icon

Vypisoval iným ženám, hádame sa

nana357
18. okt 2022

Ahojte

Chcela by som počuť vás názor na môj/náš vzťah.

Začalo to všelijak ale dávala som tomu šancu a casom som zistila že som šťastná. Neskôr som zistila že vypisuje iným ženám a dáva im návrhy alebo majú dosť erotické debaty a nie len debaty. Ospravedlňoval sa no naďalej to robil. Teraz neviem či to robí pretože si dosť stráži telefón. Snažila som sa mu odpustiť ale neviem sa cez to preniesť. Dosť mi klame aj na banálnych veciach a mam pocit ze jeho slova nestoja za nič. Aby som bola uprimna aj mne napísal bývali a dával mi návrhy ale ja som ho odbila ale nepriznala sa že mam priateľa.( pretože môj priateľ má vtedy bral za kamarátku aj ked sme už spolu chodili, za to som sa mu ospravedlnila ze to bola moja chyba a ze to už nikdy neurobím.)
Teraz neviem na čom som. Stále ked sa hádame všetko je len moja chyba a ja už psychicky nevladzem. Sme zasnúbený ale o svadbe nechce ani počuť stale sa len vyhovára alebo meni tému.

Neviem čo si mam o tom myslieť. Poraďte mi.

nana357
autor
18. okt 2022

@hipuska odmietnem sex a je hádka
Áno strácam stále odpúšťam a nič sa nemení

domca1408
18. okt 2022

@nana357 no mrzí ma, že si potratila, tým by si nemala prejsť žiadna žena ☹ ale uvedomuješ si, že vlastne nám tu všetkým dávaš za pravdu a zatiaľ okrem toho že máte dobrý sex si nič iné pozitívne o ňom nepovedala? podľa mňa v hlave vieš, že to nemá význam len si to priznať nahlas. ty si tá čo príde prvá, ospravedlní sa, hladá riešenie, tipujem, že vždy hlavne také čo vyhovuje jemu a ty ticho trpíš dalej len aby si ho nestratila. stavím sa, že je to ozaj fešák ale zrejme si to uvedomuje až príliš dobre aj on. on sa nezmení .......

zooeynka
18. okt 2022

Zostan s nim, ved je to super chlap, zhrnme to - podvadza ta(ano, podvadza), egoista, vzdy sa musis ospravedlnovat ty, ty uz nevladzes, hadate sa, zasnuby pro forma....dievca, muz ktory lubi zenu sa k nej sprava ako k princeznej, citis sa pri nom aj ty tak? Srastna, spokojna, naplnena...? Hladaj takeho, ktory ti toto vsetko da.... To co mas doma je vysmech partnerstvu.

sense
18. okt 2022

@nana357 ale z kamaráta sa len tak nohy nepodlamuju, na jednej strane píšeš ze sa viete dohodnúť o budúcnosti ale o svadbe počuť nechce. A keď sa ne ospravedlní ty tak on to neurobí. Keď nechceš sex. Tak zas je hádka? No ideálny partner.

Čiže on sa s tebou zasnúbila lebo co ľudia povedia a nie preto ze aj on cíti k tebe co ty ku nemu. A teda ja by som ne tolerovala keby si chlap takto vypisuje s inými a ani zasnubenie lebo spolu žijeme a potom x rokov byt zasnúbená.... Len preto aby chlap s prepáčením zalepil zeme ústa ak chce niečo viac len ako byť priatelka

nana357
autor
18. okt 2022

@domca1408 toto si napísala úplne presne

nana357
autor
18. okt 2022

@sense vyhovuje mu to pretože bývame u mna preto sa ospravedlní až vtedy keď ho vyhodim 🙈🙈 bože som hlupa

sense
18. okt 2022

@nana357 pozri sama vidíš ze to dobre nie je, tak na kereho frasa ti je taky chlap. Ani keby ma s prepáčením penis zo zlata by mi zato nestal.
A nie on sa nezmení, aspoň teda nie tak ako si ty praješ a ani ta neľúbi, lebo keby ani správa sa inak

ninka99865
18. okt 2022

Podľa mňa je toto fake téma neverím že si toto niekto naozaj nechá 🙈

domca1408
18. okt 2022

@nana357 lebo som si to zažila...ja viem čo to je...a vieš čo mňa vystriedala baba s ktorou si písal už ked sme spolu boli (možno aj spal neviem a nechcem vedieť) ale, oni dvaja boli spolu asi 3 roky...a potom koniec, a tá baba ma kontaktovala cez našu spoločnú známu, že sa chce so mnou rozprávať. ako nemala som záujem ale ju dohnal tento chalan až k tomu že jej diagnostikovali tetániu mimochodom...takže ti hovorím preč od neho....takéto choroby sú na dlho a zničiť sa kvôli chlapovi...nestojí za to..fakt nie...

stanulienkat
18. okt 2022

🙄🤦‍♀️

lintu
18. okt 2022

A naco si vlastne s nim? Citala som skoru celu diskusiu... Tebe sa z neho podlamuju kolena, on to vyuziva a ty i tak si ho tam pestujes. Tak teda vela stastia v jeho prevychove. Urcite raz tvoju snahu oceni a zacne ta mat aj rad.

