icon

Vraj som iná liga ako môj priateľ

20. sep 2022

Dnes mi jeden známy, povedal, že môj priateľ je iná liga ako ja, teda že ja som taká obyčajná a on je krásny, že by mohol mať krajšiu ženu. Dotklo sa ma to, priznávam. Myslíte, že má šancu aj pár, kde muž je krajší ako žena? 😂

Strana
z2
diwotworna
21. sep 2022

@canany presne toto ma napadlo tiež

wiwi28
21. sep 2022

Podľa nášho okolia sme ja a manžel nie, že iná liga ale úplne iný šport. Áno som od neho vizuálne atraktívnejšia (čo si uvedomujem ale vôbec tým nežijem). On má zas neuveriteľnú charizmu a taký pohľad, že ma dostáva do kolien aj po 13 rokoch. Dôležité pre nás je, že sa jeden druhému páčime. Ja nikoho iného nechcem a ani nehľadám, udržiavam sa kvôli svojmu dobrému pocitu a keď vidím ako ma manžel stále chváli a rád a na mna pozerá je to neskutočne prijemné. Aj on ako starne príde mi oveľa príťažlivejší lebo z neho proste ide fluidum. Mne zas pred pár týždňami jeden chlap v bare (bola som s kamoškami si sadnúť) povedal, že som krásna ako ľadová kráľovná. Tak neviem čo si o tom myslieť 😲 Pritom okolie si myslelo, že je to medzi nami chvíľkoví románik - nuž sme 13 rokov spolu a vychovávame syna.

vilma7
21. sep 2022

Aj ja mám podľa mňa krajšieho muža, ako som ja.
Záleží od jeho povahy. Môj by sa asi pokakal, keby ho nejaká žena oslovila 🤣🤣🤣

nurielka
21. sep 2022

Musíš popracovať na sebavedomí a byť asertivnejsia.. veď už máš okolo 40. 🙂 Radšej teraz ako nikdy.

anita6666
23. sep 2022

@bloger a ty vieš odkiaľ,že si ju vybral? Možno bola akurát dostupná,voľná,tak zobral čo bolo v prave v ponuke,možno len nechcel "umrieť hladom". To máš ako v reštike,keď si hladný a nemajú v ponuke tvoje obľúbené jedlo,tak si zoberieš aj burger. Snáď kvôli tomu nebudeš hladný,niečo zjesť treba a smakocinky si doprajes aj popri vzdy sytiacom a ponukanom burgri.☺️

h2
23. sep 2022

Povedala by som tomu známemu: "Nevedela som, že si gay. Odkážem priateľovi, že sa ti páči, možno ho to poteší. Ak ti môžem poradiť, skús sa aj ty zamerať na hlbšie hodnoty, než je fyzický vzhľad. Možno si potom aj ty nájdeš nejakého priateľa. S krásavcom ak tak nemôžeš veľmi počítať, ak máme byť k sebe úprimní, po fyzickej stránke tiež nie si bohvie čo." 😜

jana_eyre_2
23. sep 2022

Známy je debil..

bloger
24. sep 2022

@anita6666 Tak chodí evidentne s ňou. A verím, že ju má rád. Možno sa zameral na tie hlbšie hodnoty. Ak ľúbiš krásu tak neľúb mňa je veľa krajších odo mňa, ak ľúbiš bohatstvo neľúb mňa je veľa bohatších odo mňa, ak ľúbiš lásku tak ľúb mňa, nikto Ťa neľúbi tak ako ja. On si podľa mňa vybral srdcom. Krásna tvár raz zostarne a perfektné telo sa zmení. Ale krásna duša zostane navždy krásnou dušou.

betulinka1
24. sep 2022

Netrap sa s tym co ti povedal niekto druhy. Evidentne je to dost povrchný clovek. Krása nie je o fyzickej krase a mierach 90-60-90. Charizma vyžaruje z vnutra cloveka. Je skor zvlastne, ze o sebe pochybujem ty. Zapracuj na tom, inak by sa ta slova druheho cloveka takto nedotkli. Cize niekde v podvedomí mas ten pocit aj ty.

