Vyrovnanie sa s neverou
Neda sa mi dychat zviera mi hrud.
Clovek ktoremu som dala vsetko verila mu 100 percent viac ako Bohu dokonca. Clovek ktory bol pre mna vsetkym. Clovek pre kt. Som opustila rodicov a som stovky km od nich. Proste urobila som obrovske veci pre muza. Velku obetu. Bol mojou najvacsou laskou. Tak strasne ma klamal. Clovek ktory mi atale denne vravel alo ma miluje. Denne sa so mnou maznal a miloval sa a nasla som mu viacere konverzacie na zoznamkach s roznymi zenami,za co som dostala este aj ja vyhubovane ze co si dovolujem. Pozerat sa mu do sukromia. Este on sa nastval manipulativne na mna. Dalej som zistila, ze sk uklada fotky neznamych cudzich zien do mobilu. So zenami flirtoval. Trvalo to asi cele mesiace az roky. Neviem. Tvrdi mi, ze to bolo nevinne spestrenie a hlavne nezavazne a s nikym sa nikdy nestretol. Sme obaja mladi este 36 rocni zatial bezdetni.
Taka dyka do srdca je priserna. Jednej pisal dokonca ze by ju rad stretol niekedy, ze je strasne moc krasna. A tuzi po nej byt s nou. Boli akoze kamosi. Lenze ona mala deti uz. Tak nehorazne priserne to boli ze mi je na zvracanie. Nemozem spat vien to uz dlhsiu dobu. Nemozem sa susttedit na zivot pracu neviem co mi kto vravi robim v praci chyby. Jeho ospravedlnenie?! Nic ziasna lutost. Cize bude v tom pokracovat dalej.. Vraj lubi mna ale je to proste nezavazne flirtovamie.
Vieš o každom jeho kroku kde sa pohybuje (možno keď máte lokalizáciu) ale vieš aj čo tam robí??
Čo si mu nainštalovala kameru do čela?
Ach jaj...
Nedá mi zapojiť sa do diskusie. Zaujal ma nadpis, lebo problém s neverou sme doma riešili. Po prečítaní článku si hovorím: Čo dievča riešiš, veď sa nič hrozné nestalo!
Potom som sa pustil do čítania diskusie a ďalšie príspevky autorky ma vytiahli viac do jej pocitov. Dávala si mu naozaj všetko-komplet servis. Staráš sa o domácnosť o seba aj o neho,čo viac by si ešte chlap mohol želať? Poprosím Ťa, v žiadnom prípade sa neobviňuj určite nieje chyba v Tebe. Tak ako tu píše viacej diskutérov rozchod je asi najlepšie riešenie. S každým vzťahom sa síce dá pracovať, ale úprimne musia chcieť obe strany.Mám aj skúsenosti zo svojho okolia, že keď sa dá druhý len prehovoriť na návštevu poradne, nedopadne to dobre...
@michalzpb ona sa nechce rozísť je buchnutá doňho a žiarli je ranená a zrejme ju niečím omámil, prečo ho nemôže pustiť..ja tam skôr vidím nejakú nezdravú závislosť až choré naviazanie sa na partnera, a každý potrebuje vo v zťahu dýchať to za prvé a za druhé, ked niekto dostane niečo na zlatej tácke, väčšinou si to neváži a ide za tým, koho môže dobíjať..prečo je to tak, neviem, ale funguje to tak,a ten čo dáva všetko si kladie otázky, až ma na koniec znížené sebavedomie, sebaobviňovanie a je z neho troska..
@karolinakr ale rozchod je pre autorku jediné riešenie, lebo ako píšeš stane sa z nej troska- depresie...
@michalzpb u nej konkrétne to na rozchod podľa toho, čo píše, nevidím
Nemám vo zvyku nikoho urážať, ale ty si tak hlúpa a naivná. Ženy ti tu píšu a radia a ty len stále to svoje. Keď ho a jeho správanie stále obhajuješ, tak čo tu vlastne chceš? Žiadna normálna žena by to neakceptovala a nebola s takým debilom.
