icon

Vzťah s mladším mužom

16. sep 2022

Aký je váš názor na vzťah s mladším muzom? Je odo mňa mladší o 10 rokov, ísť do toho ci nie? On ma 31 o chvíľu 32 a ja 41

Strana
z3
madeline1
18. sep 2022

@wheel ja si nemyslim, ze mu nebude vyzorovo stihat a ze on bude nahanat 35tky, to je cisto individualna zalezitost

autor
18. sep 2022

@koniarova nie, už nie. Samozrejme keby sa pritrafilo tak sa nebránim. Ale v hlave už mám nastavene, že dieťatko mat nebudem

autor
18. sep 2022

@madeline1 ďakujem 😊 ono to asi naozaj nie je o veku ale o povahe. Bud je niekto suknickar alebo nie je. Dám tomu šancu a uvidíme.

madeline1
18. sep 2022

@zoro9836 pri vybere partnera sa nema pocitat s jeho smrtou...btw ja som tiez pisala, ze ludia sa dnes dozivaju daleko vyssieho veku...

madeline1
18. sep 2022

@zoro9836 mimochodom, chlapec ma 30, podla tvojej teorie budu spolu stastny este 40 rokov, to je krasne dlho a kludne si mozu zalozit aj rodinu

vilma7
18. sep 2022

Kamarátka tak žila s už bývalým, asi 12 rokov. Najskôr deti nechceli a potom keď už aj áno, tak bolo " neskoro".
Nakoniec sa rozišli. Nie kvôli tým deťom.

germaniawerks
21. sep 2022

Keď si pekná a chce ťa, tak áno. Mal som aj staršie priateľky, jednu presne v tvojom veku, a super.

madeline1
24. sep 2022

@germaniawerks teraz vela mladych muzov je na starsie, mlady muzi su uz skusenejsi viac ako kedysi a spolocnost rozdiely, aj vekove akceptuje ovela viac. V konecnom dosledku ma takyto vztah svoje caro a pokojne moze vydrzat. A ako pises, ak ju chce a ona chce jeho, nie je podstatne, ze je starsia a kludne si mozu aj rozumiet, kedze obaja su uz davno dospeli, cize nazorovo sa uz menit nebudu...

shelby88
2. okt 2022

Ja som mala síce mladšieho o 5r, ale zlyhalo to boli tam iné problémy než vek, ale s mladším mužom by som problém nemala a nebolo to ani vidieť skôr cítiť. Ja som bola skôr tá aktívnejšía, viac som vladala atď. Ak to cítiš choď do toho

madeline1
13. jan 2023

ahoj, napis mi prosim sukromnu spravu

takt
20. okt 2024

Zdravim,ako to s Vami dopadlo ked sa smiem opýtať? Som v posobnej siruacii. Ďakujem

autor
20. okt 2024

Nie sme spolu

hopsas
20. okt 2024

Úplne v pohode. Aj ja mám mladšieho manžela a klape nám to už dvadsať rokov.

takt
21. okt 2024

@hopsas Aky je vekovy rozdiel medzi Vami ked sa smiem opytat?

tiezjedna
21. okt 2024

@autorka na čom ste stroskotali?

hopsas
21. okt 2024

@takt zhruba rovnako ako u autorky

Strana
z3