Viackrát som našla doma a na mužovej košeli čierne dlhé vlasy
Baby coby ste si mysleli o tom keby nájdete viackrát na zemi doma alebo na mužovej košeli , čierne dlhe vlasy, a pritom vy máte blond po plecia?
Na bielej košeli som.mu minule jeden objavila... Ok , náhoda. Ale dnes som našla dva na zemí v kúpelni... Som.hysterka ked začínam mat podozrenie?
Ja si neviem predstaviť zeby bola u nás doma nejaká žena nieje to reálne, naozaj .. väčšinu času som doma s malým alebo vonku ale to je este v práci a čakáme ho keď príde na dvore pro bytovke väčšinou.
Reálne ak by to bola pravda museli by sa stretávať inde alebo auto .. v aute som nenašla nic,len bordel klasicky. Ale zistila som ze kolegyňa na dlhé tmave vlasy, no v jednom kancli spolu nerobia dokonca vraj sa snou málokedy stretne v robote,, vraj je to krava atd... Blaboli.
No vlasy nemusia nic znamenat a keby aj, je to slaby dokaz. Skor by som sa zamerala na ten mobil. Ak nema co skryvat, tak by nemal mat problem ti ho ukazat hocikedy pocas toho, ako si vypisuje.
On na tú kolegyňu nadáva
????
@lenqua_12325 škoda že ja som nemala svojho času kameru. Je to naozaj trápenie keď žena vie že nie o sa deje a nemá to ako zistiť. Potom sa aj na ľudí vo svojom okolí začne dívať tým štýlom,,ty to vieš a nepovieš mi to,alebo si jeho kamarát tak mu robíš aliby, a táto sa naňho diva je to ona???,,no časom hotová psychiatria.sa niekedy nečudujem že tam aj ženy skončia
@kp7333 mi povie ze ved mám svoj nech si pozriem
Aj ked mi ukazuje fotky nejaké tak len on ho môže držať,raz som si ho vzala do ruky ze sa pozriem lepšie na foto,videla som aky ostal nervózny. Ci sa bál ze mu tukne správa akurát,alebo ze niečo objavom, neviem
@kamatopo súhlasím, citim sa rovnako.. viem ze niečo nieje ok,no neviem tp dokázať
Tak sa ho spytaj, ci ma pred tebou tajnosti, ze sa ho boji pustit z ruky. A ked nema, nech ti ukaze messanger, nech vies, s kym/o com si pise. Pokial ma ciste svedomie, nebude s tym mat problem.
@kamatopo áno, nič pekné na nu nepovedal nikdy,smeje sa z nej ,dokonca aj s kolegom sa smiali na nej raz co si pamätám, smiali sa z jej váhy.. a pritom ten kolega by pretiahol každu a táto kolegyňa zrejme nieje výnimka lebo viem ze býva občas unho na byte aj prespáva.. takže tak, chlapi
@kp7333 myslím si ze so mna urobí hysterku a ze mu neverím, keď potrebujem nazerat do jeho súkromia .. poznám ho.otocil by to proti mne ako všetko
Ja by som trvala na tom mobile. Nech z teba urobi hysterku... nech to vsetko otoci proti tebe, ale ten mobil by som ziadala. Ak neda, mas dokaz.
A prave o to ide, dostat ho mimo jeho komfortnej zony. Ty mu s kludom vysvetli, ze nemas problem mu ukazat svoj mobil, ved nemas tajnosti. Kedze vo vasom vztahu doslo k nastrbeniu dovery, mal by spravit vsetko pre to, aby ju obnovil. Ak mu teda este na tebe zalezi... Ak ho nebudes konfrontovat, pravdu sa nikdy nedozvies. Ci chces mu nadalej tolerovat prisne tajnu komunikaciu a ktovie co este?
