icon

Vzťah v 49. rokoch

28. dec 2022

Aké máte skúsenosti ženy, ktoré ste zostali samé s deťmi so zoznamovanim?mám 49 r dcéra 7 r syn 15 r.
Aj, keď pracovne spoznám fajn chlapa moje menšie dieťa je na príťaž.Na zoznamke som spoznala fajn 2 mužov podobne hobby ako ja turistika, šport sme aktívna rodina, ale vidím, že chlap chce ísť na wellnes, do kina, nechce sa prispôsobiť tomu, že potrebujem robiť program a byť doma s menšou.Kazdy chlap okolo 50 tky už chce mať pokoj🙂)dlhšie som bola sama, som zabezpečená, bývame v dome nehľadám sponzora, ale vidím, že je nereálne si nájsť aspoň kamaráta na spoločný čas nie to ešte spoločne bývanie.

heidy222
28. dec 2022

@elizabet173 no sú aj takí, ktorí deti nechcú. Mne zase myšlienka zavesiť si na krk 50tnika, ktorý chce mať kľud, možno má už lieky na tlak a erektilnu dysfunkciu, sa prieči, však žena 49 rocna je v najlepšom veku, ak sexuálne 😏

mikadooo
28. dec 2022

Ja by som na tvojom mieste hľadala ďalej. Veď je to už len pár rokov a dcéra nebude chcieť ísť s vami nikam a zároveň ju môžeš nechať samú doma... Zároveň si myslím, že keď nebudeš skúšať, možno prídeš a parťáka, ktorého by si možno stretla už zajtra, ktorý má trebárs sám deti a vie pochopiť, čo to obnáša 😉.

heidy222
28. dec 2022

@bodka70 môj príspevok to bol taký polozart. Ja osobne by som to riešila kamošom na sex, nechcelo by sa mi riešiť moje deti tvoje deti, zoznamku, nedajbože spoločne bývanie, ale zase je ľahké teoretizovat, ak človek nie je v tejto situácii, možno aj mne by chýbala láska po case

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
28. dec 2022

@huxy vypadlo mi slovíčko mu je na príťaž.
Nehrniem sa do vzťahu bezhlavo bola som 4 r sama, ale rada by som niekedy išla na chatu, dovolenku či len tak na kúpalisko a mala partnera.Samozrejme, že sme sa stretli aj bez dcéry bola u mojej mamy pomáha mi, ex je v zahraničí po rozvode sa odsťahoval veľmi ďaleko.
Nie je problém si spraviť čas bez detí, ale vždy časom vycitim, že tie deti nie sú akceptované.Podla mňa ženy sa vedia viac prispôsobiť, ak je chlap rozvedený s deťmi.Vidim v nich už sebeckosť, pohodlnosť.Neviem byť objektívna na prvom mieste mám deti a, keď mi chlap začne guľat očami, že toto robila aj naša princezná neznášal som to a vzniklo to len z toho, že dcéra chcela ísť hrať minigolf na kúpalisku a on čítať noviny🙂Neviem tretí chlap a podobný prístup.Deti som zoznámila s jedným, ostatní boli kamaráti s ktorými sme išli v partii na turistiku, grilovačku sme v kontakte, ale vidím, že deti nie su vítané je to už iný životný štýl.Ked som sa medzi rečou zdôverila kolegovi v práci tiež je rok po rozvode úprimne mi povedal, že tí chlapi vedia, že ešte min.10,15 r mam fin.zavazky voči deťom, starostlivosť a, že si radšej nájdu mladšie.
Tak som len chcela vedieť aké máte skúsenosti trocha mi kleslo sebavedomie a to som pohľadná, pracovne šikovná, sebestačná nepotrebujem chlapa len, aby bol...on doslova povedal, že po 40 tke je väčšinou žena odpísana, keď má malé deti.Zle sa mi to počúva.Nemam sa kde zoznámiť iba v práci, vo fitku stále tie isté tváre sme menšie mesto, tak som skúsila tu zoznamku plus skupinka nadšených turistov.Tazke je, aby vôbec preskočila iskra predsa len už mám nejakú pomyslenu latku pod ktorú nejdem a, keď preskočí iskra vycitim, že všetko by bolo dobré, keby som mala deti len na víkendy🙂

autor
28. dec 2022

@elizabet173 a má čas aj na teba?🙂to by bol môj ideál syn je tiež veľmi športovo založený hra pingpong, florbal, dcéra a ja korčuľujeme, bicykel, nedele chodíme plávať deti som vždy viedla k športu nie sme gaucove typy ludi už len nájsť niekoho do partie.Zajtra ideme s partiou na turistiku vždy je to iné zoskupenie ľudí snažim sa žiť a nie uzatvárať doma.

