icon

Vzťah v 49. rokoch

28. dec 2022

Aké máte skúsenosti ženy, ktoré ste zostali samé s deťmi so zoznamovanim?mám 49 r dcéra 7 r syn 15 r.
Aj, keď pracovne spoznám fajn chlapa moje menšie dieťa je na príťaž.Na zoznamke som spoznala fajn 2 mužov podobne hobby ako ja turistika, šport sme aktívna rodina, ale vidím, že chlap chce ísť na wellnes, do kina, nechce sa prispôsobiť tomu, že potrebujem robiť program a byť doma s menšou.Kazdy chlap okolo 50 tky už chce mať pokoj🙂)dlhšie som bola sama, som zabezpečená, bývame v dome nehľadám sponzora, ale vidím, že je nereálne si nájsť aspoň kamaráta na spoločný čas nie to ešte spoločne bývanie.

Strana
z3
pallacinka29
28. dec 2022

by si si zasluzila riadnu facku od zivota… ked na 7 r. dieta povies, ze Ti je na pritaz, lebo Teba svrbi chachura… 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

pallacinka29
28. dec 2022

@heidy222 a tomu by bola naco stara herka 50 rocna?

liljana
28. dec 2022

@pallacinka29 Autorka pisala ze JEMU je jej dieta na pritaz, nie jej. Deti budu mat raz svoj zivot a mama sa ma (zbytocne) obetovat, pre istotu s nikym nechodit, kym deti nevyrastu a starnut potom sama? Niekomu stacia deti k zivotu a niekto chce mat plnohodny zivot so vztahom A s detmi.
@autorka. Kto hlada, ten najde. Moznosti zeny v 50tke s detmi si niekoho najst su samozrejme tazsie, ako si najst niekoho v 20-30tke, ale vsetko sa da, ked sa chce.

bodka70
28. dec 2022

@panelacikova , ono nie je to vždy až taká výhra, myslim vysoké libido a energia aj po prechode po 50tke. Najmä ak si v situácii, že pre mladších mužov si pristara a starší ti nestačia svojím vykonom. To je potom zdroj frustrácie. Ale ak sa nájde kompatibilný partner, tak je to super 🙂

kaki3
29. dec 2022

Je to tazke, ale nie je to nemozne, pre mnohych chlapov v tomto veku ako ty je to uz take ako si napisala, ze chcu mat klud, ale teda nie kazdy je taky. Mozno niekde je nejaky, co ti sadne a sadne si aj s detmi a bude sa spravat super. Ono chlap sa vyfarbi aspon hned na zaciatku.

kornelies
29. dec 2022

@pallacinka29 Ty mas 38 rokov, autorku nazyvas starou herkou. Treba si uvedomit, ze ty si takisto stara herka pre 28 rocnu zenu. Chyba ti elementarna slusnost.

pallacinka29
29. dec 2022

@kornelies sa mylis, ja si velmi dobre uvedomujem, kolko mam rokov 😂😂😂😂 a ano, 49 r., ktora si hlada chlapa, je stara herka, ci sa paci alebo nie

toskanka
29. dec 2022

Ja som o niečo mladšia ako autorka. Úprimne, byť zabezpečená, mať deti, z toho jedno ešte 7 ročne, kaslem na hľadanie chlapov. Nájdem si kamošky, čo majú deti v tomto veku a spravím si spoločný program. Takíto muži sa cielene nehľadajú, tí sa jednoducho pritrafia. A lámať si hlavu nad tým, či som pre niekoho pristará, či niekomu vadia moje deti ..... nie, toto by som si neurobila.

morgane1975
29. dec 2022

Nielen chlapi…aj ženy v tomto veku už hľadajú kľud 😏

liljana
29. dec 2022

@toskanka No neviem, ako potom takto zeny vobec k nejakemu partnerovi pridu. Najskor pauza, uzivanie s kamaratkami sama, potom pasivne caka na praveho, ktory sa ma "pritrafit" sam od seba. A nakoniec sa ako zakon schvalnosti pritrafi vol, ked uz je ona nervozna z cakania na pritrafeneho chlapa a skoci na prvy kalerab, co do nej niekto natlaci. A to jej vlastne potvrdi jej presvedcenie, ze mala "pravdu", ze radsej ani nemala nikoho hladat.🙂

kornelies
30. dec 2022

@pallacinka29 Aj ty mozes mat 49, ak sa v zdravi dozijes, sama bez partnera. Myslis, ze ti to bude prijemne citat? Ja som styridsiatnicka a uvedomujem si, ako to musi byt pre autorku tazke kvoli malemu dietatu. Treba dopriat a bude dopriate. 🙂

morgane1975
30. dec 2022

@kornelies ale veď my doprajeme autorke 😀 ale treba povedať aj realitu. A ta je taká že človek po 45-50 už chce mať kľud. Svoje si odkrútil a ma nárok na pokojný život. Ja mám tiež partnera s deťmi ktoré ale nie sú s nami. Keby boli, ja by som nebola 😜 a nie, prosím, neberte to tak, že deti nemám rada 🙏 Mám, ale v mojom veku už nechcem riešiť tie dennodenné starosti okolo škôlkarov/školákov. Svoje som si odkrútila.

rikarika
30. dec 2022

@panelacikova prechod je v nasich podmienkach obrovske tabu, inak by si nenapisala taku blbost ze zene klesa prechodom chut na sex. Mozno klesa preto ze stoji od 18 rokov za pasom, ale urcite nie preto ze prechod.....

pallacinka29
30. dec 2022

@kornelies ano, len netreba zabudat ani na taku skupinu zien (a ze ich na MK je az-az), ktore bez chlapa nevydrzia - jedneho chuja sa zbavia a este vacsieho si na krk uviazu…

niekto2hy
30. dec 2022

@pallacinka29 Mohla by si sa vyjadrovat slusne!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
laska86
31. dec 2022

@elizabet173 ale napisala ze aj ked spozna chlapa tak mensie dieta je na pritaz..

laska86
31. dec 2022

Vzdy su deti prvorade..a teda najst chlapa ktoremu nebudu cudzie deti na pritaz je zazrak..no prajem jej vela stastia aby takeho spoznala..kazdy ma pravo na lasku a stastie🙌

Strana
z3