Ahoj @autorka
Snad je to len nahodicka. Ja som bola raz u kamosky doma a po tyzdni mi hovorila, ze jej otec vytiahol oblek zo skrine a cestou na vlak z neho kamoskina mama zbierala moje vlasy. Tiez sa ho pytala koho su, kedze vsetci boli ciernovlasi, ale vlasy na obleku dlhe blondave ako tie moje.
Este sa mi stalo, ze som isla s kamosom v aute a rozpravala som mu tento pribeh. Bolo leto, mali sme otvorene okna na aute a zrazu mu jeden vlas odfukol vietor do kratasov toho kamosa :D akoze aj on to videl, ako mu ten vlas vlietava cez spodnu cast dnu. Strasne sme sa smiali.
Mozno kolegyni len fakt vypadavaju vlasy ako mne :D skus mat tie vlasy na pamati, nerobit z toho dramu a sleduj, ci sa k tomu nepridruzi iny dovod, preco by si si mala mysliet, ze ta muz podvadza.. inak by som to asi neriesila.
tu je zbytocne robit nejaku extra paniku, treba sa zamysliet, kam tvoj muz chodi s kym pracuje.. vlasy na dlazku v kupeni sa dostanu aj z oblecenia atd... ja napr plznem, to by kolegova manzelka infarkt dostala keby to riesila, ked ma hadam 5x za zivot viezol... ja sadnem do nasho auta a len vlasy zbieram a to ani niec nerobime :D
Tak skus nieco ine, daj mu volny byt a uvidis. Dohodni sa ze ides s detmi napriklad rodicom na cely den pomoct nieco.. A pridi pocas dna ze si nieco zabudla.. Uvidis sama.. Mne to uprimne pride cudne.. Alebo ma napadlo este ak ti neda mobil jednoducho mu ho zober chod ho odblokovat a mas.. V tomto pripade bude jedine problem ak tam nic nenajdes..
Prebehla som si diskusiu a žasnem. Vám príde normálne lustrovať druhému mobil? S ešte nasilu ten mobil pýtať? Aj v manželstve má človek nárok na súkromie.
Ak ten muž má milenku, tak takéto hysterické správanie ho k nej len viac pripúta.
Vždy všetko vyjde na povrch aj bez stíhačky a sledovačky.
@kiki234 kam ho akoze pojde odblokovat??? :D to je rada za milion
Ja som nachádzala doma tiež kudrnate rysave, dnes som rok a pol šťastne rozvedena.
Ok, pridám aj ja svoju osobnú skúsenosť na rovinu, aj keď v autorkinom prípade to môže byť fakt náhoda (ak sa nepridajú aj iné podozrivé veci). 1.x nájdené vlasy v spodnom prádle=potvrdená nevera, 2.x nájdené vlasy v plavkách a plno rovnakých vlasov popadaných v aute na podlahe=potvrdená nevera...Pecka bola, keď ma v 2. prípade predstavil svojej kolegyni - ako prvé som spoznala jej ctené vlasy, ktoré som mala doma odložené 😬 Celý príbeh, akoby som miestami čítala o sebe, ale každý nájdený vlasy má svoj vlastný príbeh 😁
@danyelia to je hrozne čo čítam.. viem si predstaviť ten pocit keď si uvidela kolegyňu ☹️
Och,mne sa toto isté stalo pri ex...keď v aute som našla kučeravé vlasy a potom mal novú frajerku s kučeravými vlasmi 😄 Rozchod po skoro 5rokoch nastal hneď.
Mozes patrat aj tu na MK,vela dotazov ,,Co pouzit proti vypadavaniu vlasov".
