icon

Vysadenie antikoncepcie a partnerova chorobná panika z možného tehotenstva

23. mar 2021

V decembri som vysadila antikoncepciu po 3 rokoch uzivania. Partner sa odvtedy správa ako nepríčetný. Pomaly každý týždeň vyžaduje aby som si urobila test či náhodou nie som tehotná aj keď sex teraz nemame často, práve kvôli týmto jeho výstupom. Chranime sa teraz kondómom, ale najviac komické je že hocikedy keď sa len tak bozkávame tak sa neovladne a chce sex bez ochrany a HNED PO sexe už vyregulovanie ako sa boji, či si myslím že sa nič nestalo atd. Ide mi to už fakt na nervy, nedá sa to už pocuvat. Po vysadení mi kramy meškali (samozrejme), další mesiac prišli iba o dva dni neskôr a teraz meškajú už týždeň. Neustále si ma všíma a všetko pripisuje tomu že som tehotná. Nemôžem si cez deň ani zivnut pretože už je vyplašený že som unavená, že je to príznak, stále si ma prezera či som nepribrala, sleduje či nejem viac ako som zvykla, keď mi je náhodou zle už panikári. Keď je v praci a volame, prvé čo riesi je či už mám kramy a keď poviem že ešte nie tak už mi stenká ako sa bojí a má strach a prosí ma aby som si urobila test. Keď si ten test urobím aby mi nepílil uši NEVERÍ MI že som ho naozaj občúrala. Ja som z neho už fakt unavená. Dobre vie že mi to ide na nervy, milionkrat sme sa preto pohádali, naposledy som mu aj vynadala že je už chory a nech sa spamätá. Bolo mi to ľúto ale fakt ma už vytáča. Prosím vás čo mám robiť.
Pritom jedno dieťa už máme, sme spolu 5 rokov a nevidím problém keby sme mali aj ďalšie ale tiež ho neplánujem teraz.

autor
23. mar 2021

A rozhovor nepomaha vždy sľúbi že už nebude stresovať no nikdy to nedodrží

yollanda
23. mar 2021

Toto je na psychiatra. Bez srandy

janinah
23. mar 2021

On musí byť nezrelý aj v iných veciach života,ale asi ti to až tak nevadí,mne by vadilo.Ignoruj ho,ani by mi nenapadlo ho informovať a mojich dňoch ani robiť test na jeho príkaz.Buď nech sa ukludní alebo nech žije bez sexu,neverím,že za takých okolností si to viete aj užiť.

petamich
23. mar 2021

asi len dve veci mi napadli - prva vies ty vobec coho sa tak boji? preco to takto velmi riesi? a druha poslala by som ho uplne regulerne do prdele, bud by sa prestal spravat ako nezrely somar (bez urazky) alebo bude sulozit len s kondomom, pripadne vobec a teda v ziadnom pripade by som mu nereportovala ci mam menzes a nerobila testy na povel (asi to boli aj viac ako dve veci)

clori
23. mar 2021

ja som mala takeho byvaleho. ale ja som antiku nikdy neuzivala. sex sme mali minimalne, ak uz ano, tak kondom + pharmatex + prerusovane. napriek tomu sa tehotenstva neskutocne obaval. vydrzala som to s nim az 3 roky, priebezne sa nabalovali aj ine veci, ale tento jeho chorobny strach bol hlavnym dovodom. ale takyto strach urcite nie je zdravy. este nema mozno nieco spracovane - posun vo vztahu, mozno nejaka nevhodna skusenost z okolia, nieco neprijemne z detstva alebo vseobecne nevyzrelost. ale to, ze chce od teba sex bez ochrany, to by som mu utla. ak sa boji, tak sama vyzaduj kondom.

pribinak
23. mar 2021

Ty nevidíš problém keby ste mali ďalšie dieťa....,

A on? On to vidí ako? Lebo takáto hystéria musí mat nejakú príčinu. Proste by som asi nemala sex bez poriadneho rozhovoru čo vlastne by sa udialo ak by si zostala tehotná
Aby ti raz nevykrical že si ho dotlačila k ďalšiemu tehotenstvu

kitycat
23. mar 2021

Nech si spravi ten zakrok... Neviem ako sa to vola ak teda uz neplanujete dalsie dieta... Toto chces mat dennodenne na tanieri

Lobotomiu nemam na mysli 😆

nikpa
23. mar 2021

Najprv nech si ide predpísať niečo na hlavu a potom nech si dá spravit vazektomiu lebo takto žiť nemôžete večne. Ved to je psycho.

dollyzv
23. mar 2021

@kitycat vazektomiu asi myslíš :D ale v jeho prípade by asi neuškodila ani tá lobotomia 🤣🤭

janezz
23. mar 2021
karolinakr
23. mar 2021

Nestači, že covid test každý týždeň ešte aj tehotensky test, každy 2.deň...

littlebubble
23. mar 2021

Ono sa to robí opačne.Najprv rozmýšľam a potom sexujem.Nie najprv sexujem a potom stresujem.

Takého somára nezrelého mať doma.Ani jedno dieťa by som s ním nechcela.Veď on je sám ešte decko.

julie19
24. mar 2021

Ahoj, je to des takéto stresy každý deň 🙏🙄 no ale chcela som sa spýtať, prečo si vysadila antikoncepciu keď Vám to predtým zrejme vyhovovalo 3 roky... že či ide o nejaký zdravotný dôvod, alebo ti len nesadli tabletky čo si mala, alebo do bližšej budúcnosti plánujete ďalšie dieťa (to asi nie teda podľa jeho výstupov 😅) ... vieš že či panko nie je vystrašený že si vysadila lebo ty už planujes ďalšie a on ešte nechce ale nevie to normálne vysvetlit len robí scény ako maly 🤦‍♀️

unicornlady
24. mar 2021

správa sa ako hysterická ženská alebo ako tí, čo majú rôzne obsesívno- kompulzívne choroby

inak súhlasím, že keby mám po každom sexe prežívať jeho hystérie, to by som na celý sex kašlala

hejyou
24. mar 2021

Naco s nim mas este sex,vyprdni sa na neho.

autor
24. mar 2021

Och baby ďakujem že ste uznali že to správanie nie je normálne lebo on mi už začínal vyčítať že prečo som taká odmeraná že veď on má len strach chudatko... neviem ja mu dam asi prečítať tie komenty nech sa konečne spamätá a prestane... inak dieťatko teraz nechce preto že zatiaľ sme ešte u jeho maminy a nie vo vlastnom.

janickacrazy
26. mar 2021

A nemôžeš si znovu nasadiť tabletky alebo teliesko? Aspoň by sa ukľudniť. Inak sa čudujem aj tebe, že chces druhé dieťa, keď bývate u svokry.

autor
27. mar 2021

@janickacrazy nie nie, ja tiež teraz nechcem dieťa ale určite okolo toho tak nestresujem, keby prišlo nevadilo by mi. Antiku som vysadila zo zdravotného hľadiska nie preto že chcem dieťa