Vzťah bez sexu
Je podľa Vás vzťah bez sexu možný? Je to podľa Vás funkčný vzťah? Mali sme diskusiu s mužom a on tvrdí, že vzťah bez sexu je nie vzťah.
Neviem si to uplne predstavit, sex, milovanie je sucast zivota, potreba zdraveho cloveka. Podla mna by to bolo skor priatelstvo, nie vztah....
podĺa toho z akého dôvodu... ak ste už vo vyššom veku tak to je už aj OK, ešte aj zo zdr. dôvodov je to možné, ale inak si to ja neviem predstaviť... aj keď možné je všetko....😉
tak sú ľudia, čo to nepotrebujú.. ani my s mužom to nepotrebujeme často.. ale takí ľudia sa musia nájsť.. keď to jeden nepotrebuje takmer vôbec a druhý často, tak to fungovať nebude
Po 40tich rokoch spolocneho zivota mozno.
sex k vztahu patri a neviem si predstavit byt v stastnom vztahu bez neho
@deti95060810
@renab máte mylné predstavy o sexe vo vyššom veku
Ja to vidim podobne ako tvoj muz, bez sexu je to spolubyvanie, kamaratstvo, chyba tam ta intimita...
@dazdovka a čo je na tom?? Žena v 70 už nemá nárok na sex??
@marcellka32 ale coby, aj v 80, 90 kludne. Akurat zvlhcovacia schopnost posvy sa vekom (po prechode) straca, takze tipujem, ze to asi nebude take caste...
@dazdovka predstav si, že moja mamina má 70r. a vedie plnohodnotný sexuálny život, povedala by som dokonca, že sexuje častejšie ako ja😁👍
@strapatapupava áno, moja mamina a ja máme dôverný a blízky vzťah a hovoríme si navzájom všetko, riešime spolu všetko od intímností, až po starosti a radosti. Mne to príde úplne normálne mať s matkou dôverný vzťah, chápem, že nie všetky to tak majú. Moja mamina je veľmi otvorená a moderná žena celý svoj život a teraz v 70tke má stále nádych mladosti a neskutočne veľa životnej energie. Takže áno, viem, že sexuálne žije, aj s kým, aj kedy a aké to bolo😉
@sweetjane neviem si predstaviť sa doma len tak obchádzať?Ak samozrejme nie sú problémy,starosti, zdravotné dôvody.A ak je tam este láska a príťažlivosť..Fakt si to neviem predstaviť.Akurat mi muž hovorí,deň-dva bez sexu?Čo si na hlavu?😃
Sex patri do fungujuceho vztahu muza a zeny,,,podla mna,jr dolezity
@littlefiona paani,tak toto ti zavidim (ten vztah s tvojou maminou)
Vztah bez sexu nieje vztah

vztah bez sexu sa vola kamaratstvo.. tak si vyber, ci chces kamaratstvo alebo partnera, s ktorym budes mat sex a deti