava, odmeranosť, nekomunikatívnosť, cudzie vlasy, Ty na RD, Tvoj zlý pocit=môj zlý pocit, ale bodaj by sme sa obe mýlili...🙄
@kamatopo súhlasím.. môj ex chodil s mobilom aj na wc a blokoval ho na 100x, až raz poslal omylom zaujímajú správu na môj mobil a prezradil sa sám 🤷🏻♀️ môj druhý manžel má mobil vedľa môjho a vieme navzájom aj svoje heslá 🙃
@autorka podľa môjho názoru sa vlasy len tak ľahko neprenášajú.. potom by sme mali všetci plnú domácnosť cudzích vlasov 🤦🏻♀️
@arasidka123 ach jaj...
@nikaeli u nás presne to isté len raz mu zvonil telefón a na displeji číslo ktoré sme kupovali spolu a pôvodne malo byť pre mňa no nakoniec si ho on nechal,,vraj aby mal v robote a aby ho neotravovali doma na súkromné,,😂tak som zdvihla. Vidíš chvíľka čo ho nemal pri sebe a mne to zmenilo celý život. Osud si svoju cestu nájde. Na druhej strane ticho a keď som sa ozvala kto tam tak zrazu niekto zložil. A vtedy sa mi dalo pozrieť na to číslo na poslednú sms a tam ,,bol si dobrý,,😂😂no v čom asi . A vieš čo spravil môj ex. Strelil mi🤦. Tak som sa s tým vysporiadala po svojom.
@danyelia To nove oblecenie, to je velmi dobra indicia... hlavne u chlapov ktori si na oblecenie nepotrpia a zrazu bum nova vetrovka.
@andreatytler Áno, máš pravdu...plus k tomu nové značkové spodné prádlo, mladistvé obtiahnuté tričká, sexi rifle a často aj nové neznáme oblečenie, ktoré dostal na narodeniny/meniny/Vianoce od ,,kamaráta/kolegu/klienta/prababky,, 😄
Detektív Oriešok..😎
Oblečenie si nekupuje ,ani sa nijak nezmenil v starostlivosti o seba.. neviem,nepovedala by som nanho žeby mal gule na to, podviesť ma. Príde mi že na to nemá sebavedomie.. možno to ozaj bola náhoda,zena u nás ani nemala byť kedy,ved som stále doma alebo sme vonku spolu všetci.
Ten mobil, neriešim i ked ma to hneva.. myslím si ze ak, maximálne si s niekým píše alebo niečo..
Je pravda, že by som možno bola prekvapená,ak by sa mi niekedy podarilo do toho telefónu dostať a pozrieť správy.. no nemam ako a ani sa o to nesnažím. Blby pocit mam to je fakt,ale hovorím si ze,ak by ma podvádzal,skor či neskor na to prídem.
A preco je teda nonstop na mobile?co na ňom tolko robi?no neviem... po tych tvojich dalsich komentoch to krasne do seba zapada... mala by som sa na pozore😳😳
Alebo vieš čo? Normálne by som mu zrazu navrhla, či by ste si neurobili spoločný romantický víkend, možno len noc, (dieťa by Vám postrážila babka) niekde v hoteli, príp. aj doma. Ak sa nedá, tak aspoň večeru v reštaurácii, spoločný wellness víkend/večer, spoločné cvičenie/záľubu, na ktorú chodí často sám (rybačka, beh v lese, fitko...). Alebo sa za ním niekedy zastav v práci, ak sa dá, ako prekvapenie/nutnosť, daj mu pusu pred kolegyňami...Ak mu dáš najavo ,,lásku,, z jeho reakcie možno zistíš, na čom si - viac, akoby si detektívovala. Keď sa poteší a užijete si pekný víkend, super. Možno sa zháči a bude mať milión výhovoriek, prečo sa to nedá (no lebo nechce...). Možno si uvedomí a ťukne mu, že má Teba, možno zabiješ nejaký ten flirt hneď v zárodku. Nič tým návrhom nestratíš, tak porozmýšľaj o tom...
@zdenkastanka no skrz túto diskusiu som už aj ja Non stop na mobile😂😂😂dúfam že ma muž nezačne podozrievať. 🙈
Cudzie vlasy na košeli nemajú čo hľadať a v kúpeľni už vôbec nie
@dominika7990 len čo ťa košeľa 🙂
@danyelia toto mi napadlo priznám sa. Skusim to.. navrhmem mu aspon večeru alebo nejaký mini vylet len my. Dokonca mi napadlo ho prekvapiť pred prácou.. uvidím. Neviem co na mobile stále robí, veľa čita správy atd to viem.. ale vidim ze muaj casto blika upozornenie na msg alebo niečo,ale vraj mu píšu chalani vždy
Raz by som si o tom nic nemyslela, kolkokrat som aj ja mala u seba v byte iny vlas ako tie moje, staci sa o niekoho obsuchnut v buse, alebo sa prilepi na topanku. Ale ked sa to stava pravidelne, tak ho asi konfrontuj. To by pre mna bol uz red flag.
@kamatopo hej hej ale rozdiel je v tom ze ty muzovi bez problemov mozes kona ukazat, ale ak tam ma jej muz stavnate konverzacie popripade fotky milenky tak to jej asi len tak neukaze... a asi nechodis s mobilom aj na wc ci?😂
@kamatopo aby ti tam raz nepadol😬😂
Ver svojmu šiestemu zmyslu!!! Ak cítiš že niečo nie je v poriadku tak nie je. Ja by som už s prvým vlasom letela za mužom a uškrtila by som ho ním. Hlavne to že má zamknutý mobil a stále ho skrýva a má pri sebe - to smrdí...
Fúha, tu sa pripnem.
Mať cudzie ženské vlasy doma, tak je v byte poriadne horúco. 😬 Ešte jeden náaaahodný vlas, ale viac ?
To by musel mať oblečenie z lepkavého papierika, aby sa na neho nalepilo, prežilo cestu domov z práce a potom padlo na zem😵. Neviem z akého materiálnu nosí košele, ale musel by byť zázrak aby tam ten vlas držal. Tiež nohavice a aby ho dofúklo od susedov.
Musela by som byť dobre mimo, aby som mu toto uverila.
Hlavne sa nestrápniť. Ja by som nejakú malú kameru doma nechala a išla z dieťaťom na víkend k babke.
Ako by tie vlasy po návrate lietali 😄🤣🤣🤣.
Ja som tiež nachádzala v prádle dlhé blond vlasy a stále tvrdil, že určite len niekoho viezol v aute, alebo kolega doniesol, bla, bla .... Nakoniec po 17-tich rokoch odišiel k tej blonďatej ...
@lenqua_12325 Toto nie je zly napad s tou kamerou a potom akoze odist z domu na vykend, lebo taky vztah musi byt narocny, ked ma zena podozrenie ale nema dokazy.

Tiež som takto objavovala dlhé čierne vlasy. Vysvetlenie? Mužova sestra sem tam chodí ku svokre. Doniesli sme ich od svokry domov na ponožkách 😂 takze aj keď napríklad máš pred dverami koberec kuk či tam nemáš susedine vlasy alebo čo. Tiež keď vyjdeš v ponožkách naň sa ti môžu nalepiť a doma ich povytracas