Vzťahy

natty023
16. okt 2022

Ahojte, chcela by som sa poradiť. Mám 23 rokov a kvôli vrodeným zdravotným problémom som ešte nemala vzťah, preto som úplne neskúsena a neviem, čo je vhodné a čo nie. Už som bola na dvoch stretnutiach, ale vždy sa to skončilo tak, že keď sme boli v aute, dotyčný si sadol ku mne dozadu do auta a začal ma obchytkavat na rôznych, aj intímnych miestach a bozkávať ma na krk. Na prvom stretnutí mi to bolo nepríjemné, keďže som sa s ním ešte vôbec nepoznala, no keď to nedávno spravil aj ďalší, tak rozmýšľam, či nie je nejaká chyba vo mne. Nechcem na to ísť prirýchlo, keďže niektoré veci som ešte vôbec nezažila a potrebujem čas aj vzhľadom na moje problémy, ale zároveň si uvedomujem, že nikto nebude čakať večne. Sú podľa Vás takéto prejavy chalanov na prvých stretnutiach normálne?

doriiis
16. okt 2022

A pre toto raz naucim svoju dceru,ze kym niekoho nespoznas poriadne tak ziadne stretka v sukromi.Ziadne auto,ziaden byt.Otvorene priestranstva,kde su ludia.Restauracie,kino atd.Mala by si sa to naucit aj ty

lindous
16. okt 2022

Na prvom stretnutí je normálne čokoľvek čo vyhovuje obom a na čo sa obaja cítia, takže áno môže byť aj takýto prejav normálny, keď je náklonnosť obojstarnná, ale keď sa ty nechceš ponáhľať je to tiež úplne okej a normálne a je fajn to dať jasne najavo hneď od začiatku ...teda, keby som sa necítila na intímnosti na prvom rande, nesadnem chlapovi, ktorého vidím prvýkrát v živote do auta a nenechám sa odviesť na nejaké osamelé miesto ... nikdy nevieš čo je to zač a či prestane, keď povieš nie ...

0silvia0
16. okt 2022

@natty023 nie je normalne obchytkavanie v aute na prvom rande. Normalne je ist sa prejst, rozpravat sa, sadnut si na kavu, drink.

sima338
16. okt 2022

Presne ako píšu dievčatá. Ak potrebuješ viac času, nesadni si s ním dozadu do auta, keď to tak necítiš. Ideál je klasika - reštaurácia, kaviareň, prechádzka v bežnom parku, kde sú aj iní ľudia, keby niečo, nech si pokojná a stále v bezpečí.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
16. okt 2022

@natty023 Ovplyvnuju tvoje zdravotne problemy nejako tvoju sebadoveru? Ak ano, tak mozes posobit ako lahka korist, ktora nebude klast odpor. Trreba dat najavo, ze takto to rozhodne nie je. S chalanmi a vlastne s kymkolvek je potrebne si strazit svoje hranice, nikdy nezachadzat dalej, nez co ti je prijemne.

brembo
16. okt 2022

@natty023 prepáč,ale tý chlapci po tebe chceli len sex a nie vzťah,lásku. Samozrejme po sexe by ti toho nasľubovali,aj pred ale nikdy viac by si ich nevidela.

zanka777
16. okt 2022

@natty023 ja ti poviem čo nie je normálne.... Že ideš s niekým na rande a sadaš si NA ZADNE SEDADLO V AUTE... 😁👎 To ste v aute viacerí alebo ti treba detskú sedačku?lebo inak si to neviem vysvetliť 😂

natty023
autor
16. okt 2022

@zanka777 viem, že to asi bola hlúposť, ale ja len jednoducho nemám žiadne skúsenosti s chalanmi. Zo začiatku sa javil úplne ako milý chalan a bolo na ňom vidno, že je tiež nervózny.

zanka777
16. okt 2022

@natty023 jasné ja som to myslela ironicky a zo srandy 😂teda aspoň sčasti určite 😁 naozaj ako ti rádia dievčatá prvá zásadná vec stretnúť sa niekde na neutrálnej pôde 😊kaviareň reštaurácia atď.... Nemusí po teba chodiť normálne príď sama a odíď sama potom .... Na druhom rande ťa môže odprevadiť atď.... A ak sa mu nebude páčiť že na to ideš takto pomaly tak jeho smola nie je potom pre teba ten pravý a musíš čakať že sa nájde ten ktorý bude čakať tak dlho ako to ty budeš potrebovať pretože budeš pre neho natoľko dôležitá 😊🙏❤️držím palce

veronika66
16. okt 2022

@natty023 prečo si sada cudziemu do auta? A na zadné sedadlá? Ako vadu máš ? Treba chodiť na prvé rande dmedzi ľudí kaviareň, reštika, schopping a pod.

natty023
autor
16. okt 2022

@veronika66 mam pohybové problémy, som z dediny a pršalo. V blízkosti sa nedalo ísť len tak niekam pešo, kde by som to zvládla. To s tým zadným sedadlom bola asi hlúposť, to si uvedomujem, no nemám žiadne skúsenosti a povedal mi, že ma chce len objať. Javil sa ako úplne v pohode chalan.

brembo
16. okt 2022

@natty023 dievča,na prvom rande sa neobjímá. Nesadá sa do auta a už vonkoncom nie na zadné sedadlo. To že máš problémi s chodou ma mrzí. Ked pojdeš na rande,zváž si možnosti pre teba,napríklad nejaká reštaurácia,kaviaren a podobne. Zhovárajte sa a uvidíš,či sa ti páči,či nie. Podla toho sa dalej zariadiš. Ked ta bude do niečoho nutit, nahovárat okamžite daj spiatočku.

radkasswe
16. okt 2022

Sranda že každý prišiel po teba na aute ..

brembo
16. okt 2022

@natty023 ked sa ti zapáči,vymeníte si čísla a počkáš,či sa ti ozve. Zo začiatku sa s ním stretávaj len na miestach,kde nebudete sami. Ked sa ta bude snažit obchytkávat,vyklučkuj a už sa s ním nestretni,ked ti to nebude po voli. A na 1. sex s tebou nech si chlapec počká. Ale až to budeš i ty chciet.