Vzťah s mladším mužom
Aký je váš názor na vzťah s mladším muzom? Je odo mňa mladší o 10 rokov, ísť do toho ci nie? On ma 31 o chvíľu 32 a ja 41
@oneinamillion teraz sa tu budeme predbiehat v co najstarsim veku rodit??? Nie. Normalne a pre prirodu prirodzene je rodenie v mladom veku. Max do 40. Ak chce niekto subezne aj vnuca, nech si rodi aj ako 50 rocna babka.
Autorka-ak si rozumiete, tak chod do toho, nemas co stratit. Nahanat mladsie baby po par rokoch moze aj tvoj rovesnik. To ti nic nezaruci. Pozri aka je rozvodovost...
Ludia si nevyberaju podla veku, mladsi, starsi, o vela, o malo, to je jedno...je medzi vami chemia aj si rozumiete, tak preco nie? Smelo do toho, moze byt z toho pekny, trvaci vztah.
@mamkalentedkova clovek s vysujucim sa vekom nestraca na atraktivite, zaroven v dnesnej dobe uz muz nad 30 a aj mladsi odskusane maju...aj zaujmy a postoje sa u vyzretych osob nezvyknu menit. Ja by som neriesila vekovy rozdiel ani obratene...tiez mam za sebou skusenosti a viem, ze vek je len cislo, ci uz ide o vyrazne starsieho muza alebo vyrazne mladsieho muza, treba spoznat jeho ako cloveka, jeho postoje, jeho zivotny styl a co sa tyka charizmy ta sa vekom nestraca a to kto koho pritahuje je tiez vysoko individualna zalezitost.
@madeline1 to nikto nikomu neberie...rovnako ale vek nezaručuje ani zrelosť a vyspelosť človeka .Len preto,že má niekto 30 ,nemusí byť ešte stále zrelý ,skúsený a pripravený na vážny vzťah.To je všetko veľmi individuálne .Kázne ,že ak sa dobre poznajú,vyhovujú si ,prečo nie .Ja osobne by som už do toho nešla .
Tak na pichačku je to fajn, má veľa energie
Už je to dosť vysoký rozdiel nešla by som do toho…
@madeline1 ale Adela nema deti
@mamkalentedkova no ved nemusi byz zrely, skuseny, niektori muzi ani po 40tke nie su, ale preto je potrebne sa spoznat....
@elbartoslava ale autorka s priatelom mozu mat.
@elbartoslava ale kde som napisala, že automaticky musí byt staršia žena lepši rodič? Ja neviem, čítate?!
Je tu xy názorov, že žena po 40tke je na materstvo stará.
Napisala som, že to nie je pravda a žena po 40tke MÔŽE byt dokonca kvalitnejši rodič ako mladšia. Nič o tom, že automaticky je.
Môže byt.
Môže. Z veľa dovodov (môže mat lepšie zázemie v partnerstve, finančné zabezpečenie, môže byt dokonca v lepšej fyzickej kondícii ako 20tnicka, ktorá so sebou nič nerobi, ma už upratane životne priority atd)
Nikde nepisem, že je to automaticky🙈
@oneinamillion moze, tak isto ale moze zistit ze vlak uz odisiel
A tych xy nazorov ze zena v 40ke je na materstvo stara je skor kvoli tym uz spominanym biologickym hodinam, nie kvoli tomu ze aj zeny v 45ke by nemohli mat doma napriklad prvacika,
kazdopadne otazka deti je kazdeho sukromna vec, a autorka ani nepisala ci ma uz deti co tiez moze byt
Ved nech maju kolko chcu a kedy chcu rovno aj trojicky, vo vyssom veku je to dokonca pravdepodobne ze to moze byt viacpocetne tehotenstvo
Svetovy mier
Ak ho chceš na pobavenie tak áno, ak s ním chceš mať vzťah a máte to ujasnene a je dostatočne zrelý na vzťah so staršou ženou tak áno. 🙂🙃
Vôbec by som sa nerozhodovala podľa veku. Rozhodovala by som sa podľa toho, ako ste kompatibilní povahovo, či máte rovnaké plány do budúcna, koľko toho máte spoločné. Totálne bez ohľadu na vek, ak niečo z týchto vecí nesedí, nešla by som do vážneho vzťahu.
