icon

"Vysnívali" ste si svojho muža?

12. aug 2022

Trochu téma na odľahčenie. Nedávno som pozerala par videí po anj, kde hovorili, že keď v mladom veku snivali (manifestovali) napr o blondakovi s gitarou... potom zacali s takym chodiť a podobne. Vraj pred spaním vzdy na to myslievali.

Zaujíma ma, či vy ste mali nejaku mienku o mužoch alebo o tom akého chcete a či to aj realita spĺňa. 😂

Aby som začala, tak ja muža nemám. Ale vždy rozmýšľam nad láskou, tak si predstavím modré oči a keď tak rozmýšľam, tak moji bývalí mali vždy modré očká. 🤔

viky173
12. aug 2022

Ako mala a aj teenagerka som mala vysnivany vzhad u chlapa, nasla som takeho na intraku na VS bol presne podla mojich predstav (co sa tyka vyzoru), ale bola to s nim katastrofa, dokonca ma na jednej diskoteke podviedol... Potom som si vysnivala povahu chlapa a to, ako sa bude ku mne spravat, stretla som takeho po skonceni skoly. Vyzera uplne inak ako moj vysnivany c.1, ale pre mna je ten TOP. Som za neho velmi vdacna.

mikadooo
12. aug 2022

Nie. Môj chlap mi bol na začiatku ("prvý dojem") nesympatický. Sme spolu skoro 20 rokov a klape nám to perfektne, neviem si predstaviť, že by som mala iného 😄.

h2
12. aug 2022

@babulkomale Čo je to V.O.S.?

kvetinka75
12. aug 2022

@doriiis mne sa páčia tmavovlasí, také talianske typy a môj muž je blonďák s modrými očami. Úplný opak a to sa mi nikdy takí nepáčili. A aj teraz sa obzriem za tmavovlasým a blonďákom nie

ivangeline
12. aug 2022

Ja nie. :D Cierne vlasy a zelene oci nema. xD

fatima99
12. aug 2022

hej vysnivala som si, aj som takeho nasla, aj sme sa rozisli 😀 Lebo co z toho ked som si vysnivala len to ako vyzera. Ale nedbala som pri snivani na tu vnutornu stranku 😀

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
andrejka1974
12. aug 2022

Môj detský ideál vypracovaný chlap s modrými očami a blond vlasmi a mám super muža ale nie je športovec na síce modré oči ale havranie čierne vlasy ale je super trosku od môjho ideálu ale nevadi

sigma510
12. aug 2022

Všetci ktorych som doteraz mala a jednoho aj už zopár rokov mam, boli úplne odlišné typy, aj výzorom aj povahou. Mňa musí chlap zaujať, idelane keď ma charizmu, neriešim nejako veľmi výzor, jednoducho keď ma osloví, výzorom a povahovo, tak neriešim až tak veľmi farbu očí, akurát mam takých co nie sú vôbec moje typy, pupkati, obézni, ryšavi, a nie som veľmi ani na úplne chudých jak lata 😂, alebo hnedookych blondakov.

asfodelka
12. aug 2022

Ja som sa od zakladnej skoly zamerala na jedneho chlapca. Ked som snivala tak o nom. Pribeh je to spletity ale s dobrym koncom.. uz je moj 😉

cawes
12. aug 2022

Ja som mala od mlada vysnivsne ze jedneho dna stretnem chlapa, pri ktorom to bude laska na prvy pohlad. Jednoducho stretnem a budem vediet ze k nemu patrim. Nikdy som nemala vysnivsny typ vudy som len hladala take to nieco magicke.

sszuzu8
12. aug 2022

Mne sa páčia tmavší muži s bradou. 🤷‍♀️ Vždy ma k takým ťahalo a neviem to nijako zmeniť. Moja rodina nie je celkom ôk s tým ze si vyberám takéto typy no napríklad modrooky blondak ma neberie a nič s tým neurobím. Arabský typ chlapov sa mi páči najviac. 😍😍😍

babydesire
12. aug 2022

Jedine co sa z mojich predstav naplnilo (okrem niektorych povahovych crt) bolo meno..moj muz v snoch bol vacsinou Peter s neobvyklym (neslovenskym) priezviskom... (krstne muzske meno casto pouzivane sa mi lahko pamatalo...) Mam po svojom boku Petra s neobvyklym priezviskom...kto by to bol povedal 🤗

greta2017
13. aug 2022

Ja mam muza presne podla mojich snov. Aj fyzicky ale hlavne povahovo. Niekedy mam az pocit ze si ho nezasluzim🙈 .... ja som si ho asi doslova vysnivala❤️

meryen167
13. aug 2022

Mám čo som si vysnivala a vymodlila. On sa nemodlil tak aj dopadol. Som sivá myš s divnou povahou, má to so mnou ťažké. No ja som spokojná. Vysoký, tmavý, krásny muž s ešte krajšou dušou a charakterom. Má presne to, čo som vždy chcela, je rozumný, milý, charizmaricky, optimista, super partner so všetkým, čo sa iným ani nesniva, to všetko ja nám. Či je aj on tak so mnou spokojný - to neviem, no asi hej sme spolu 26 rokov a stále mi púšťa pesničku : Když si báječnou holku....