@michalzpb cize ty si ako vhlap uprimne po precitani mojich komentarov nemyslis ze sa jedna o nieco vazne a mam aa nad tym povzniest alebo aky je tvoj pohlad.
Ako muz mozes narctnut aspon ze preco toto chlapi robia aj ked doma maju vsetko?
@majo111222 on mi tvrdi, ze sa uvedomil, a to,co roky robil na nete, uz viac robit nebude, lebo vraj ma miluje a je to trapne a uvedomil si to ( to je nas posledny rozhovor!,)ale ja to nemam ako zistit, kedze ma mobil uz na zamok. zial. a uz asi patrat ani nebudem, enchcem si znicit posledne zdravie. neviem,co bude dalej.
Zrazu si uvedomil??
Vtipalek.
Sam od seba si to ovedomil?
Nie, nasla si mu co robí.. A hodí sa niečo sľúbiť povedať.. Jednoducho povedané, teraz si dá na to velky pozor, zamkne telefón.. Bude si "užívať" ďalej.
🤣🤣🤣
Zrazu sa uvedomil? Aaaale. Ako vravi klasik "tak určite"😃 no a co mal povedat? Jasne, ze sa obhajoval a sluboval. Bude pokracovat dalej. Po tolkych rokoch iste neprestane zo dna na den.
mobil ma na zamok? tak to je jasne, čo znamena, že bude si davať velký pozor
to som ti aj hovorila, ja by som mohla predpovedať buducnosť, väčšinou mam pravdu, kiež by somsa mylila, choré, budeš podvadzana inkognito
a žiadne že velike obete preňho robit -+ každy večer sex, radšej chod s kamoškami von
Baby, nereagujte už na autorku, veď to nemá význam. Ona s ním chce ostať, tak s ním aj ostane.
Nevies co bude dalej? Ved kazdy ti tu pise co bude dalej... bud mu odpustis a on neprestane a znici teba, tvoju mysel, tvoje zdravie, alebo ho kopnes do riti a zacnes zit konecne pre seba, Zacnes sa venovat sebe, svojej praci, zalubam, ale hlavne si do svojho priestoru pustis samu seba... Lebo vsade pises len on, on, on... A kde v tomto si ty? Zobud sa uz a zacni konecne zit svoj zivot pre seba...
Tebe podľa mňa asi nepomôže ani zistenie, že Ťa podvádzal reálne a na to dám krk, pretože takéto kusy nevypisujú ženám takéto veci len tak. A mimochodom, lásku chlapa Ti nezabezpečí, že sa preňho vzdáš milión vecí a zavesíš sa naňho ako kačička a visíš mu
na každom slove. A už prestaň používať, "ze prečo toto chlapi robia".Robia to klamári,mamipulátori a to chvalabohu nie sú všetci chlapi. Ako su vadne kusy medzi mužmi, su aj medzi ženami. Ale ja viem, ťažko sa priznáva, že si si vybrala vadný kus. Sama si písala, že kopec varovných signálov bolo pred svadbou a tiež si ich odignorovala, dúfajúc, že po svadbe sa zmení.😀Nič. Teraz sa budeš pokúšať o dieťa a dúfať, že to ho zmení. A vieš čo sa stane-zase nič. Zamknutý telefón je topka, takže nemá v pláne prestať, len to pred Tebou lepšie skrývať. Ty raz skončíš na psychiatrii kvôli nemu.
zvláštne, že sa priznal, že to robil roky...hm..a ako to chceš riešiť? hlavne sa mu nehádž k nohám
Čo by si povedala na tvoj príbeh,tvojej dcére? Máj sebelasku,sebaúctu. ...
