icon

"Vysnívali" ste si svojho muža?

12. aug 2022

Trochu téma na odľahčenie. Nedávno som pozerala par videí po anj, kde hovorili, že keď v mladom veku snivali (manifestovali) napr o blondakovi s gitarou... potom zacali s takym chodiť a podobne. Vraj pred spaním vzdy na to myslievali.

Zaujíma ma, či vy ste mali nejaku mienku o mužoch alebo o tom akého chcete a či to aj realita spĺňa. 😂

Aby som začala, tak ja muža nemám. Ale vždy rozmýšľam nad láskou, tak si predstavím modré oči a keď tak rozmýšľam, tak moji bývalí mali vždy modré očká. 🤔

viera77
14. aug 2022

@aurora33 Veru, nám to úplne rovnako a dokonca aj tých vyše 12 rokov spolu.

h2
14. aug 2022

@babulkomale 😄 Vďaka.

aurora33
14. aug 2022

@viera77 tak to je super 🙂 tiež si toľko čítala, alebo v čom to máme rovnaké? (Čisto zo zvedavosti 🙂 ) a držím palce nech to je stále taká obrovská láska 🙂

tetaandulkova
14. aug 2022

Áno, mne sa veľmi páčilo meno Vlado a bola som platonicky zaľúbená do jedného na ZŠ, ale ten už frajerku mal 😁 tak som si povedala ze nevadí, nájdem si iného Vlada a bude mojim mužom 😁To isté sa mi stalo keď som ako dieťa čítala knihy o Anne zo Zeleného domu, vždy som túžila mat veľký domisko s veľkou záhradou o ktorú sa budem rada starať, a čuduj sa svete do cesty mi prišiel Vlado s veľkým domom aj pozemkom 😂 ale to druhe želanie už ľutujem, nestiham... A nie nevyberala som i spomedzi napadnikov podľa mena a domu, ale uvedomila som si to až časom tu súhru udalostí 😁

kukulienka999
14. aug 2022

Ja mám veľmi silnú spomienku na neurčitú postavu, ktorá sa mi dosť často zjavovala v sne. V sne/bolo ich viac/ má ta osoba držala za ruku, plávala somnou , hladkala má po chrbte alebo podával neurčité predmety a take obyčajne aktivity… proste opakovala sa v tých snoch jedna postava. Nebolo jej vidieť do tvare ale bola holohlava, vysoká mužská chuda postava, cca2 metre a mala veľké dlane. Vždy keď som sa chcela pozrieť do tvare sen skončil. Veľa krat som bola nahnevana, keď som sa prebudila a snažila som sa opäť zaspat a pokračovať v sne, smaozrejme neúspešne. Pamatam si, že veľká krat som si tu osobu predstavovala a chcela som ho mat v sne často, bolo mi s ním prijemne. A teda raz som mala dejavu s už terajším mojim chlapom, podával mi jablko 😁Taká blbosť, prešla mnou husina, že dokelu toto som už niekde videla a vlastne vtedy mi doplo, že to celé s tou postavou zo sna bol akokeby on. On je vysoky, chudy, hllohlavy, veľké dlane a je mi s ním dobre 😁Tieto veci nehovorím nikomu, lebo veľa ľudí sa na tom zábava. Ale mne sa to stalo v takej podobe.

viera77
14. aug 2022

@aurora33 Áno, čítala a vtedy som si aj vysnívala toho svojho "ochrancu", veľkého chlapa, ktorý keď ma vezme do náručia, tak sa budem cítiť ako dievčatko, ľúbené a chránené. A samozrejme s povahou neskutočne trpezlivého dobráka, milujúceho svoju rodinu. Vraj sny sa plnia....a veľa okolností si vieme preniesť do reálneho života.

viera77
14. aug 2022

@kukulienka999 Verím ti. Mne sa často stáva, že sa mi sníva sen a o nejaký čas sa zaseknem - že toto sa mi predsa už snívalo....v tom momente prežívam reálne ten sen.

nefertiti_19
14. aug 2022

Och,mala som vysnívaného muža 🥰😍a neuverite ale mam presný opak 😅takého, akého som nikdy nechcela.

danculka25
14. aug 2022

Ja este nie,ale nevzdavam to a snivam dalej😍😍
Len u mna vyzor nie je podstatny,skor povahové crty,v mojom veku uz cca viem,co potrebujem,snad sa raz podari.
Drzim palec vsetkym hladajucim 🍀

alantroj
14. aug 2022

Vysnivala. Chcela som tmaveho vysokeho hnedookoeho s plnymi perami. Vecer som si ho predstavovala a aj som ho stretla. Doteraz si pamatam 1. Pohlad. Sme spolu uz 21r. Cize vlastne odvzdy ;)

aurora33
14. aug 2022

@viera77 akokeby si toho môjho opisovala 🙂 aj tie pocity, tiež sa pri ňom cítim ako dievčatko :D že sa strácam v jeho objatiach 🙂

fadama
14. aug 2022

Ja asi až tak nie, vždy som chcela tmavý tip a aj mam tmavý tip , ale muz mi vždy vraví, že mňa si vysnival 😍 ze uz ako chlapec si kreslil a ze presne takú kreslil ako ja vyzerám 😃🤣😍

bororka
14. aug 2022

Ja si manifestujem dodnes a všetko mi vychádza.
Moje motto je:
“Keď niečo skutočne chceš, celý vesmír sa spojí, aby si to dosiahol.” PAULO COELHO

