Vyjadrili by ste mu svoje city?
Povedali by ste priateľovi s výhodami, že ho ľúbite? alebo by ste to ukončili s tým, že to tak ďalej už nechcete? on ma asi tiež ľúbi, podľa správania, keď je so mnou vidím...aj keď mi povedal, že sa to uňho vyvíjalo, ale že to tak necíti...preto sme začali tie výhody....nechce sa ponáhľať, ale to ani ja...čiže to môže byť ten dôvod...inak, fungujeme ako vo vzťahu...len s pocitom, že nemusíme nič nikam posúvať...porozprávať sa s ním o tom, že som z toho smutná?
Ten váš "vzťah" mi príde ako nejaká psychologická štúdia. Príliš veľa analyzovania, rozmýšľania, čakania,... Chalan je možno k tebe naozaj milý. Nie je z teba ale až tak paf. Nie v tomto čase. Možno keby sa neskôr stretnete a má už čosi odžité, ale teraz proste nie. Takých, čo si mysleli, že ľúbia, ale neľúbili, no správali sa ku kočke predsa len ako zaľúbení, už bolo... Áno, si jeho spriaznená duša, ALE....
Naveky niekedy spolu nezostanú ani tí, čo sa skutočne ľúbia.
Porozprávaj sa s ním.

Musím priznať, že som v tom príbehu trochu stratena.
Ja som si napríklad vždy predstavovala to, že sa nám s tým pravým stretnú pohľady a ja budem taká stratena, že sa nebudem vládať nadýchnuť. A nebudem musieť riešiť to, či si budeme verní, či to spolu myslíme vážne, či chceme mať rodinu a všetko to ostatné, čo robí vzťah vzťahom, lebo to proste príde prirodzene.
Všetci sa tomu smiali, lebo sa také veci dejú vraj len vo filmoch a keď aj vo vzťahu nájdeš takú chémiu, bude to škrípať v iných oblastiach.
Ale ja som hľadala a hľadala a v čase, keď som prestala hľadať, som raz otvorila dvere na istom podniku, stretli sa nám pohľady a mne sa podlomili kolená.
Začiatky boli pomalé a opatrné, ale ani jeden jediný raz mi nedovolil pochybovať o svojich citoch, aj keď to spätne hodnotím tak, že som na úvod bola zaľúbená viac ako on. Teraz viem, že ma ľúbi tak veľmi, že mám niekedy až zimomriavky, keď sa na mňa pozrie. Naozaj si neviem predstaviť, čo viac by som od svojho muža mohla chcieť.
Chcem tým povedať len to, že ak to má byť chlap, ktorý ti vyrazí dych a má to mať nejakú perspektívu, budeš si tým istá a nebudeš musieť písať na žiadne fórum. Lebo chlap, ktorý si ťa váži, ťa nikdy nenechá pochybovať. Rieši veci na rovinu.
Ten môj práve spí vedľa mna a ja ho ľúbim tak, že sa neviem nadýchnuť. A vo mne spí ďalší malý chlapček, ktorého ľúbim rovnako.
Nehovorím, že tvoj vzťah nie je ten správny, len sa snažím ukázať ti, že to všetko môže prebiehať aj inak, bez trápenia a som presvedčená o tom, že aj na teba niekde čaká tvoj najlepší chlap na svete.
Nech to dopadne akokoľvek, veľmi držím palce!