Vypisoval iným ženám, hádame sa

nana357
18. okt 2022

Ahojte

Chcela by som počuť vás názor na môj/náš vzťah.

Začalo to všelijak ale dávala som tomu šancu a casom som zistila že som šťastná. Neskôr som zistila že vypisuje iným ženám a dáva im návrhy alebo majú dosť erotické debaty a nie len debaty. Ospravedlňoval sa no naďalej to robil. Teraz neviem či to robí pretože si dosť stráži telefón. Snažila som sa mu odpustiť ale neviem sa cez to preniesť. Dosť mi klame aj na banálnych veciach a mam pocit ze jeho slova nestoja za nič. Aby som bola uprimna aj mne napísal bývali a dával mi návrhy ale ja som ho odbila ale nepriznala sa že mam priateľa.( pretože môj priateľ má vtedy bral za kamarátku aj ked sme už spolu chodili, za to som sa mu ospravedlnila ze to bola moja chyba a ze to už nikdy neurobím.)
Teraz neviem na čom som. Stále ked sa hádame všetko je len moja chyba a ja už psychicky nevladzem. Sme zasnúbený ale o svadbe nechce ani počuť stale sa len vyhovára alebo meni tému.

Neviem čo si mam o tom myslieť. Poraďte mi.

melanta
18. okt 2022

Ste zasnúbení alebo o svadbe nechce ani počuť. Asi mi celkom nedochádza, prečo sa zasnúbia ľudia, ktorí sa neustále hádajú. A už vôbec mi nedochádza, prečo sa žena zasnúbi s niekým, kto ako píšeš klame aj v banálnych veciach. Ak nie si masochistka, aký význam má zotrvávať vo vzťahu, kde psychicky už nevládzeš, neveríš, hádaš sa? Odpoveď musíš poznať, neverím že nie. Len si ju musíš priznať.

kitycat
18. okt 2022

Ako sa ti podarilo zasnubit sa s nim?

Myslis, ze svadbou sa zazracne zmeni? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

nana357
autor
18. okt 2022

@melanta sme zasnúbený už dlhšie a všetko som zistila až po zásnubách že mi cely vzťah klamal. Vraj má požiadal o ruku koli tomu lebo spolu bývame a čo by povedali ľudia. A to som sa tiež dozvedela až neskôr.

nana357
autor
18. okt 2022

@kitycat ani sama neviem bolo to narýchlo 😂🙈
Viem že nezmení ale ja tal veľmi túžim po tom aby prstal byt egoista a pochopil čo od neho chcem. Len aby mi neklamal a nerobil hlúposti.

ninka99865
18. okt 2022

Prosím ta, vyser sa na nho 🙏

nana357
autor
18. okt 2022

@nana357 a samozrejme aby som po každej hádke nemusela ja byt tá ktorá príde za ním pretože on nepríde 🙈

nana357
autor
18. okt 2022

@ninka99865 keď ja ho tak veľmi ľúbim a keď ho vidím podlamuju sa mi kolena

nana357
autor
18. okt 2022

@nana357 a klape nám aj sex aj ako kamaráti vychádzame super len vo vzťahu musí mat stále on pravdu a to má veľmi ubíja

sense
18. okt 2022

A čo je na ňom také úžasné co tak strašne ľúbiš?

nana357
autor
18. okt 2022

@sense pokial mu netukne telefón a potom nemá trápne výhovorky je to celkom Ok
Ako som písala kamarátsky sa vieme porozprávať o všetkom a s úplným kľudom len keď sa týka debata vzťahu a buducnoti

nevenka
18. okt 2022

@sense no sex klape a podlamuju sa jej z neho kolena...🤷‍♀️...Toto znie ako super recept na zbabraby zivot.

katkine_terapie
18. okt 2022

@nana357 "Viem že nezmení ale ja tal veľmi túžim po tom aby prestal byt egoista a pochopil čo od neho chcem. Len aby mi neklamal a nerobil hlúposti." Ale toto si nevies zmenit! Na toto neexistuje vysvetlenie partnerovi, pretoze milujuci chape, správa sa empaticky, s úctou, rešpektujúco a vysvetlenia nepotrebuje. Podla mna ide skor o zavisly vztah z tvojej strany ako o lasku (mozem sa mylit). Tak velmi sa bojis, ze ta opusti (npr. tu o tom pises "Viem že nezmení ale ja tal veľmi túžim po tom aby prstal byt egoista a pochopil čo od neho chcem. Len aby mi neklamal a nerobil hlúposti."), ze si ochotna tolerovat takmer cokolvek. Ale takto dobry vztah vyzerat nema...

