icon

Vypisoval iným ženám, hádame sa

nana357
18. okt 2022

Ahojte

Chcela by som počuť vás názor na môj/náš vzťah.

Začalo to všelijak ale dávala som tomu šancu a casom som zistila že som šťastná. Neskôr som zistila že vypisuje iným ženám a dáva im návrhy alebo majú dosť erotické debaty a nie len debaty. Ospravedlňoval sa no naďalej to robil. Teraz neviem či to robí pretože si dosť stráži telefón. Snažila som sa mu odpustiť ale neviem sa cez to preniesť. Dosť mi klame aj na banálnych veciach a mam pocit ze jeho slova nestoja za nič. Aby som bola uprimna aj mne napísal bývali a dával mi návrhy ale ja som ho odbila ale nepriznala sa že mam priateľa.( pretože môj priateľ má vtedy bral za kamarátku aj ked sme už spolu chodili, za to som sa mu ospravedlnila ze to bola moja chyba a ze to už nikdy neurobím.)
Teraz neviem na čom som. Stále ked sa hádame všetko je len moja chyba a ja už psychicky nevladzem. Sme zasnúbený ale o svadbe nechce ani počuť stale sa len vyhovára alebo meni tému.

Neviem čo si mam o tom myslieť. Poraďte mi.

domca1408
24. okt 2022

@nana357 som hrdá na teba, že si to dala...a tá veta zostaňmne kamaráti ma pobavila asi ako teba....a spolubývajúci by nechcel byť? 🙈

rootham
25. okt 2022

@brembo wow, super napísané od chlapa....teda sú na svete aj normálni....👍👍👍😊

brembo
25. okt 2022
rootham
25. okt 2022

@brembo 😊😉

brembo
25. okt 2022

@rootham alebo ja som nenormálny muž😂

nana357
autor
25. okt 2022

@mk22 zobral mi aj telku lebo ju kupoval on 😂😂 ja som mu vrátila prsteň nechcem sa už n neho pozerať
Snažil sa ešte o konverzáciu a samozrejme ego(chceš povedať že je to len moja vina ? ) a bla bla bla
A tak odišiel 😂

mk22
26. okt 2022

@nana357 nech si ju strčí.
Ozvi sa o 3, 6 mesiacov.. A napíšeš nám aká si spokojná a šťastná.
A ak náhodou niekoho spoznáš.. Sama uvidíš ten rozdiel medzi mužmi.
Aké to je, keď je niekto verny, uprimny.. Bude ta mrzieť ze si to neurobila skor
Drz sa.

simca06022011
26. okt 2022

@nana357 vo.vztahu vam chyba dôvera, dôležitá vec, aj.keby nic nerobil.v tebe.to uz bude navždy hlodat... A on ta este aj klame. Netreba vam svadbu, vam sa treba rozísť.

simca06022011
26. okt 2022

@nana357 dobreee konecne jedna žena tu, ktora.sa. pohla 😄👍
prsteň si mohla dat so zalozne.a.kúpiť si telku 😂

rootham
26. okt 2022

@brembo 🤷‍♀️no, to už musíš vedieť ty 😊, nie na mne súdiť ťa 😉

katkami123
26. okt 2022

Takíto problemoví chlapi nech si radšej rodinu nezakladajú. To by bolo zbytocne trápenie pre všetkých. Pre tu manželku, pre tie deti a aj pre neho. Nie každý je zodpovedný, umiernený, sú aj ľudia, ktorí sa hodia jedine na staromladenecký život. Neboj, základ je sa poucit z chýb a na budúce vyberať partnera viac rozumom.

nana357
autor
26. okt 2022

@domca1408 Haha vieš že by chcel 😂😂 vraj to doma nevydrží
Odrazu nemá súkromie 😂

nana357
autor
26. okt 2022

@simca06022011 áno oľutovala som to hneď v tej chvíli 😂😂😂

nana357
autor
26. okt 2022

@mk22 áno ozvem sa🥰 a ďakujem krásne Vám všetkým 👏

katkami123
26. okt 2022

Dobre a čo si mu našla, teda ešte omnoho horšie? Aj sa realne s nejakou vyspal?

nana357
autor
26. okt 2022

@katkami123 nie to nie
Už išlo o iné veci ale to si radšej nechám pre seba 😭

katkami123
26. okt 2022

@nana357
Fuha a on sa necíti ani trochu blbo, nemá vôbec pocit hanby? Alebo nejakej ľútosti?

nana357
autor
26. okt 2022

@katkami123 nie ešte mi vyčíta že ako sa ja správam k nemu

katkami123
27. okt 2022

@nana357
Tak ten chlap je riadna diagnoza, čistá narcisticka porucha osobnosti. Od človeka, ktorý si nedokáže priznat chybu utekaj.

