"Vysnívali" ste si svojho muža?
Trochu téma na odľahčenie. Nedávno som pozerala par videí po anj, kde hovorili, že keď v mladom veku snivali (manifestovali) napr o blondakovi s gitarou... potom zacali s takym chodiť a podobne. Vraj pred spaním vzdy na to myslievali.
Zaujíma ma, či vy ste mali nejaku mienku o mužoch alebo o tom akého chcete a či to aj realita spĺňa. 😂
Aby som začala, tak ja muža nemám. Ale vždy rozmýšľam nad láskou, tak si predstavím modré oči a keď tak rozmýšľam, tak moji bývalí mali vždy modré očká. 🤔
@babulkomale 😄 Vďaka.
Áno, mne sa veľmi páčilo meno Vlado a bola som platonicky zaľúbená do jedného na ZŠ, ale ten už frajerku mal 😁 tak som si povedala ze nevadí, nájdem si iného Vlada a bude mojim mužom 😁To isté sa mi stalo keď som ako dieťa čítala knihy o Anne zo Zeleného domu, vždy som túžila mat veľký domisko s veľkou záhradou o ktorú sa budem rada starať, a čuduj sa svete do cesty mi prišiel Vlado s veľkým domom aj pozemkom 😂 ale to druhe želanie už ľutujem, nestiham... A nie nevyberala som i spomedzi napadnikov podľa mena a domu, ale uvedomila som si to až časom tu súhru udalostí 😁
Ja mám veľmi silnú spomienku na neurčitú postavu, ktorá sa mi dosť často zjavovala v sne. V sne/bolo ich viac/ má ta osoba držala za ruku, plávala somnou , hladkala má po chrbte alebo podával neurčité predmety a take obyčajne aktivity… proste opakovala sa v tých snoch jedna postava. Nebolo jej vidieť do tvare ale bola holohlava, vysoká mužská chuda postava, cca2 metre a mala veľké dlane. Vždy keď som sa chcela pozrieť do tvare sen skončil. Veľa krat som bola nahnevana, keď som sa prebudila a snažila som sa opäť zaspat a pokračovať v sne, smaozrejme neúspešne. Pamatam si, že veľká krat som si tu osobu predstavovala a chcela som ho mat v sne často, bolo mi s ním prijemne. A teda raz som mala dejavu s už terajším mojim chlapom, podával mi jablko 😁Taká blbosť, prešla mnou husina, že dokelu toto som už niekde videla a vlastne vtedy mi doplo, že to celé s tou postavou zo sna bol akokeby on. On je vysoky, chudy, hllohlavy, veľké dlane a je mi s ním dobre 😁Tieto veci nehovorím nikomu, lebo veľa ľudí sa na tom zábava. Ale mne sa to stalo v takej podobe.
@aurora33 Áno, čítala a vtedy som si aj vysnívala toho svojho "ochrancu", veľkého chlapa, ktorý keď ma vezme do náručia, tak sa budem cítiť ako dievčatko, ľúbené a chránené. A samozrejme s povahou neskutočne trpezlivého dobráka, milujúceho svoju rodinu. Vraj sny sa plnia....a veľa okolností si vieme preniesť do reálneho života.
@kukulienka999 Verím ti. Mne sa často stáva, že sa mi sníva sen a o nejaký čas sa zaseknem - že toto sa mi predsa už snívalo....v tom momente prežívam reálne ten sen.
Och,mala som vysnívaného muža 🥰😍a neuverite ale mam presný opak 😅takého, akého som nikdy nechcela.
Ja este nie,ale nevzdavam to a snivam dalej😍😍
Len u mna vyzor nie je podstatny,skor povahové crty,v mojom veku uz cca viem,co potrebujem,snad sa raz podari.
Drzim palec vsetkym hladajucim 🍀
Vysnivala. Chcela som tmaveho vysokeho hnedookoeho s plnymi perami. Vecer som si ho predstavovala a aj som ho stretla. Doteraz si pamatam 1. Pohlad. Sme spolu uz 21r. Cize vlastne odvzdy ;)
Ja asi až tak nie, vždy som chcela tmavý tip a aj mam tmavý tip , ale muz mi vždy vraví, že mňa si vysnival 😍 ze uz ako chlapec si kreslil a ze presne takú kreslil ako ja vyzerám 😃🤣😍
Ja si manifestujem dodnes a všetko mi vychádza.