77daniela77
18. okt 2022

@nana357 Raz budes lutovat ze si si nim nechala znicit zivot.....urcite sa nevydavaj za neho,on sa nezmeni🤔

domca1408
18. okt 2022

@nana357 ach bože, mám pocit, že čítam o sebe ale mne trvalo len dva roky pochopiť, že chlapa skrátka nezmením...bud si vezmeš dobráka a budeš mať dobráka alebo si vezmeš takéhoto arogantného klamára a budeš mať arogantného klamára...áno všetky snívame ako sa zrovna kvôli nám chlap zmení....NEZMENÍ! a ver ,že ked ten mobil skrýva tak to nebude len tak...toto som si zažila...kedysi nechával aj notebook a fb otvorený na ňom a šiel kludne aj do garáže a ked začal chodiť s mobilom ešte aj čúrať a sprchovať sa tak mi bolo všetko jasné a nemusela som tam ani kuknúť. a sex....ano opustiť niekoho s kým to klape v posteli je na ....ale ked som si uvedomila, že aha ono to klape len v tej posteli a aj to ked je po jeho a kedy on chce sex...tak som predýchala aj to a predýchaš aj ty....a ešte taká vec, vieš si predstaviť, že si s ním tehotná? ked ho podozrievaš teraz že dakoho má alebo že má potrebu si vypisovať tak čo bude robiť ked priberieš 15 kg a budeš sa musieť venovať dieťaťu a budeš mať šestonedelie? určite by to bol vhodný obetavý partner a manžel....

princeznaaa12345
18. okt 2022

Ach dievča, budeš sa pri ňom len trápiť.. Nieje jediný chlap na svete

nana357
autor
18. okt 2022

@nevenka vážne si to nechcem priznať
Len on je dobrý pokial nieje vo vzťahu😂😂

mk22
18. okt 2022

@nana357 taky muž sa nikdy nezmení. Nikdy!
Bud pozbieraj svoju hrdosť a ukáž mu čau, alebo si proste zvykni, že okrem teba je tu x iných žien. Ze nie si stredobodom, že ti v pohode klame, ma ta za chuderu lebo všetko mu pre pečie a ty ho proste ľúbiš pre fajn sex.
Vieš kolko muziv chodí okolo teba, s ktorými by ten sex tiež bol fajn.. Ale okrem toho by si ta vážili, neklamali.. Bola by si spokojna milovaná.. Takto? Kým mu nepipne telefón, je fajn.. To akože vážne?????

sense
18. okt 2022

@nevenka jedine iné ani mňa nenapadá co je na ňom také

nana357
autor
18. okt 2022

@katkine_terapie to áno stále mu dávam ďalšie a ďalšie šance a stále je to o tom istom 🙈

jaskolka
18. okt 2022

Vieš, to s tým, že ty tak "veľmi chceš, aby sa zmenil, a nerobil to, a nesprával sa tak a robil toto",mi znie ako keď ide si niekto kúpiť nové šaty. Uvidí jedny, vyskúša, a nesedia mu, ale je z nich z dákeho dovodu ohureny a neskutočne ich chce, len keby boli kratšie, keby mali inú farbu a keby nemali zips, ale gombíky.🙈. Nebude lepšie vybrať iné, ako prerábať tieto?
Keď raz to je tak, tak sa to nezmení. To, že máte úžasný sex a tebe a podlamuju kolená, je na dlhoročný stabilný vzťah málo. Ten potrebuje oveľa viac, ako toto.
Chyba tam základná vec, dôvera, istota, opora, spoľahlivosť, nemáte spoločne predstsvy o budúcnosti. O čom je taky "vzťah" kde každý chce dačo iné?

