icon

Vzťah bez sexu

sweetjane
9. dec 2020

Je podľa Vás vzťah bez sexu možný? Je to podľa Vás funkčný vzťah? Mali sme diskusiu s mužom a on tvrdí, že vzťah bez sexu je nie vzťah.

cubo2
9. dec 2020

vztah bez sexu sa vola kamaratstvo.. tak si vyber, ci chces kamaratstvo alebo partnera, s ktorym budes mat sex a deti

dazdovka
9. dec 2020

@sweetjane ja mam vacsinu vztahov bez sexu, normalne zdrave funkcne vztahy, sex mam iba s manzelom.

7miriam77
9. dec 2020

Neviem si to uplne predstavit, sex, milovanie je sucast zivota, potreba zdraveho cloveka. Podla mna by to bolo skor priatelstvo, nie vztah....

deti95060810
9. dec 2020

podĺa toho z akého dôvodu... ak ste už vo vyššom veku tak to je už aj OK, ešte aj zo zdr. dôvodov je to možné, ale inak si to ja neviem predstaviť... aj keď možné je všetko....😉

s_a
9. dec 2020

tak sú ľudia, čo to nepotrebujú.. ani my s mužom to nepotrebujeme často.. ale takí ľudia sa musia nájsť.. keď to jeden nepotrebuje takmer vôbec a druhý často, tak to fungovať nebude

sweetjane
autor
9. dec 2020

@cubo2 Ďakujem za názor. Asi je to pravda. Vzťah bez sexu je kamarátstvo.

renab
9. dec 2020

Po 40tich rokoch spolocneho zivota mozno.

fatima99
9. dec 2020

sex k vztahu patri a neviem si predstavit byt v stastnom vztahu bez neho

janinah
9. dec 2020

@deti95060810
@renab máte mylné predstavy o sexe vo vyššom veku

anjelicek26
9. dec 2020

Ja to vidim podobne ako tvoj muz, bez sexu je to spolubyvanie, kamaratstvo, chyba tam ta intimita...

renab
9. dec 2020

@janinah je to mozne, ze mam divnu predstavu. 😊 Pisem podla seba, intenzita sa znizuje 🙂

dazdovka
9. dec 2020

@renab uz vidim 70-tnicku ako si kupuje v drogerii lubrikacny gel, kedze tam dole to uz po prechode nesmyka...

macekovam
9. dec 2020

@sweetjane máš vzťah s homosexuálom?? Ci ako??

marcellka32
9. dec 2020

@dazdovka a čo je na tom?? Žena v 70 už nemá nárok na sex??

dazdovka
9. dec 2020

@marcellka32 ale coby, aj v 80, 90 kludne. Akurat zvlhcovacia schopnost posvy sa vekom (po prechode) straca, takze tipujem, ze to asi nebude take caste...

irusa
9. dec 2020

@dazdovka dole sucho , no ale ak je v ústach dostatok slín ..a je to už aj bezpečné, aspoň neublíži uhryznutím....

renata1405
Autor odpoveď zmazal
littlefiona
9. dec 2020

@dazdovka predstav si, že moja mamina má 70r. a vedie plnohodnotný sexuálny život, povedala by som dokonca, že sexuje častejšie ako ja😁👍

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
littlefiona
9. dec 2020

@strapatapupava áno, moja mamina a ja máme dôverný a blízky vzťah a hovoríme si navzájom všetko, riešime spolu všetko od intímností, až po starosti a radosti. Mne to príde úplne normálne mať s matkou dôverný vzťah, chápem, že nie všetky to tak majú. Moja mamina je veľmi otvorená a moderná žena celý svoj život a teraz v 70tke má stále nádych mladosti a neskutočne veľa životnej energie. Takže áno, viem, že sexuálne žije, aj s kým, aj kedy a aké to bolo😉

kubkovamama
9. dec 2020

@sweetjane neviem si predstaviť sa doma len tak obchádzať?Ak samozrejme nie sú problémy,starosti, zdravotné dôvody.A ak je tam este láska a príťažlivosť..Fakt si to neviem predstaviť.Akurat mi muž hovorí,deň-dva bez sexu?Čo si na hlavu?😃

lujza7512
9. dec 2020

@sweetjane život bez sexu není partnerský život podľa môjho mm sex vraj potrebujú všetci a tak niektorý musía trpieť ak nechcú prísť o všetko s viem co vravím

babydesire
10. dec 2020

Sex patri do fungujuceho vztahu muza a zeny,,,podla mna,jr dolezity

babydesire
10. dec 2020

@littlefiona paani,tak toto ti zavidim (ten vztah s tvojou maminou)

maria037
Odpoveď bola odstránená
lujza7512
10. dec 2020

@maria037 horšie keď jeden ho chce a potrebuje a druhy vôbec a tu nastáva problém

kristi0000
20. dec 2020

Vztah bez sexu nieje vztah