kubkovamama
24. sep 2022

Podľa mňa ťa to rozhodilo pretože ste spolu veľmi krátko.Keby máte dlhodobý stabilný vzťah,zabudneš do hodiny na taký koment.Nevsimat si okolie je najlepšie čo môžeš robiť asi vo všetkých oblastiach života.😂Ja keby dám na predpovede a poznámky tak prídem o naj chlapa a manžela.Ty vieš sama najlepšie ako to je a keď je vzťah čerstvý riad sa intuíciou a nie rečami.Samozrejme,preverit a byť opatrná nie je na škodu

autor
24. sep 2022
mamusa123456789
24. sep 2022

@tenerifka asi ju chcel zneistit a zabojovať oňho 🤣🤣🤣

ejmi25
25. sep 2022

Ja by som sa neurazila tiez ma uhana chlap fakt ,ze ma vsetko auto ,dom ,skvelu pracu ,vyzera velmi dobre ,a ja by som sa vedla neho citila zle mam pracu ,byvanie vlastne ,ale nakolko som samozivitelka byt nieje prerobeny nejak extra ,som rada ,ze vychovam 2 deti maju vsetko cize z toho mi neostava na luxus.Ja si kupujem handry v sekaci ,ale natrafim na top kusky cize mozem byt staristliva ,ale aj tak si myslim ,ze taki muzi chcu vedla seba aj take zeny tip top ,cize rande som odmietla.On chudak ani nevie preco.

vroni
25. sep 2022

Ubezpec známeho, že tvoj priateľ je veľmi nenáročný muž. Vôbec mu nevadí nielen to, že je jeho priateľka nižšia liga, ale ani to, že známy je čistý kokot. A bolo by vymaľované. Síce sprosto ale účinne.

autor
25. sep 2022

@vroni ale oni dvaja sa nepoznaju 😀

vroni
25. sep 2022

Tak to je blbé 🤣 Potom mu to musíš dat vedieť v inej konstalacii 🤣🤣🤣

mariejenka
25. sep 2022

Písala si uz,ze co si mu ta to povedala? Urazil ta. A seba zhodil,ani nevie ako.

mikadooo
25. sep 2022

😂 myslíš že každý vzťah je založený na fyzickej kráse? Nuž, ako si to vy dvaja spravíte, tak budete mať 🤷. Ak sa teraz budeš cítiť menejcenná v tomto vzťahu, už to je problém (ale žiaľ, len a len tvoj, tvoj chlap možno nebude absolútne tušiť o čom to točíš a čo vlastne riešiš). Možno je ten tvoj "kamarát" tichý gej a sníva o tvojom chlapovi, čo ty vieš... 😄.

strudlikmalicky
25. sep 2022

Normálne žiarli a snaží sa ti ublížiť. Ako škôlkar🤣 Neber si to vôbec k srdcu. Je to kec.

shelby88
1. okt 2022

Toto mne vedel povedať môj bývalý, kamaráti mu povedali, že som škaredá. No oni boli fakt "fešáci" a, aj mňa sa to dotklo. A tvoj známy je model? Co je vlastne u chlapov krása

victory7897
1. okt 2022

Koľko sú spolu? Netreba riešiť nikoho a nič v okolí,zamrzí to ,ale po rokoch sa budete na tom zabávať možno keď si dotiahne on na Vašu svadbu nejakú ,, inú ligu,,

darkdarka
30. okt 2022

@mariejenka to som sa pobavila pri predstave takého paru 😁 ja tiež poznám niekoľko párov fesacisko+priemerná kocka a su spolu šťastní.. hlavne ide partnerovi o správanie, ak nemá 15 rokov 🙂

loginexistuje
30. okt 2022

my sme taky par sme manzelmi uz vyse 20 rokov moj muz je fesak fotogenicky pracuje v IT v bankovom sektore ja sa nemalujem obliekm sa obycajne nie som fotogenicka atd
a miluje mna aj by dychal za mna
znameho neries dolezite je ako to mate vy dvaja

Strana
z2