Vypisoval iným ženám, hádame sa
Ahojte
Chcela by som počuť vás názor na môj/náš vzťah.
Začalo to všelijak ale dávala som tomu šancu a casom som zistila že som šťastná. Neskôr som zistila že vypisuje iným ženám a dáva im návrhy alebo majú dosť erotické debaty a nie len debaty. Ospravedlňoval sa no naďalej to robil. Teraz neviem či to robí pretože si dosť stráži telefón. Snažila som sa mu odpustiť ale neviem sa cez to preniesť. Dosť mi klame aj na banálnych veciach a mam pocit ze jeho slova nestoja za nič. Aby som bola uprimna aj mne napísal bývali a dával mi návrhy ale ja som ho odbila ale nepriznala sa že mam priateľa.( pretože môj priateľ má vtedy bral za kamarátku aj ked sme už spolu chodili, za to som sa mu ospravedlnila ze to bola moja chyba a ze to už nikdy neurobím.)
Teraz neviem na čom som. Stále ked sa hádame všetko je len moja chyba a ja už psychicky nevladzem. Sme zasnúbený ale o svadbe nechce ani počuť stale sa len vyhovára alebo meni tému.
Neviem čo si mam o tom myslieť. Poraďte mi.
@katkami123 áno a ženy len ako ďalšiu čiarku v notese. Nikdy si ženy nevážil keď sa nad tým zamyslim
@nana357 takže nemá nič, nevlastní nič.. Bývanie napr?
Koľko ma rokov?
Už to je dôležité v budúcnosti.. Ci je to mamanek z detskej izby, alebo samostatný človek ktorý niečo ma vlastní, dosiahol, robí.. Toto si mala doma parazit ktorý prešiel z detsk izby k tebe.. Ani to ti nevadilo ze ani garsónku nemá?
@nana357 ale tebe nemusí ísť o peniaze.
Ale to je vizitka človeka, muža.. Keď ho spoznáš.. Veľa to o ňom hovorí.. Pracuje, je zodpovedný, ma.. Nadobudol.. Snaží sa.
Ja by som žiadneho z detskej izby nechcela 😃 ani na rande žiadne.
Mamlasek vo veku 40r to co robil celý život??
To veľa hovorí.. Ak teda hľadáš a chceš po boku niekoho normálneho samostatného, žiadneho prizivnika..
@cacianka ved nebud taka prisna na tetu. Keby ti to povedala po svadbe, aj tak by si ju nepocuvla. Ktora nevesta by vobec take daco pocuvla. Este by sa hnevala.
@nana357
Pre pána, podľa toho, ako si ho opisovala som myslela, ze je to nejaký 24-ročný fagan, zvlášť, keď si pri ňom cítila motýle v bruchu a ty sama si mi pripadala tak okolo 20 rokov. V 40-tke aby mal chlap holu riť a žiadne pevne body v živote a nejaké zázemie, tak to je do oči bijúce, že ten chlap bude problémový. A ty by si už teda tiež mala mať za tie roky nejaké skúsenosti so vzťahmi a chlapmi a neriešiť motýle v bruchu ako hlavný element vzťahu.
@cacianka
Ja som s takým blbcom chodila iba rok, bolo to síce pred vyše 10-timi rokmi, tiež som nemala odkiaľ čerpať info, prišlo to časom. Tiež si myslím, ze si k tete zbytocne krutá. Tých blbcov sme si vybrali samé, nikdy by mi nenapadlo viniť okolie za to, že mi povedali pravdu. Mna aj počas chodenia s ním veľa ľudí od neho odhovaralo, mala som svoju hlavu. Ale v podstate mnohí nie sú blbí, vidia objektívne kto je aký človek, mne tiež kopu ľudí až po rozchode povedalo ako dobre som urobila, že bol vadný. A mali pravdu, aj som chápala, ze mi to počas chodenia nechceli povedať, aj tak by to nepomohlo, ale zas nevidím dôvod ich za to nazývať jelitami. Bola to hlavne moja hanba, ze som tomu blbcovi vo vztahu tak veľa dovolila a tiež moja chyba, ze som s ním začala chodiť. Nikoho iného.
@moonlight1210.
@katkami123 ja na tetu nie som krutá, len mi prišlo trápne až ironické že zadrela vyše 25 r.po svadbe a asi 10r. po rozvode že tušila. Za tie roky už aj pozabudla, pritom keď sme sa stretávali, tak ho žrala.
Odo mňa to bola iba poznámka ako spomienka na ex, a jelito vôbec nie je krutá urážka
@nana357
Ale ty v tej téme používaš čas prítomný, ze ste stále spolu.
@nana357
Ale veď píšeš, ze on sa ženiť nechce, tak ako sa chceš za neho vydať? Na to musia byt dvaja, nemyslíš?
Prosím ťa keď je koniec ,nebudem rozoberať ,či mu môžem isť do mobilu …
@katkami123 lebo mi vypisoval že som sialena a preto to riešim
@katkami123 myslim
@nana357 pozri, nech tu nevyzerám ako necitliva mrcha🙂
Áno boli.. Jasne.. Ale ta bolesť prejde.. Daj tomu čas.. Zamestnaj sa, prestaň sa ubijat myšlienkami co robil, urobil a prečo.
A vieš hovorí sa, ľudia sa k tebe správajú tak, ak im ty sama dovolíš.. Zrejme si dlhší čas tolerovala jeho správanie, klamstvá.. A on videl ze môže, ešte môže ze mu to pre páčiš.. Proste si svojím spôsobom dovolila..aby sa k tebe takto správal.
Máš dve možnosti a žiadna iná ďalšia diskusia ti nepomôže.
Je to iba na tebe.
Bud to stopnes, ukončis, bloknes ho na tvrdo všade.. Igniracia
Alebo rozmýšľaj, čakaj.. Dufaj.. A vracaj sa co kedy prečo urobil.
Ty môžeš žiť úplne iný život ale musíš sa začať mat rada, byt sama, vedieť byt aj sama, vážiť si samu seba a Potom keď sa zjaví nejaký muž, budeš presne vedieť, čo chceš a co nechceš.

@mk22 mi ver, ešte ja som sa hanbila pred rodinou, okolím , priateľmi, čo som sa až časom dozvedela ako má ociernoval poza chrbát, robil podvody, a ja v nevedomosti.
Až keď sa 1 prúser prevalil, postupne to išlo, ale až po pár rokoch .
Cca 10r po rozvode mi teta zadrela, že už pri svadbe tušila že nebude ok. Po svadbe a i nemukla, ani pri /po rozvode, až po toľkých rokoch vypustila takú blbosť. Jelito