Niečo mu chýba? Tak ho zaukoluj lovca jedného! Takú robotu mu treba, že večer ľahne do postele hotový a na uchylaciny ani nepomysli. V tomto si zlyhala, že si všetko robila ty doma a chlap mal čas. Pekne krásne jeden variť a druhy drhnut kuchynu, povysavat, zotriet dlážku, prach utriet, zachod a cela ta miestnosť nech sa leskne! Ak máte záhradu, aj tam treba porobit. Nudi sa stále? Choďte do ikei a kúpte nejaké skutočné nabytkarske puzzle. Pri tej všetkej bolesti, ktorú v sebe máš, ty sama si zvaz či ti stojí splodiť dieťa práve s týmto mužom. Ak budeš tehotná, priberies, on ťa už bude vnímať možno inak. Máš 36, toto je vek, kedy tie kilá po pôrode už nejdu tak krásne dole a naozaj to dokáže dosť posramotit vlastný pohľad na seba - to píšem z osobnej skúsenosti. Ako sa budes cítiť, keď vieš, že sa mu páčia štíhle pekne ženy? Chlapec ešte nie je zrelý byt mužom a otcom, ak si potrebuje takto niečo dokazovať a odbúravať testosterón. Budeš ty sama s niečím takým v poriadku, že ti ostane pneumatika na bruchu a on zatiaľ bude fantazirovat nad stihlymi, sexi kosťami. Len tebe to ublíži a budeš chcieť byť šťastná aj za pár rokov a nie naťahovať sa o dieťa, ale byť šťastná pri pohľade na tom, že máš vedľa seba MUZA, ktorý ti bude oporou, keď ti bude ťažko, keď sa sama sebe nebudeš už páčiť pri pohľade do zrkadla a muža, ktorý ti povie, že ťa miluje presne takú akou si resp. budes. Želám veľa šťastia v rozhodnutí
Laska nie sú reči.. Milujem ta.. Ako ti to povedal, že vraj ta miluje a teda skončí..
Laska sú skutky a činy, ktoré vidíš.. A ty vidíš, že si zamkol telefón.. No ďakujem pekne za taký dôkaz lasky😁😁
Žena musí byť nezávislá, tajomná, sebevedomá, ak chlap dostane guľu na nohu, tak dostane z tej opičej lásky presne takýto záchvat, že život mu ešte nekončí a možno na neho čaká niečo lepšie, krajšie..
Pokiaľ by si nebol istý, tak sa snaží viac o teba a to by ho zamestnávalo ako ťa potešiť, čo pre teba urobiť, kam ťa zobrať, aby si ťa udržal…
Takto nemusí robiť nič a dokonca vie, že sa bez neho nepohneš ani len k rodičom..
Nemáš čo stratiť, zbal sa a choď na týždeň preč… áno, možno si aj popíše, ale po 3 dňoch si vedomí, že mu chýbaš, že ťa môže stratiť a že mu to nestojí za to vymýšľať, lebo veľa môže stratiť..
Tvoja unavená, uplakaná tvár chlapovi nič nepovie, akurát ho to utvrdí v tom, že tie usmiate tváre v sexi prádielku ho rajcujú viac a aj intímnostiam s tebou sa začne vyhýbať..
Ahoj!
Prosim ťa, na teba som.myslela minule..Ako si dopadla? Utriaslo sa to nejak? Ste ešte spolu? Muž seká dobrotu či ešte viac vystrkuje rožky? A venuješ sa aj tym priateĺom viac, sama sebe, koníčkom a rodičom? Je to lepšie..?😶🌫️

vy ste 24/7? a kolko času venuješ samej sebe? nenudíte sa? máte stále témy na rozhovor, chodite spolu behat, do posilky, na kávu, do kina? máš ja iných priateľov okrem neho? však by ma piclo mať prisatého muž k sebe nonstop....večer na sex áno, ale cez deň okrem práce, aké máš koníčky? a čo tí rodičia? nechýbaš im? však chod tam, keby ťa chcel podviesť príď neohlásene skôr domov a budeš mať dôkaz, či áni, či nie..budeš mať čierne na bielom...ja sa tiež viem neskutočne zamilovať, ale teda nechcela by som s chlapom tráviť každú sekundu, asi by som ušla po mesiaci