nana357
autor
27. okt 2022

@katkami123 toto si napísala presne 😂😂 výhovorky že nemal nikdy v živote oporu ale taký život mu vyhovuje 🤷‍♀️ Uz chápem prečo si do teraz s nikým nesadol 😂😂

cacianka
27. okt 2022

@nana357 ja by som sa mu vysmial do ksichtu. Aj môj mal podobné ťahy, kým som sa snažila, riešila, podporovala. Raz mi konečne praskli nervy a riadne som na neho ziapala, také teatro som narobila že krížiková s pavelekova by závideli ! So silným kľudom racionálne som hucaka, a potom keď sa ešte pokúsil habkať, som sa smiala. Ako silná žena, na ktorú taký pablb nemá páky. To čo sa zvykol hodinu chystať, tak vtedy bol do 5 minút v dymave. A ešte 3 dni mal hubu od údivu otvorenú.
Debil do môjho života nepatrí.
Howgh

nana357
autor
27. okt 2022

@cacianka pekne 😂😂 ja som tiež veľa krát ziapala ale nie s kľudom 😂😂 bolelo má to a nezvládla som to
Skôr on sa smial a do mna ešte väčšia nerva 😂😂😂 ale na druhej strane konečne som pochopila že náš vzťah nemal zmysel
A moja snaha dať do toho čo najviac bola márna

mk22
27. okt 2022

@nana357 budeš mat vzťah kde ziapat nebude dôvod a až potom pochopíš akého chuja si mala doma.
To je už aký level lásky, že ziapat.
Neblazni.

nana357
autor
27. okt 2022

@mk22 nezvládla som situáciu 😂😂 bolo toho už na mna veľa 😂🙈 hanbila som sa za seba ale čo už
Aspoň som sa poučila že nemá význam niečo vysvetľovať keď to nechce pochopiť

cacianka
27. okt 2022

@mk22 občas to niektorým chlapom treba, rečou ich kmeňa. A preto je už ex, aby som ziapat nemusela.
Dokonca je aj exitus. Debil

katkami123
27. okt 2022

Vieš, ono to chce čas, ale keď si časom uvedomíš, ze mnoho vecí ti robil napriek a naschval a veľmi dobre si to uvedomoval, len, keď si už chytila nerva, tak zahral blbého ešte náročky a ešte mu to viac-menej prišlo vtipné ako s tebou krúti a smial sa tomu už aj pred tebou, budeš ho už úplne neznášať. On ťa obviňuje z vecí za ktoré ty nemôžeš, ale môže si za ne iba a iba on sám. Toto je typické narcistické - urobim zle a ešte to budem uhrávať tak, že ja som obeť. To sú ľudia, ktorí k sebe majú až prehnaný súcit a k sebe sú empatickí a na svoju osobu citliví až až, ale keď sa jedná o druhého, ktorý na tom môže byť aj 10x horšie, ani ich v päte nepichne. Obyčajný sebec a samoľúby chlap, nič viac, taký dokáže ľúbiť iba sám seba. Druhých považuje len za blbečkov, ktorí ho majú tiež obdivovať.

katkami123
27. okt 2022

@cacianka
Práveže take hovädá žijú z negatíva a budú šťastní za akúkoľvek reakciu na ich osobu, najmä negatívnu. Naučili sa to v detstve ako malé deti, ze keď chceli pozornost, tak ju získali hlavne, keď urobili niečo zlé, lebo na nich rodicia poväčšine z vysoka 💩. A fungujú tak cely život a vidia, že to platí. Takého človeka najviac vytrestáš tak, že nebudeš na neho vôbec reagovať, doslova neodpisovať na správy, nedvihať, atď. Lebo oni vedia už, čo na dotyčného platí, poznaju slabé miesta, každý ich mame. Ale keď budú na ne útočiť a nebudú mať vôbec žiadnu spätnú väzbu, to je to, čo ich bude privádzať do zúfalstva - lebo zrazu ich techniky nefungujú, zrazu už nevedia akú manipulatívnu páku na dotyčného použiť, lebo nič nefunguje, nič nezaberá, nezískali žiadnu spätnú väzbu od dotyčného.

mk22
27. okt 2022

@cacianka si si užila 😒

cacianka
27. okt 2022

@katkami123 ja som to zažívala pred viac ako 20 rokmi, vtedy nebolo také povedomie o psychickych a osobnostných poruchách, nebol internet ani koník, kde by som si prečítala, poradila, inšpirovala sa ako teraz. Tak som najprv riešila snahou, podporou, nepomohlo tak som raz naziapala. A pomohlo. Zbadal že si srať na hlavu už nedám, stačilo, a to boli od neho všelijaké pokusy. On odvrhnute dieťa, začal sa správať asocialne po cca 10rokoch, a potom zabrali až moje vulgárne reči, vyhrážanie sa kde som použila jeho rétoriku. Trvalo to cca 15- 20 minút a vybavili sme to nafurt . Bolo mi trápne sa znížiť na jeho úroveň, ale inak to vtedy nešlo. Tá chvíľa stála za to, ten môj tvrdý záchvat vyliečil vred môjho života, to bola operácia - radikálny rez . Zbadal odrazu že má súpera / oponenta ,nie poddaného človeka, slúžku a blbku,. Reč jeho kmeňa bola napr.aj to,že som blafla aj mafošov ,a pár pikošiek. V tej chvíli som nemyslela na dekorum, vznešené reči, stala som na jeho techniky, spätné väzby a iné moderné bludy. Použila som svoju, vtedy prebudenú, hubu dračice a bolo vymaľované.
Pratal sa ako prašivy. Kontaktoval ma iba raz, asi po roku, veľmi jemne, že chce zobrať nejaké veci lebo na lavičke je v parku zima....
Ani na súdy nechodil, zmizol, schovával sa, iba raz ho videli na mileticke somrovať, fakt mu preplo

domca1408
27. okt 2022

@nana357 on sa musel nasťahovať naspäť k rodičom? 😀 😀 😀