Ak vám to klape aj v inych veciach, prečo nie? Ja osobne som vždy mala mladšieho partnera, ale nie cielene, tak to proste vyšlo. Prvy bol o 3 roky mladší, boli sme spolu 17 rokov, mali deti, to posledné som mala v 42. rokoch. To len na margo detí po 40tke🤪. Teraz mám známosť o 6 rokov mladší, ja o chvíľu 52, on 46. Ale je pravda; že ziadne deti už neriešime, on ma jedno už dospelé. 10 ročný rozdiel je už dosť, mne je už aj tých 6 veľa, ale ta on si myslel na začiatku, že som mladšia a potom sme to už neriešili. Mladší partner znamená pre ženu starsiu radosť, energiu, aj v tej posteli, priznavam 😊. Ale zvládne to len žena sebavedoma, ktorá si verí, stará sa o seba a dokáže to brať v pohode, verí si, neupozorňuje na svoje akože nedostatky a je tak všeobecne duchom mladá.
Ďakujem všetkým za názory. My dvaja na seba narazame asi už 5 rokov,ale vo vzťahu sme spolu neboli. Je medzi nami neskutočná chémia, rozumieme si. Vždy som to riešila ze mladšieho nie,ale neustále sa mi vracia do života až si začínam myslieť ze je to taky ten osudový muž. Deti nemáme ani jeden, on tvrdí že deti nechce ale viem, že môže zmeniť názor.
Nechám tomu voľný priebeh a ono sa to nejako vyriesi
ja som tiez nechcela vztah, zdalo sa mi to vela. Ale chemia bola silna a velmi sme si rozumeli. Tak som so povedala, ze no a co 🙂
Ze tak dobreho muza uz nenajdem a v mojom veku naisto nie, kedze vsetci dobri, pekni a bohati uz su davno obsadeni 🤣🤣🤣
@stanulienkat neviem čo sa rozculujes, pises to iste čo ja😃
1.naháňať mladé baby môže aj jej rovesník.
2.nech si každý rodí vo veku, v akom chce.
Žiadne súťaženie kto porodí najstarší, to neviem kde si vyčítala. Ale ak raz chce žena po 40tke s partnerom dieťa, nevidím dôvod na to, aby to aspoň neskúsili.
Áno, čisto biologicky je najvhodnejší vek na dieta do 25r (tak nás učili na pôrodnici..) Ale materstvo má mnoho dalších aspektov, nekončí porodením dieťaťa. Vychovať dieťa je sakra zodpovedná a neľahká úloha. To, že je človek zrelší, môže byt pri výchove obrovské plus. Sama mám medzi detmi takmer 10r rozdiel a vnímam veľmi rozdielne materstvo v 20tke a v 30tke. Keby mi bolo dopriate aj v 40tke, budem len a len vďačná.
@autor veľmi vam držím palce☺️
Kamoska ma o 8 rokov mladšieho ale je to taka knedľa, ze pri nej aktívnej zene mi pripada ako o 8 rokov starsi.
@oneinamillion ďakujem veľmi pekne, je to od teba veľmi milé 😊
@betulinka1 ja sa o seba starám a tipuju mi maximálne tak 35, takže vyzorovo zatiaľ medzi nami nejako rozdiel nie je poznať. Asi to mam iba v hlave lebo ako tu už bolo napísané, podviest môže aj rovesnik
Autorka Neee podvádzanie neries. To je v povahe a nie o veku. Akoze tymto by som sa nezaoberala na tvojom mieste vobec.
A ty deti chceš?
@zoro9836 vela ludi v dnesnej dobe zaklada rodiny v neskorsom veku...to, ze slecna pracuje a popritom studuje nie je tiez nic vynimocne v dnesnej dobe a ze jej zomrel jeden z rodicov, pravdepodobne nie z dovodu vysky veku, k tomu len tolko, zomieraju aj mlady ludia, ktori maju rodiny...reagujem preto, lebo sa mi zdaju tieto argumentacie preco nie 40rocnej zene a jej priatelovi absurtne

Jasne ,vek je len číslo ..ja osobne by som takého vzťahu nešla .Teraz to môže byť fajn,ale o takých 10-15 rokov bude rozdiel už asi viditeľnejší,citeľnejši.Dalsia vec ,ako baby píšu ,on ak bude chcieť mať dieťatko,nikde nie je napísané ,že sa podarí hneď .Môže trvať pár.mesiacov,ale aj pár rokov.Ved na začiatku vzťahu asi tiež nebudú premýšľať hneď o bábätku.Ano je možné mať dieťa aj vo vyššom veku ,ale osobne by som to už takto nechcela ..mať po 60 tie ,keď moje dieťa bude mať ešte len 20,myslieť na to,že sa možno nedozijem svadby svojho dieťaťa a ani vnúčat. Že miniz zdravotný stav nedovolí si vnúčatá vychutnať a pomôcť deťom ..Jasne ,že porodiť nie je problém ani v 50 tke .Ale ak bude chcieť dieťa študovať vysokú školu,budem.mu vedieť minimálne do 25 zabezpečiť svoju plnú podporu?