nana357
autor
18. okt 2022

@domca1408 potratila som
Bol celkom starostlivý keď som bola operovana no teraz už nie
Dokonca mi včera pritlačil na brucho a keď som zajojkala tak sa ani neospravedlnil

drahomirrra
18. okt 2022

@nana357 Dobre, blahozelame,vyhrala si prvu cenu za pablbku, co sa necha opantat penisom a peknou tvarickou. Inak, chod si dat zobrat krv na pohlavne choroby. Aby nebolo surprise, surprise 😀

zorana999
18. okt 2022

@nana357 zažila som. Bože premarnene roky. A ani jeho sexi postava a super vták mi chvalabohu tak nezatienil mozog, aby som s nim zostala.
Písať si s druhými ešte v takom tóne ako si píše on je tabu, nonsens a keby ta miluje, nerobí to.
Z takého chlapa ti ma byt na grc nie ze sa ti z neho kolená podlamuju.
Aaaaaaach niekedy by som tak strašne chcela vedieť, či si tu nejaká z tých žien zoberie rady k srdcu a napríklad opustí hentaku mužskú slapku akú má aj tuná autorka napríklad. Alebo ci spolu ostanú a ešte si aj deti spravia...

77daniela77
18. okt 2022

@nana357 Musis z toho vytriezvet😉Nezmenis ho a zit s nim nebude lahke,on si ta nevazi,ma ta len ako zadne vratka.....Je to arogantny sebec.

mandzula
18. okt 2022

Kto dava x sanci dookola, je naivny hlupak. Je v tvojich rukach, ako nalozis so svojim zivotom. Mat s niekym len dobry sex pre vztah nestaci. Ver tomu, ze svet je plny muzov, ktori ti daju aj ten sex, aj vsetko ostatne, co vztah robi vztahom.

mk22
18. okt 2022

@nana357 no a tým ze mu dávaš dookola šance, tým ukazujes ze u teba mu prejde všetko, chápeš.. Proste môže si dovoliť čokoľvek, lebo ty z lásky odpúšťas rad, radom všetko čo príde.
Tak sa potom nečuduj, že okrem teba si hrkuta s ďalšími inými.
Ty nie si jediná, si jednou z mnohých.. A zjavne keďže dookola odpúšťas, ti to nevadí.

nana357
autor
18. okt 2022

@mk22 skúšala som to aj na tvrdo už pár krát že je koniec ale stále sme sa akosi dali dokopy🙈🙈

brembo
18. okt 2022

@nana357 no skvelý dovod na zásnubi,oroginálnejší už byt nemohol. Ked si myslíš,že manželstvom sa niečo zmení,tak sa mýliš. Ked si stráži telefon,tak zrejme vie,prečo. Dáva návrhy iným ženám,tak sa možno i nejaká časom nájde,ktorá mu podlahne. Má silné sklony k nevere. Myslím,že vieš čo máš robit,len si to nechceš priznat. A hlavne si dávaj pozor,aby si neotehotnela.

hipuska
18. okt 2022

No, ja to vidím skôr tak, že si nevážis samu seba. Už v úvode, že si sa ospravedlnila, že si nepovedala byvalemu že máš vzťah? Toho si odbila, nepotrobavala si mu vešať na nos svoje dôvody ani nič zo svojho súkromia. Predpokladám, že to u vás funguje iba vtedy, keď je podľa neho. Skús 2x po sebe odmietnuť ten super sex a hneď uvidíš jeho pravú reakciu. A keď sa aj rozprávate, o nejakom probléme, nie sú to iba reči? Dôjde aj k náprave, resp.ku nejakému kompromisu? Dodržiava to? Ja by som vycúvala z toho vzťahu. Začínaš strácať reálny úsudok.

mk22
18. okt 2022

@nana357 k čomu je to dobre?
Povedz si sama.
Ja takýmto ženám nerozumiem, zotrvať vo vzťahu, čakať, dúfať.. Byt nešťastná, odhaľovať klamstvá a stále dookola len dávať šance.. Tak dávaj no..