Moje motto je:
“Keď niečo skutočne chceš, celý vesmír sa spojí, aby si to dosiahol.” PAULO COELHO
K mužom toľko.. Vždy na niečo podstatné zabudneš 😅
U mňa a mojich 2 blízkych vyšlo, predtým ako sme si našli mužov, že mu akoby vytvoris priestor doma. V skrini uvolnis policu, na posteli bude mať ustlané a pod. Skús ♥️
Vyzualne uplny opak 🤣
Dostala som omnoho lepšie ako som snívala 😁. Vďaka Bohu! S tými "vysnívanými" som chodila a bolo to dosť odveci. Potom som sa nechala prekvapiť 💕😉
Chcela som tmavovlaseho vysokého športovca rodinne založeného. Všetko spĺňa, ibaže je blondak
Mne sa páčia chlapi typu Patrick Dempsey. Maximálny sexoš podľa mňa. A môj muž vyzerá celkom podobne. Resp, ešte iba bude, keď bude starší, bude taký sexy. A vždy sa mi veľmi páčilo, keď sú mladí muži presediveli a to môj manžel tiež spĺňa, hoci nemá ešte ani 30. Takže ja som spokojná 😻❤️
@viera77 áno aj ja som to donedávna mávala. Teraz už pomenej, ale vraj dejavu majú ľudia so silnou intuíciou. A moja je teda neskutočná. Veľa veci som vycítila, aj sa veľa krat bojím priznať si to
Pridavam sa do klubu. Moj vysnivany bol vysoky vysportovany tmave vlasy tmave oci a brutal opaleny taky talian to bol vzdy moj sen no a aj som takeho nasla len je slovak. Sice mohol by byt este vyssi tak o 10cm ma len 185cm a plus 10kg este by mohol mat v svaloch ale ma odpustene😂
@kukulienka999 Presne viem o čom píšeš...v skratke, naučila som sa počúvať a žiť podľa môjho 6-teho zmyslu a intuície, vtedy je všetko ok. A veľa vecí si domyslím, netreba mi žiadne vysvetlenie. Ak sa ale rozhodnem a urobím inak a nie ako cítim, veci nedopadnú dobre. Môj otec mával napr. veštecké sny, silnú intuíciu a psychiku. Veľa ľudí ale nedokáže takéto "danosti" pochopiť a neverí.
Ja som v tom ranom pubertalnom veku mnifestovala problémy ako - nebyť odkázaná na muža po finančnej stránke, nemusieť sa hneď vydávať len preto, že som tehotná (čiže rozhodne jedine svadba z čistej, bezbrehej lásky), trápilo ma, ako sa dá vydržať s jedným človekom celý život, lebo veď každý každému niekedy aj lezie na nervy - riešenie som videla v oddelených spálňach, alebo teda aspoň vo vlastnej "kôlničke" 🤭 predsa muži utekajú na pivo alebo do garáže k autu a ženy môžu akurát schytit vechet a makať v kuchyni, to sa mi moc nepozdávalo. Vlastný priestor bola moja predstava. Bola som veľmi zadumciva a nadčasová 12ka (vtedy ešte ženy ani bežne nesoferovali, keď som začala v 18 jazdiť, ženy sme si blikali a trubili 😃) a dnes to všetko mam 😂 som slobodna matka, finančné nezávislá, bez brehu lásku som nikdy nenasla a tak som ušetrila na jednej izbe v domácnosti 😂 ja na toto rozhodne verím. A keď mám niekedy tendenciu na niečo sa sťažovať, vždy si len pripomeniem, že vlastne žijem svoj sen, tak čo 🤷♀️ hneď je všetko v poriadku.
Ešte dodám, že moji rodičia sú spolu 46 rokov a vyrastala som ako v bavlnke. Ale veľmi citlivo som vždy vnímala problémy v okolí a uvažovala som často nad tým, co by som v takej situácii robila ja.
Ja som si vždy predstavovala akeho muža (výzorom ) by som nechcela a mam ho teraz 13r doma 😂😂😂 ale je to skvelý chlap , už by som nechcela toho blondaka s tehlickami
@ruzasipova tak, mne ani modrooky manzel na modrooke deti nestaci 🙂 kedze ja mam hnede ani jedno nebude modrooke 🙂 ... genetika nepusti 🙂
Ja som vzdy snivala, ze mi niekto bude hovorit po anglicky, ze ma miluje. A uz sme vyse 20 rokov spolu, muza mam americana a pocujem I love you casto. 😍 A este chcem podotknut, ze vzdy som chcela aby mi s muzom bolo veselo, zmysel pre humor bol dolezity...a ma aj to.

@aurora33 Veru, nám to úplne rovnako a dokonca aj tých vyše 12 rokov spolu.