bodka70
28. dec 2022

@heidy222 , však ja viem, tiež to beriem polozartom. Ono teoreticky to vyzerá fajn, však čo, nikomu neublizujem, uzijeme si. I ja som tak spočiatku brala môj vzťah, že nezáväzne, uvidi sa čo bude. Ale žena vie málokedy oddeliť sex a city, hlavne keď ako u nás sme od začiatku okrem sexu aj mali spolocne zážitky, rozhovory, rozoberali súkromné veci zo svojho života, boli sme dohodnuti na vernosti, čiže žiadne bokovky pomimo...čiže íslo to viac do hĺbky. A pri takom zajacikovi, ak je to len o chvilkovom potešení..zalubis sa a je problém. A ďalšia vec, ak si len spestrenie pre neho a má tých žien viac, obávala by som sa aj praktických problémov v podobe sexuálne prenosných chorôb.

bodka70
28. dec 2022

Nie, určite nie si odpisana, kolega nemá pravdu. Len proste máš užšie možnosti a ťažší výber. Ale nie je to nemožné. Ten spomínaný muž, čo gulal očami, ten zrejme nemal trpezlivosť ani so svojím dieťaťom, nieto s cudzím , podľa jeho poznámky usudzujem. S tebou to nič nemá, veľa mužov je takých, napokon aj tvoj aj môj ex tiež nie sú otcami roka, že? Môj priateľ svoju dcéru miluje, vždy o nej pekne rozpráva, aj to je pre mňa indikátor, aký má muž vzťah k deťom celkovo.

toskanka
28. dec 2022

Ešte si pamätám, ako som sa bavila s jedným zo zoznamky o skúsenostiach so zoznamkou. Mal po 50. Že ho vyslovene vytáča, keď má žena niekde v profile uvedené, že na prvom mieste sú jej deti. Že načo takéto ženy na zoznamky vôbec lezú, keď sú deti na prvom mieste. Nech sa teda starajú o ne. Že im to aj napíše. Je pritom otcom dvoch dospelých synov, s ktorými má pekný vzťah. Chcú mať partnerku pre seba. Takto to bohužiaľ poväčšine je.

bodka70
28. dec 2022

@toskanka , ja ho trošku chápem, ak by som bola na zoznamke, tiež by som nezvyraznovala, ako sú deti na prvom mieste u mňa. I keď svoje deti pochopiteľne milujem. Ale ak si zháňam partnera, tak riešim a zvyraznim veci, ktoré sú podstatné pre vzťah s mužom. Isteže, partner budúci musí moje deti rešpektovať, bez toho to nejde, len proste tam nerobím tie rebríčky. To je podobné ako keď si hľadáš prácu. Tiež nebudeš hovoriť zamestnavatelovi, že na prvom mieste sú u teba deti a hovoriť len o nich, i keď sú, ale hovoríš, čo vieš ponúknuť ako zamestnanec.

toskanka
28. dec 2022

@bodka70 Napísala som to aj preto, lebo autorka napísala, že nevie byť objektívna a na prvom mieste sú deti. Ak to dáva mužom hneď najavo, potom strácajú záujem.

sima338
28. dec 2022

Tak ja neviem, chlap okolo 50 mi nepríde ako dedo, keď to tu niektoré tak píšete, že to je chlap, čo už má kadejaké dysfunkcie a starecké choroby. Videla som aj 50, čo vyzerali na 40, starali sa o seba, zdraví, vitálni, libido lepšie ako dnešní 25 roční niektorí. Takže @autorka hľadaj ďalej, preberaj, nie si určite odpísaná. Sú chlapi aj okolo 50tky, čo ešte majú alebo nedávno mali malé deti, môj známy má 45 a 8 ročnú dcéru. A keby aj mal už dospelé, tak ty predsa nehľadáš otca tvojej malej, ale niekoho, kto to bude rešpektovať, že máš deti a bude sa k ním s rešpektom aj správať. Normálny chlap, ktorý to berie vážne a bude ťa mať rád, ti nikdy nebude vyčítať tvoje deti a vymyslí plán, ako to realizovať, aby boli všetci v rámci možností spokojní

bodka70
28. dec 2022

@toskanka , to áno. Navyše u mnohých mužov prídu nejaké city k deťom ženy, až keď sa namotaju na samotnú ženu poriadne. Čiže ak žena chce, aby muž cudzí mal od začiatku vzťah k jej deťom a preto mu nedá šancu na rozvinutie vzťahu , tak to nebude mať vztah žiadny. Na začiatok úplne stačí, ak aspoň akceptuje, že ich žena vôbec má a potom sa uvidí. Treba byť realistický.