Prepac, mne je komické vobec zalozenie tohoto príspevku a potom to, ako cítam, ze tvoj muz funguje so svojim mobilom, ako on nic nevie, polemiky a tahacky, ohladne jeho mobilu a ci by bol schopný...... pritom je chladnejší. Smiechotky z takej kolegyne..... celé mi to tu príde veľax , už ixtýx, ako tu slepačinec na mk dobe spolocne zrno. Je jasné, ze uz dávno fičí s onou nejakou dotycnou. Dáva si pozor , ako moze, aj s autom, mobil by chudak najradsej ani nenosil k tebe domov, najradsej by mal rovno dva, ten druhý kvoli nej, tajný, ale nemá, lebo mu to nedá a píše si s ňou aj pri tebe doma. To by si ho musela spehovat 24 h denne 2 tyzdne vkuse, aby si videla to, coho sa tak bojis, iba to cítis. No co ti tu maju napísať tie zeny tu, ze ked najdes doma na stole polozenu bonbonieru, nie je to bonboniera a ked na podlahe v kupelni vlasy, ze sa nevysprchovala po sexe u vas? Mozes aj dalej dobat zrno , alebo sem nepíš a pohni rozumom, ako sa sprava muz, ktorý nezahýba a aké prekvapenia by ťa od takého čakali. Ale tvoj k nim nepatrí! A mozes sa aj dalej cudovat, aj pátrať, on v tom chodiť vie a chráni sa poriadne. Na tu spomenutom trvaní - nech ukáže mobil - čo je hlúposť, on nie je hlúpy, maže si, odstranuje, ukryva si, jak sa dá. Aliby ak treba, má. On si vsetko zariadi. No. Aj v práci má dovolenku a oficiálne ty vieš, že je v práci🙂)) ps: vies, uz kolkátu splašil, aby to dotiahol takto daleko? S tymi predoslými sa mu az takto popri tebe nezadariloooo🤔🤫
Ja sa spravam s mobilom podobne, zaheslovany a nikomu ho nedavam. Aj keby som si pisala s kamoskami iba o pocasi, nema to druheho co zaujimat, moje sukromie. Ale teda nemam tolko casu na nom byt ako ten Tvoj 🙂.
@zuzanockamt Ešte kamery do spálne a súkromný detektív na sledovanie.
@kassandra25 Reálne prípady nevery ktoré poznám skôr svedčia o tom že sa chlap nijak zvlášť nesnaží zachovávať opatrnosť. Veď ak napr. predtým nechával mobil volne a zrazu ho zamyká a má stále u seba tak je to pravý opak opatrnosti, pretože je to maximálne napadné. O tom že si dovedie milenku domov ani nehovorím, to urobí len ten kto nemá kúska rozumu alebo je mu úplne jedno že to vyjde najavo.
Ťažko povedať, ci sa mu naozaj nezachytili o oblecenie. Ja mam vlasy az pod zadok,dlhe ,biele.Tazko v okolí s niekym zameniteľné. A môj švagor ked bol so švagrinou u nas,pravidelne si ich doniesli domov a dokonca do postele.A nikdy som v ich posteli nelezala a dokonca som v tom období ani u nich nebola.Takze je možné, ze sa zachytili.A mobil mam zablokovaný aj ja pred mužom ale len z toho dôvodu aby nevedel,čo si objednám lebo uz sem tam chyta záchvat,ci mi to naozaj treba.To ale asi nebude pripad tvojho muža.
Trochu na obranu, ze vlas nie je vzdy dokaz.
Mne, kde vypadne nejaky vlas, zachyti sa obcas aj na kresle v praci. Obcas si don sadne niektory kolega, co mi napr. s niecim pomoze v exceli.
A uz som z jedneho tych par mojich vlasov takto oberala, lebo sa mu zachytili na tricku (bolo biele, tak som ich zbadala, inak by mi to nenapadlo, ze sa aj takto prenesu). Smiali sme sa, ze by mu zena doma dala.
Takze moze to niekedy byt i nahoda.
Môj ex ma podvádzal zo ženou o ktorej tvrdil, že je lesba😃😃 mala asi 45rokov a ja 20. Zrejme mal uchylku na staršie ženy. No väčšinou muž, kt uráža nejakú ženu, tak sa mu aj paci