K mužom toľko.. Vždy na niečo podstatné zabudneš 😅

U mňa a mojich 2 blízkych vyšlo, predtým ako sme si našli mužov, že mu akoby vytvoris priestor doma. V skrini uvolnis policu, na posteli bude mať ustlané a pod. Skús ♥️

zuzkasp
Autor odpoveď zmazal
zuzikq91
14. aug 2022

Vyzualne uplny opak 🤣

finett
14. aug 2022

Dostala som omnoho lepšie ako som snívala 😁. Vďaka Bohu! S tými "vysnívanými" som chodila a bolo to dosť odveci. Potom som sa nechala prekvapiť 💕😉

empafi
14. aug 2022

Chcela som tmavovlaseho vysokého športovca rodinne založeného. Všetko spĺňa, ibaže je blondak

lunademonica
Autor odpoveď zmazal
elementissa
14. aug 2022

Mne sa páčia chlapi typu Patrick Dempsey. Maximálny sexoš podľa mňa. A môj muž vyzerá celkom podobne. Resp, ešte iba bude, keď bude starší, bude taký sexy. A vždy sa mi veľmi páčilo, keď sú mladí muži presediveli a to môj manžel tiež spĺňa, hoci nemá ešte ani 30. Takže ja som spokojná 😻❤️

viera77
14. aug 2022

@bororka Áno, presne ako podľa knihy Secret. A u mňa to vtedy aj vyšlo. Možno podľa niekoho absolútna blbosť....ale náhody neexistujú, veci sa pre niečo dejú, takisto ako v živote stretávame konkrétne osoby.

kukulienka999
14. aug 2022

@viera77 áno aj ja som to donedávna mávala. Teraz už pomenej, ale vraj dejavu majú ľudia so silnou intuíciou. A moja je teda neskutočná. Veľa veci som vycítila, aj sa veľa krat bojím priznať si to

cessy01
14. aug 2022

Pridavam sa do klubu. Moj vysnivany bol vysoky vysportovany tmave vlasy tmave oci a brutal opaleny taky talian to bol vzdy moj sen no a aj som takeho nasla len je slovak. Sice mohol by byt este vyssi tak o 10cm ma len 185cm a plus 10kg este by mohol mat v svaloch ale ma odpustene😂

viera77
14. aug 2022

@kukulienka999 Presne viem o čom píšeš...v skratke, naučila som sa počúvať a žiť podľa môjho 6-teho zmyslu a intuície, vtedy je všetko ok. A veľa vecí si domyslím, netreba mi žiadne vysvetlenie. Ak sa ale rozhodnem a urobím inak a nie ako cítim, veci nedopadnú dobre. Môj otec mával napr. veštecké sny, silnú intuíciu a psychiku. Veľa ľudí ale nedokáže takéto "danosti" pochopiť a neverí.

helenapx
14. aug 2022

@viera77 Ahoj, mňa sa raz pri spovedi farár opýtal, či sa modlím za svojho budúceho manžela. Ja že nie. A on že to sa tak robí, dobrého muža si musíš vymodliť.

dager
14. aug 2022

Ja som v tom ranom pubertalnom veku mnifestovala problémy ako - nebyť odkázaná na muža po finančnej stránke, nemusieť sa hneď vydávať len preto, že som tehotná (čiže rozhodne jedine svadba z čistej, bezbrehej lásky), trápilo ma, ako sa dá vydržať s jedným človekom celý život, lebo veď každý každému niekedy aj lezie na nervy - riešenie som videla v oddelených spálňach, alebo teda aspoň vo vlastnej "kôlničke" 🤭 predsa muži utekajú na pivo alebo do garáže k autu a ženy môžu akurát schytit vechet a makať v kuchyni, to sa mi moc nepozdávalo. Vlastný priestor bola moja predstava. Bola som veľmi zadumciva a nadčasová 12ka (vtedy ešte ženy ani bežne nesoferovali, keď som začala v 18 jazdiť, ženy sme si blikali a trubili 😃) a dnes to všetko mam 😂 som slobodna matka, finančné nezávislá, bez brehu lásku som nikdy nenasla a tak som ušetrila na jednej izbe v domácnosti 😂 ja na toto rozhodne verím. A keď mám niekedy tendenciu na niečo sa sťažovať, vždy si len pripomeniem, že vlastne žijem svoj sen, tak čo 🤷‍♀️ hneď je všetko v poriadku.
Ešte dodám, že moji rodičia sú spolu 46 rokov a vyrastala som ako v bavlnke. Ale veľmi citlivo som vždy vnímala problémy v okolí a uvažovala som často nad tým, co by som v takej situácii robila ja.

sonia_wiener
14. aug 2022

Ja som si vždy predstavovala akeho muža (výzorom ) by som nechcela a mam ho teraz 13r doma 😂😂😂 ale je to skvelý chlap , už by som nechcela toho blondaka s tehlickami

gabikkas
14. aug 2022

@ruzasipova tak, mne ani modrooky manzel na modrooke deti nestaci 🙂 kedze ja mam hnede ani jedno nebude modrooke 🙂 ... genetika nepusti 🙂

alienkami
14. aug 2022

@gabikkas moja mama má hnedé oči, oco modré... A my traja máme všetci modré oči 🤷🏻‍♀️
(Mamina mama mala modré, otec hnedé a jej brat má modré oči)

gabikkas
14. aug 2022

@alienkami to je teda zaujimave...u nas ani jedno z troch...ale hlavne, ze mam manzela co nefajci a nepije...toto bolo moje najvacsie zelanie uz od mala...

taily30
15. aug 2022

Ja som vzdy snivala, ze mi niekto bude hovorit po anglicky, ze ma miluje. A uz sme vyse 20 rokov spolu, muza mam americana a pocujem I love you casto. 😍 A este chcem podotknut, ze vzdy som chcela aby mi s muzom bolo veselo, zmysel pre humor bol dolezity...a ma aj to.