Vzťah po nevere
Ahojte priateľ sa v opitosti bozkával s inou takmer si to nepamätá ale proste stalo sa. Ľutuje to atď veď to poznáme. Ide o to že dovtedy som mala chuť na sex s ním pomerne často. Teraz vôbec takkmer mi je to nechutne tá predstava sexu s ním a je mi to dosť ľúto. Tie ktoré ste si týmto prešli ako ste to prekonali. Ďakujem za každú odpoveď ku otázke
@a_alexandra_a zase kľud nemusíte hneď byt neprijemna ja som sa spýtala niečo úplne iné ale vďaka za vašu reakciu
@ckocka v podstate to tak trošku obhajuješ, ako sa obhajoval aj ten debil, čo zabil tých na autobusovej zastávke. chudák, nevedel, čo robí, lebo bol pod vplyvom alkoholu a vlastne on to urobiť nechcel, pretože keby bol triezvy, tak by to neurobil. fajn, tak ho pusťme na slobodu a hurá všetci pripití bez zábran za volanty 🙂
@panelacikova Nie, to ty mi vkladáš do úst niečo čo som ani nenaznačila. Píšem že opilosť netolerujem, na rozdiel od toho čo tu zaznelo v iných príspevkoch.
@ckocka tak nejde mi to do hlavy, pretože sa to vzájomne vyvracia. to, že opitosť netoleruješ s tým, že bozkávanie v opitosti nepovažuješ za neveru.
a teda si mala priamo napísať, že opitosť sama o sebe je pre teba neprípustná a bodka. a nie kecy typu, že to podľa teba nie je nevera. lebo podľa viacerých z nás je to už len krôčik k pretiahnutiu dotyčnej a po morálnej stránke to berieme rovnako vážne, ako sa po právnej stránke berie vážne priestupok toho debila. 🙂
apropo - tú drogu ti predsa nikto nenanúti (ak neberiem do úvahy prípad z milióna ako bol ten môj úbohý kolega, že si mierne dávky alkoholu v cole ani nevšimol a kvôli sviniam z firmy sa to skončilo zle - minimálne pre jeho svedomie). a teda, drogu berieš dobrovoľne v akejkoľvek podobe a tým pádom berieš na seba aj zodpovednosť za konanie pod vplyvom drogy.
@lenica11 určite mu odpustíš ale on musí sekať dobrotu kajať sa a ozaj ti musí dokázať že to nebude opakovať. Po čase na to zranenie budeš myslieť menej a menej až zabudnes. Aj sex bude fajn neboj. Môže vás to aj utužiť ale treba aby ste obaja na tom pracovali. On si musí uvedomiť že je to vás spoločný problém. Ty potrebuješ spracovať zranenie a on ti musí v tom pomôcť.
A je to nevera o tom niet pochýb. No je bozk a bozk. Je bozk zvedavý, je bozk žiadostivý a je bozk zaľúbený. Ten prvý sa dá považovať že nie je nevera. Zvyšok áno.
@panelacikova Tvoju logiku nechápem. To že je opitý ho nijako nevyviňuje. Ak sposobí v opitosti škodu, zraní, zabije - musí zaplatiť. Kto iný, ak to on spôsobil, A to že je opitý nie je ospravedlnenie, ale dôvod trestného činu.
@grammarking 👍👍👍

@grammarking chlap, ktorý sa opije tak, že stráca zábrany je naozaj väčší problém ako to bozkávanie. Pretože nabudúce pri strate zábran nejakú prefikne. Ta strata zábran je naozaj väčší problém, pretože v pití nepozná mieru. Co robí ako opitý je už jedno. Ci by sa cmulal so susedou alebo by vyvracal smetiaky v meste, ocural kandelaber na namesti, nedajbože sadol za volant. Proste pije bez kontroly a potom straca kontrolu nad sebou.