icon

Viackrát som našla doma a na mužovej košeli čierne dlhé vlasy

21. aug 2022

Baby coby ste si mysleli o tom keby nájdete viackrát na zemi doma alebo na mužovej košeli , čierne dlhe vlasy, a pritom vy máte blond po plecia?

Na bielej košeli som.mu minule jeden objavila... Ok , náhoda. Ale dnes som našla dva na zemí v kúpelni... Som.hysterka ked začínam mat podozrenie?

Strana
z4
marialaskava
24. aug 2022

To možno že často sa stretáva s ženou ktorá má stále hlavu na rameno...takže možno sexujú

andreatytler
24. aug 2022

Autorka, prezeraj mu vsetko oblecenie, ci najdes viac tych vlasov... hlavne spodne pradlo. Lebo tam by sa urcite nemali ako dostat ak spolu nic nemaju.

lenqua_12325
24. aug 2022

No čo si teda podnikla na to, aby si zistila pravdu ?
Podľa mňa je tá kamera a odísť k babke fajn nápad.
Žiadne zúfalé hrabanie sa mu v mobile a výsluch. Prehľadávanie auta a osobných vecí 😬.
Príde mi to také ponižujúce...ak na tú kolegyňu nadáva, hľadala by som za tým presný opak.

lenqua_12325
24. aug 2022

@andreatytler vlas v gatiach by asi cítil 😅

andreatytler
25. aug 2022

@lenqua_12325 Neviem veru, ale je tu ina zena, ktora nachadzala vlasy v slipoch a ukazalo sa ze bola klamana.

lenqua_12325
25. aug 2022

@andreatytler to musela mať poriadneho babráka

kiki234
25. aug 2022

@simca06022011 bezne to robia skoro v kazdom mobilshope. Bola som milion krat, prehraju tam softver. Platila som bud 20eur a dalsi den hotovo alebo 30 a spravia na pockanie. Je to rada za milion, pokial s tym niekto ma skudrnost. Nie ako ty co si len mudra a absolutne mimo reality co sa da v dnesnej dobre vsetko riesit 🙂

andreatytler
25. aug 2022

@zuzanockamt Ak ten muz nema co tajit, tak sa na taku poziadavku urazi, ale ten mobil manzelke da nech si ho pozrie.
Je jedna vec robit stihacku a vysluch kazdy druhy den ze kde bol a co robil ale je ine ked po rokoch normalneho vztahu s doverou ma jeden z partnerov podozrenie a pyta si uistenie, alebo vysvetlenie. Vtedy by sa aj ten manzel mal sam seba opytat, co robim ze som v zene vzbudil taketo podozrenie. Lebo autorka nezacala toto podozrievanie koli 3 vlasom... mala tam dost vela inych dovodov a tieto vlasy su len jeden z nich.

bobalikovamichaela
26. aug 2022

Mobil ,mobil a ešte raz mobil ..... Tam sa dozvieš všetko čo potrebuješ .... Nedávaj mu ale šancu s tým mobilom ísť preč z miestnosti.... Nech ti ho rovno dá do ruky ..... Ak by aj mazal niečo ,tak na sociálnych sieťach si vieš stiahnuť údaje na mail ..... Bude tam všetko , kedy klikol na čo a tiež v akom čase a koľko X ..... Proste nájdeš všetko aj všetky reakcie na každý príbeh ..... Dokonca sociálne siete vytvárajú zálohy správ ,čiže aj správy ktoré písal niekomu ..... A aj keby si nenašla správy ale máš podozrenie a správy nemá ,lebo ich vymazal .... Tak sa neboj opýtať dotyčnej.... Osobne si myslím,že keďže mobil má blokovaný a ty sa doň nedostanes tak nič nemaže z neho a teda určite mobil. . .. kludne ju môže mať uloženú ako nejakého kamaráta ,pozri si koľko X denne volá kamošovi .... Daj si poslať výpisy z účtu kompletné ..... To s tou kamerou nie je zlý nápad ak sa chceš k niečomu dopátrať ale .... Skôr by som volila dať mu nejaký odposluch do auta ..... Každopádne toto je ale už dosť choré..... Ja osobne by som ho opila ,vymrdala z neho život a počkala kým zaspí..... Potom si dať odtlačok z jeho prsta .... Dnes má už odtlačok každý ..... No a ideš na to ..... Myslím ,že ak sa niečo deje tak to zistíš hneď a nemusíš to naťahovať.....

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
26. aug 2022

@bobalikovamichaela to uz je ťažký kaliber. Ale to stým alkoholom a odtlackom si budem pamätať.

lenqua_12325
26. aug 2022

@bobalikovamichaela tak toto znie parádne 😅

zuzanockamt
29. aug 2022

@bobalikovamichaela Toto je iná psychiatria 🙈 Ja sa nečudujem tým mužom, že si odbiehajú inde, keď toto majú doma. Žena, ktorá takto uvažuje, tak ani za normálnych okolností nemôže byť ok.

marca12
29. aug 2022

@bobalikovamichaela vymrdala z neho zivot 🤣🤣🤣🤣 ja umrem. Verim tomu,ze tvoj sa neodvazi ani pozriet na inu,ked vie,co doma ma.

akje
29. aug 2022

@bobalikovamichaela to myslis naozaj vsetko vazne? A chore ti pride len to s tym odposluchom?

To, ze si niekoho zoberiem za muza neznamena, ze mozem robit cokolvek si zmyslim.. stale ma pravo na svoje sukromie. Co takto sa narovinu porozoravat o tom, co ta trapi, ci ti je ochotny ukazat telefon? To uz neexistuje? Nechat ho rozhodnut sameho? S muzom mame identicke heslo na prihlasenie do telefonu. Ani mi nenapadlo to vyuzit na spehovanie 🙈 normalne sa spolu rozpravame a ja mu verim. Tieto rady nepochopim a @autorka, ak chces o svojho muza prist uplne, kludne sa riad takymito radami. Nikam inam to ani nevedie....

simca06022011
29. aug 2022

Scenáre a plany ako keby to bol vrah 😂🤦🏻‍♀️

srdeenko19
30. jan 2024

Ahoj. A už si sa ani neozvala, ako to nakoniec dopadlo. Tu je také množstvo diskusii, ktoré nemajú rozuzlenie, čo je veľká škoda.

naily
11. feb 2024

@srdeenko19 však aj ja by som chcela vedieť 🙄

irina48
2. feb 2025

Ahoj ako to nakoniec dopadlo?

Strana
z4