Vzťah s mladším mužom
Aký je váš názor na vzťah s mladším muzom? Je odo mňa mladší o 10 rokov, ísť do toho ci nie? On ma 31 o chvíľu 32 a ja 41
@koniarova nie, už nie. Samozrejme keby sa pritrafilo tak sa nebránim. Ale v hlave už mám nastavene, že dieťatko mat nebudem
@madeline1 ďakujem 😊 ono to asi naozaj nie je o veku ale o povahe. Bud je niekto suknickar alebo nie je. Dám tomu šancu a uvidíme.
Kamarátka tak žila s už bývalým, asi 12 rokov. Najskôr deti nechceli a potom keď už aj áno, tak bolo " neskoro".
Nakoniec sa rozišli. Nie kvôli tým deťom.
Keď si pekná a chce ťa, tak áno. Mal som aj staršie priateľky, jednu presne v tvojom veku, a super.
@germaniawerks teraz vela mladych muzov je na starsie, mlady muzi su uz skusenejsi viac ako kedysi a spolocnost rozdiely, aj vekove akceptuje ovela viac. V konecnom dosledku ma takyto vztah svoje caro a pokojne moze vydrzat. A ako pises, ak ju chce a ona chce jeho, nie je podstatne, ze je starsia a kludne si mozu aj rozumiet, kedze obaja su uz davno dospeli, cize nazorovo sa uz menit nebudu...
Ja som mala síce mladšieho o 5r, ale zlyhalo to boli tam iné problémy než vek, ale s mladším mužom by som problém nemala a nebolo to ani vidieť skôr cítiť. Ja som bola skôr tá aktívnejšía, viac som vladala atď. Ak to cítiš choď do toho
ahoj, napis mi prosim sukromnu spravu
Zdravim,ako to s Vami dopadlo ked sa smiem opýtať? Som v posobnej siruacii. Ďakujem
Nie sme spolu
Úplne v pohode. Aj ja mám mladšieho manžela a klape nám to už dvadsať rokov.

@wheel ja si nemyslim, ze mu nebude vyzorovo stihat a ze on bude nahanat 35tky, to je cisto individualna zalezitost