nana357
autor
18. okt 2022

@lintu nie potrebovala som dostať facku od vás baby
Ďakujem Vám veľmi pekne dnes to skončím

nana357
autor
18. okt 2022

@nana357 mala som to skončiť už skôr ale nemala som odvahu
Vlastne tesne potom čo sme sa zasnúbili som sa to všetko dozvedela a odvtedy to ide dole vodou
Hanbila som sa čerstvo zasnubena rozijst 🙈🙈🙈 som trápna ja viem

cacianka
18. okt 2022

@nana357 ani si, ale čo s tým spravíš ?
Keby toto mne robí chlap, už daaaaavno má handry a všetky pakšametle zbalene vo vreci a čaká ho pri kontajneri. Aj s tým zlatým bimbišom by letel ako špinavá handra. Lebo ty mu tú handru robíš sama od seba

nana357
autor
18. okt 2022

@cacianka už raz mal len nakoniec má citovo presvecil že je to všetko moja vina

princeznaaa12345
18. okt 2022

@nana357 je to hnusný manipulátor

mk22
18. okt 2022

@nana357 bývanie je tvoje, ty si odkázaná živiť mat u seba takého exota?
Neblazni.
A vzťah nie je len o sexe.. Áno aj.. Ale pred ním sú úcta, dôvera vernosť a všetko to pekne..tak vzácne.
Máš na viac, nie na pajaca ktorý okrem teba kŕmi dristami x iných.. Véd ho zbal a povedz skus ísť janke, zuzke, či majke.. Jednej z tých ktorým vypisuje, už vidím ako sa o blbca pobijú 😄

cacianka
18. okt 2022

@nana357 taký trtko by mňa veru nepresvedčil.
Sebestredny manipulátor. Najlepšia obrana je útok - to je jeho heslo a s tým ťa zmanipuluje. Lebo sa dáš

nana357
autor
18. okt 2022

@cacianka áno na všetko som mu stále skočila
Po hádke keď som sa mu ospravedlnila a prišiel další deň ešte si robil srandu z mojich pocitov čo som mu povedal

77daniela77
18. okt 2022

@nana357 Pozri,hanbou by bolo keby si s takym kurevnikom ostala.....nanosil sa ti do bytu,staras sa o neho a jemu to vyhovuje robit z teba blbu(prepac),ved je o neho postarane,ovlada ta.....Nedaj sa uz nikdy nim ukecat,never mu,stracas cas a uctu k sebe....vyhod ho,zbal mu veci,nech vrati kluce a ani nech si uz u teba ani nesada....snaz sa neplakat kym tam je....potom sa vyplaces.....stacilo!Nech pali do prdele,takeho kkta ti do zivota netreba,bola by si nestastna,maj sa rada a mysli na svoju buducnost,musis byt silna🍀

tt247
18. okt 2022

@nana357 bohvie, či je naozaj až taký fešák, a či je sex s ním naozaj až taký super, ako to vidíš ty. Stavím sa, že 80% žien z tejto diskusie by o neho ani nezakoplo. Mala si pred ním iné vzťahy? Sex? Máš ho s čím porovnať? Podľa mňa je akurát tak otravný, dobiedzavý k iným ženám a voči tebe je zas manipulatívny. Žiadny poloboh, ako ho vidíš ty. A aj keby bol, tak ako sorry. Ale seba máš potom kde? V suteréne?

brembo
18. okt 2022

@nana357 dievča dievča,ako možeš byt takáto hlupučká? Vyhodit,ukončit,zablokovat od neho všetky formy komunikácie.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
brembo
18. okt 2022

@nana357 na sex si možeš zaobstarat iného,ktorý s tebou bude riešit len sex,nebude u teba bývat,nebudeš na neho prat atd.
Na vztah si tiež vieš nájst iného,prepáč ale od tohto určite lepšieho nájdeš.

brembo
Autor odpoveď zmazal
matuskova003
18. okt 2022

prosím Ťa, ani neuvažuj. toto nemá buducnost. milión red flags. bude to bolieť ale veľmi rychlo si zamiluješ slobodu bez klamára a neistot. ! ver mi viem očom hovorím.

mk22
18. okt 2022

@nana357 vieš prečo si robil srandu z tvojich pocitov.. Lebo mu to dovolíš.. To všetko okolo co robil.. Ty sama si mu to dovolila.. Ukázala si mu ze by si za idiota aj dýchala.
Správal sa k tebe tak, ako si mu dovolila. Môžeš sa hnevať iba na seba, on sa nezmení.. Budeš pre neho iba mama hotel, teplé jedlo, madrac.. To ti stačí??

kitycat
18. okt 2022

Na sex si najdi niekoho ineho, nie nadarmo sa hovori, ze klin sa klinom vybija...

Tento tvoj vztah ktory si drzis zubami ne htami je jedna velka falos a tvoje zufalstvo nebyt sama... Zbal mu jeho spinave slipy a najdi si niekoho, co k tebe ma uctu.

V prvom rade ale najdi uctu k sebe samej..

retatka
18. okt 2022

Smutne ,že máš sex na prvom mieste a nie rešpekt ,úctu …vekom ide sex do úzadia a Vám chýbajú základne piliere funkčného vzťahu …Tak či tak časom by sa Vám to rozpadlo.Sex je veľmi malo na plnohodnotný ,dlhotrvajúci funkčný vzťah .

nana357
autor
18. okt 2022

@tt247 mala som vzťahy a dlhé vzťahy
Práveže on nemal až take vážne skôr to boli vzťahy o sexe a dnes som mu povedala že keď má chce mat len ako ďalšiu v denníku tak to určite nie
Na začiatku vzťahu bol láskavý milý dobrý a potom sa to všetko skurvilo keď som mu prišla na tie správy s inými
On taký život predtým žil a žije ho doteraz
A sex áno aj ten môžem porovnať a mala som aj lepši len ten bol aspoň z mojej strany z lásky