lejduska
13. aug 2022

Muza áno ale svokru nie 😂

lejduska
13. aug 2022

Teraz vážne, čo sa týka vzhľadu tak áno, odjakživa som vedela co sa mi páči a mala som rôzne typy,a skončila pri tom co moje podvedomie naozaj chcelo. Určite nie je náhoda ani to,že je tam niečo podobné s mojim otcom

alienkami
14. aug 2022

Ja som nemala nejakú konkrétnu predstavu. Keď som bola malá, tak som zo zásady nechcela blondína - všetky dievčatá chceli blondína s modrými očami. Inak mi to bolo jedno. Išlo mi o povahu. Len jedno jediné kritérium som mala. Musel byť vyšší ako ja (177cm). Aspoň o 10cm.
Až na jednu výnimku boli všetci moji frajeri pod 180cm - resp.vždy okolo tých 177cm. Balili ma hlavne nižší 😂
A ten vysoký napokon zbalil moju susedu (naj kamošku) a oženil sa s ňou. Môj manžel je bielovlasý (než sme sa spoznali špinavý blond), modrooký a vysoký 178cm. 🤷🏻‍♀️ Ale hlavné je, že sme si povahovo sadli 😍

mon1806
14. aug 2022

Ja som mala vysnene ako decko že si nájdem tmavého chlapa ktorý bude bývať v Poprade a mám ho no tak neviem 😀😀😀😀😀

lucinka1988
14. aug 2022

áno vysnívala, keď sa zamyslim nad tým, koho som si predstavovala od malička, je to presne môj manžel- sme spolu už 14 rokov, máme 2 krásnych chlapcov a stále sme šťastní- naozaj šťastné spokojné manželstvo🙏Som veľmi vďačná, že som jedna z tých, ktorá to má🙏

zuzikboc
14. aug 2022

@babulkomale Moje gény tiež prevalcovali mužove modrošedé oči a obe moje deti majú hnedé po mne 😁

majka2804
14. aug 2022

Mne sa splnili vytúžené kritériá, povaha, aj výzor 🙂 ale zas som veľa preberala, kým prišiel pred 9 rokmi za mnou manžel 🙂 výzor prešiel keď sme sa 1.-krát uvideli, kritériá po 1. rande a povahu som mohla ohodnotiť až po prvom mesiaci spoločného bývania 🙂 kým spolu dvaja nebývajú, tak sa podľa mňa úplne nepoznajú... niečo vieš, niečo cítiš, niečo sa dozvieš, ale až keď si s tým človekom deň a noc, vidíš ako na všetko reaguje ihneď a aký v skutočnosti je... my sme si sadli vlastne vzájomne 🙂 tak kľudne snívajte 🙂 hlavne si želajte, aby ste boli spokojné, milované a šťastné 🙂❤

perdita11
14. aug 2022

Ja nie ale moja znama ano, nasla si ho v 18tke a je s nim doteraz. Aj sa zobrali uz a cakaju dieta.

cucoriedkacucoriedka
14. aug 2022

Vysnivalaaaa......ale realita úplne mimo snov;)))) a dobre sa mi veru stalo...

cucoriedkacucoriedka
14. aug 2022

@alienkami inak ja keď som sa rozišla s mojím frajerom v 23 rokoch...tak som vtedy dala na TXT...mladí to už nepoznajú my starší áno...televízna zoznamka cez tv...že muž nad 190 CM...zelené oči...vs vzdelanie...bola som strašne nasrdena na na chlapov tak preto rovno taketo kritériá a ozval sa mi muž...správa bola že" a ty si o sebe čo myslíš,?" Ma to nas...o ešte viac...sme si začali písať volať a už je 16 rokov mojim manželom🙂

joannee
14. aug 2022

mne sa to splnilo. vzdy sa mi pacil " Legolas" z pana prstenov 😁 zobrala som si blondaka s dlhymi vlasmi 🥰 len tie usi nema spicate co uz 🤷‍♀️😁

xxixinka
14. aug 2022

Dávnejšie som môjmu mužovi vravela, že je totálne taký akého som si ako mladá zasrana vysnívala. 😀 Že nechápem ako sa mi mohol splniť. Ale ozaj na vlas všetko čo som chcela. Ešte aj to, že má hladkú hrud bez chlpov. Hoc teraz sa mi to už páči ale vtedy to bolo pre mňa brrrr. 😀

aurora33
14. aug 2022

Ja som v puberte čítala veľa historických románov, tak som.sinvzdy predstavovala, aké by to bolo mať pri sebe takého ochrancu. A našla som ho 🙂 krásny vysoký hnedooky chlap s obrovským srdcom, ktorý žije pre svoju rodinu 🙂 už sme spolu vyše 12 rokov a kedykoľvek mi prinesie kvety, alebo najviac zbožňujem keď ma len tak pobozká do vlasov, milujem keď vidím ako sa hrá a zároveň učí svojho syna a ako je stále namäkko z dcéry 🙂 čiže áno ja som.si svojho vysnívala, aj vyzorovo ale najmä povahovo.

babulkomale
14. aug 2022

@h2 Vesmírny objednávkový servis 😉

katka533
14. aug 2022

Áno našla, aj som sa kôli nemu rozviedla s prvým mužom, keďže tam som to stále citila, že to ne je ten pravý. S mojim vysnívaným som 10 rokov už