icon

Vzťah so starším mužom

30. sep 2022

Pekny deň, mate skúsenosti vo vztahu so starším mužom? Ja mam 31 rokov a zalubila som sa do chlapa,ktory má 53. Neplanovala som to proste stalo sa. Prosim nepište mi tu hluposti typu, že ho chcem pre peniaze. Je to robotnik vo fabrike, žijeme na Slovensku, tu niesu zabezpečení chlapi po 40,50ke, nežijeme vo Švajčiarsku. Len by som si chcela prečítať, či vam nevadí vekovy rozdiel keď máte staršieho partnera 🙂

Strana
z2
luccija
30. sep 2022

Mojej dcery spoluziacka sa narodila otcovi, ked mal 63 r jej mama 42r.prve dieta im tragicky zomrelo pri autonehode v puberte, tak sa rozhodli pre dalsieSu spolu dodnes on ma 78r ciperny doma vari, upratuje a ona robi karieru.Ano, vyzera ako jej otec, ale rozumeju si a na svoj vek je velmi udrziavany, cestuju...vztahy su rozne.Nie kazdy 60 tnik je dedo pred TV bud ten clovek ma v sebe energiu, alebo nie.Ale osobne by som to nechcela ja som raz mala napadnika o 10 r starsieho a cuvla som

ivik4
30. sep 2022

Keby som na tvojom mieste tak mi to mozno nevadi teraz, ale za takych 10 rokov urcite . Za mna je to velky vekovy rozdiel

zmrzlinka2021
30. sep 2022

@autorka

POzri sa:

Ak niekoho milujes, tak take veci neriesis, pretoze si uplne OK s tym, ze ak vekom bude mat urcite problemy, ty sa postaras, doopatrujes a nebudes od neho vyzadovat nieco nad jeho usilie a schopnosti.
O tom je skutocna laska - hladiet na toho druheho, nie na seba.

Ak si s tym OK, nie je problem.

Co sa tyka uz mna - pre mna je to uz "ujko"

janka1011
30. sep 2022

Ver mi, že časom ti to vadiť začne. Takých už bolo... A že vek je LEN číslo je veľký omyl.

zuzanna33
30. sep 2022

Nevadí z vlastnej skúsenosti len je tu háčik ale kde nieje musíš sa pripraviť že ťa môže brať ako dcéru myslím poúčať má svoje zážitky skúsenosti časom sa môžeš nudiť ale užívaj život počúvaj svoje <3 Niektorý si hľadajú mladšie len aby sa pomstili manželke alebo ukázali nový suvenír kamarátom....ale sú výnimky nedávaj na reči ...Dá sa to len musí tam byť skutočná láska ale pri dlhodobom vzťahu sa priprav aj na zdravotné komplikácie ale to už je snáď jasné aj čo sa týka detí ...sily ubúdajú ale záleží ako je človek nastavený psychicky 🙂Moc moc držím palce 🍀Ak si ty šťastná neni nad čím premýšľať

panelacikova
30. sep 2022

podľa mňa je 22 veľmi veľa. my máme 13, podľa vzhľadu nám hádajú maximálne tak 5, ale viem, že je to tak na hrane 🙂 a to mám zdravotné problémy, čiže sa akosi metaforicky blížim k veku manžela 😀 😀

savanna
30. sep 2022

Nevadi, kym ste obaja relativne mladi, resp. kym je partner stale v strednom veku. Dovtedy je vek naozaj len cislo, mozete si vo vsetkom rozumiet.

Akonahle pride u partnera starsi vek, u kazdeho je to individualne, u niekoho po 60tke, u niekoho po 70tke, tak vek uz nie je len cislo, fyzicke a kognitivne rozdiely sa jednoducho nedaju zmazat. Ked pozriem na mojho otca, ktory bude mat 70 a vidim, ze uz zacina byt dopleteny, zabudat (a to je povedzme si este v porovnani s rovesnikmi vo velmi dobrej kondicii), tak si ho s nejakou cipernou 45+rocnou zenou neviem predstavit, bolo by to ich spolocne fungovanie smiesne. Mnohi jeho kamarati rovesnici maju rakovinu, parkinsona, prekonane trombozy, operacie srdca, klbov alebo uz aj neziju.

Ja to neodsudzujem vobec, aj chlap o 20 rokov starsi dokaze byt pre zenu atraktivny a nie je to vobec o peniazoch. Sama som to zazila len tak platonicky. Len si treba zvazit aj tu viziu do buducnosti. Ak ti to aj napriek tomu stoji za to, tak preco nie.

shelby88
1. okt 2022

Sama to musíš cítiť. Vek je len číslo, hlavne aby bol dobrý. Láska kvitne v každom veku. Niektorí starší sa cítia mlado a mladší staro . Všetko záleží od osobnosti. Mne osobne by vadil starší partner odomňa. Kedysi sa na jeden pýtal na môj vek bol odomňa starší o 10 r a povedal, že mne pasujú ku mne mladí, že on už je starý. A aj ja to tak cítim, že skôr vrstovnika alebo o kúsok mladšieho. Mám blok zo starších mužov. Ale človek nikdy nevie čo ho v živote stretne. Tak ak pri ňom cítiš, že je to ten pravý nepýtaj sa na názory, ale riaď sa srdcom.

karolinakr
1. okt 2022

Fú, moj švagor akeho ma fešaka otca a ten 70+ lepšie vyzerá ako švagor

lacibo
1. nov 2022

@ema22270 aj my tak..akurat sa nam este ako 39 r. -ja a 54 r.- manzel..narodilo tretie...dcerka..uz je prvacka, v triede pre nadane deti a nedavno spievala na svadbe svojej o 18 rokov starsej sestry..muz bude mat 60, ale podnikame spolu vsetko, nie je aktivita, naozaj ziadna..😉ktoru by nezvladol, neberie ziadne lieky a vsetci mu hadaju o 10 rokov menej..a to aj mne..😊takze tak..😊 a naopak v okoli vidim vela 30,40 rocnych " chorych, starych a unavenych muzov" - nechcela by som ich teda ani za nic..

tara
17. apr 2023

Máme susedovcov.....keď sme sa prisťahovali, my sme mali s mužom 25 a oni 42 a 65. My vtedy ešte bezdetní a oni deti 5 a 3 roky. Teraz majú 65 a on 88. Deti dostudovali a odsťahovali sa. Stihli ich dochovat. Takže sa da žiť a prežiť lásku aj s veľkým vekovým rozdielom.😌

Strana
z2