icon

Vzťah a sex

rebekeaa
25. jan 2023

Baby poradte mi. Pred pôrodom to zacalo byt take z mojej strany čo sa sexu tyka, ze nemam extra velke chute na sex, ale moj chlap by kludne aj kazdy den a kludne aj 2x denne. Skripe to medzi nami, hovoril mi, ze to uz nezvlada, ze ho stale odmietam, ze je chlap, ze to potrebuje atd, uz padlo par krat aj to, ze to nema medzi nami zmysel, ze to uz nevydrzi.. mame 1,5 rocneho synceka. Odkedy sa narodil vela veci sa zmenilo, sex mame 1,2x do tyzdna, niekedy len raz, uz sa stalo, ze sme cely tyzden nemali. Ja si myslim, ze to je uplne normalne, s dietatom to tak byva.. hádame sa kvoli tomu, nevie to pochopit, mysli si, ze sa mi uz nepaci, ze ho nechcem atd co nieje vobec pravda. Co si o tom myslite? Mate podobne skusenosti? Poradte prosim. Dakujem.

Strana
z2
mimka2019
26. jan 2023

Hmm zaujímavé názory 😁 hoci som žena, nemôžem súhlasiť s väčšinou žien, ktoré vravia, že nech je muž rád, že má 2 x do mesiaca...My máme 3 deti, sme spolu pekných 15 rokov, pred deťmi sme sex mali každý deň, obaja toho sexu potrebujeme veľa, nikdy sa nám to neznudilo, lebo vždy sme vymysleli niečo iné, niečo divoké, iné miesta..(áno aj netradičné ako v hlbokom lese atď...ale to je každého osobná vec)...teraz máme sex každý druhý deň (cca 4-5 krát do týždňa)...a síce mám 3 detí (7, 5 a 1.5) ... nikdy som večer od únavy nepadla...a to upratujem, varím, starám sa o 3 detí...najstarší je v škole, stredný v škôlke a s dcérou som doma...ale to je ráno škola, škôlka...do detského centra s dcérou...nákup, varenie, škola, škôlka, kŕmenie detí, hranie sa s deťmi, medzi tým upratujem, periem, žehlím...chodíme von každý deň, za každého počasia...príde manžel, spoločná večera, okúpeme detí, uložíme ich...a potom sa venujeme jeden druhému...aj on pracuje od rána do večera... aj ja "pracujem" od rána do večera...ale nikdy a to vážne nikdy nebolo, že by chuť na sex sme nemali...my sexujeme aj keď sme chorí 😂 možno to je pre niekohi choré...nezdravé a čudné...ale nám to takto vyhovuje...a tým som chcela povedať, že možno s mužom máte iné potreby, alebo cez deň veľa stresuješ a vyčerpávaš sa...ale výhovorky typu "starám sa o dieťa" pre mňa osobne sú smiešne 😁

marca12
26. jan 2023

@sergejj nemyslela som to ako strategiu. Ale zena potrebuje pozornost pocas dna,aby mala potom chut.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
dolce_principessa
26. jan 2023

@rebekeaa Tak ja s tymto skusenosti nemam..Vzdy som si cas na sex nasla aj pri detoch a aj ked sa mi nechcelo...a problem mi to nerobi doteraz "podrzat" mu aj ked som napr unavena 🤣
Ale asi budem nejaka vynimka v tomto🤷🏻‍♀️🤣

dolce_principessa
26. jan 2023

@mimka2019 jezisi ako si ma potesila ja som si uz zacinala mysliet ze som cudna.. 🤣🤣👍

mimka2019
27. jan 2023

@dolce_principessa určite čudná nie si 😀 a po pravde neverím ženám, ktoré tvrdia, že im to stačí aj 2x do mesiaca a sú spokojné 😁

dolce_principessa
27. jan 2023

@mimka2019 No vies co, co som pocuvala od muzov tak podla mna sa najdu vselijake pripady...🤣 A potom sa zeny cuduju ze chlapi hladaju inde...ked im robi problem "otrcit" na tych par minut 🤣🤣

Strana
z2