toskanka
28. dec 2022

@bodka70 Teraz si to vystihla úplne presne 👍

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
h2
28. dec 2022

Prepáč, ale máš takmer 50, dve deti, dom, si zabezpečená... na kieho frasa si potrebuješ zavesiť na krk chlapa?!

bodka70
28. dec 2022

@h2 ; tak, v tomto veku a situaciii už ma byť muž len pre radosť (a sex). Aspoň ja to tak vnímam: rodinu som už mala, deti mám a pomaly odrastajú , nepotrebujem muža na to, aby som bola šťastná, šťastie si davam sama. Len s mužom, priateľom, ak je fajn, je život ešte o niečo lepší a šťastnejší. Aj v takomto veku je fajn mať niekoho, trochu lásky a dotykov, to čo ti nedajú deti ani kamarátky. Ale nie nasilu a už nechcem starosti okolo toho.

babulkomale
28. dec 2022

@huxy ja to chapem ze tym chlapom je na pritaz to dieta, nie matke.

panelacikova
28. dec 2022

@heidy222 reagujem na tvoj príspevok o 19:51, v ktorom vidieť, že si ešte príliš mladá 😀 tak žena v 49 rokoch je podľa teba na vrchole sexuálnej aktivity, ale u chlapa chuť klesá? 😀 😀 dosť si v tom protirečíš, pretože paradoxne, väčšinou je to tak, že žena ide do prechodu a klesá jej chuť na sex, kdežto muž, pokiaľ nemá zdravotný problém, tak funguje pokojne ako ďábel aj do 70 a viac 😀

panelacikova
28. dec 2022

@h2 však ona si ho nemusí vešať na krk 🙂 môžu si spolu dobre rozumieť, vzájomne sa dopĺňať, tráviť spolu čas osamote, ale i s deťmi, rozumne to vyvážiť. nemusia dávať ani domácnosti dohromady, každý bude mať ten svoj kútik, na ktorý je zvyknutý. i tak sa môžu neskutočne milovať, byť spriaznení a okrem toho, že sú si navzájom úžasnými milencami, môžu byť aj neskutočnými priateľmi 🙂 určite by som si ho v takom veku na krk nevešala, ako si to poňala ty. musel by to byť chlap, ktorý sa vie o seba postarať (a ak bude treba, tak aj o partnerku), musí si vedieť uvariť, oprať, viesť domácnosť... akonáhle by som vycítila, že hľadá len pohodlie a schováva to za lásku, dovi-dopo 😀

bodka70
28. dec 2022

@panelacikova , tak neviem, možno som výnimka, ale ja už som po prechode a libido nejako nechce klesať; ani fyzicky nepociťujem zmeny q nemala som takmer žiadne problemy spojené s prechodom. Čiže žiadne návaly, potenie, priberanie .. Zato u môjho o 6 rokov mladšieho partnera je s tým trochu problém, pokles libida aj vykonnosti vekom.

panelacikova
28. dec 2022

@bodka70 samozrejme, že existujú výnimky, verím, že budem jednou z nich 😀 ale ako píšem, poväčšine to, bohužiaľ, platí naopak 🙂

janinamojka
28. dec 2022

Ešte si potom nespoznala toho správneho.. ten správny, totiž vie ze nie len ,,rezeň ale aj prílohu musí brat,,🙂A deti ber ako výhodu, aspoň ti pomôžu s vyberom..

laska86
28. dec 2022

Najdi si zensku v tvojom veku🤷

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
laska86
28. dec 2022

Si zabezpecena spoznala si 2 uzasnych chlapov...no uz zacina telenovela

autor
28. dec 2022

@laska86 mám na mysli, že nepotrebujem sponzora niekoho kto mi bude pomáhať s hypo, deťmi, ale keď už niekam pôjdeme nebude ich brať ako nutné zlo🙂
@h2 mne chýba partner na zdieľanie, niekto kto ma zoberie von, budem mať s kým porozprávať okrem detí a kolegov

laska86
28. dec 2022

Ja ta uplne chapem..len maloktory chlap prijme zenu s detmi...nic v zlom..ja byt na tvojom mieste najdem podobnu kamosku a budem si uzivat zivot😘