icon

Začala som žiarliť na môjho muža

31. júl 2022

Ahojte, potrebujem poradiť. V poslednej dobe som začala žiarliť na môjho muža. Počas manželstva sme nikdy nemali nejaký vážnejší problem. Nedávno začal chodiť pomáhať našej známej (je rozvedená,bezdetná). Sama som bola za to, aby pomohol čo treba, no už mi to začína vadiť. Zdá sa mi, že tam chodí už príliš často. Keď som sa ho priamo spýtala, či ma podvádza, povedal, že nie. No cítim, že je iný. Častejsie je mimo domu ako zvykol už vo všeobecnosti. Nás vzťah je momentálne horší a neviem čo mám robiť. Prosim poraďte ☹

didi2102
1. aug 2022

Tak sa mu ospravedln a v kľude že vieš že sa niečo deje plus to že nevie čo cíti , nech si to teraz hneď vysvetlite že čo ďalej

emma022
1. aug 2022

To, že prišiel domov je podľa mňa dobré znamenie. Že mu stále na tebe záleží. Možno to chce riešiť, len tiež nevie ako.

dominyca9
Autor odpoveď zmazal
rodinka
1. aug 2022

To len tak prestal ľúbiť alebo neviem musí mať na to dôvod.. Ale teraz verím ze je to pre oboch hlavne pre teba ťažké 😭 je mi to ľúto dúfam to dobre dopadne.

dollyzv
1. aug 2022

Ja si myslím že v Tom je určite iná(možno chodieva niekde úplne inde a nie k tejto známej..) ale väčšina chlapov sú ako opice - nepustia svoj istý konár(manželka) kým nemajú vo výhľade ďalší(milenka),vtedy začnú s rečami že už asi neľúbia,nevedia čo chcú a podobne omacky

mimi1111
1. aug 2022

Ahoj tak toto isté som zažila aj ja . Teraz už EX manžel chodil pomáhať mojej kamarátke ktorá tiež bola sama. A nakoniec som zistila že spolu spávajú. Tak jej chodil pomáhať. Už sme rozvedení chvalabohu

alaska28
1. aug 2022

Sak ked spi tvrdo mu priloz mobil k prstu a je to 😂 alebo si ho vypytaj ze sa ti vybil tvoj a chces sa pozriet nieco na nete.. ak nema co tajit nebude mat problem ak zbledne a bude sa vyhovarat uz ho ani nepotrebujes ( ten telefon)
Ale za mna to nestiha, lebo stiha ine... A zvlast ked uz podviedol a nic sa nestalo... Vie ze moze ze mu odpustis.. ja by som tam nabehla ked tam bude ze som mu doniesla jest a pivo nech mu to lepsie ubieha a uvidis...

autor
1. aug 2022

@mimi1111 ako si to zvládla? Ako si to zistila? Oni spolu zostali?

vanilka83
1. aug 2022

Pozri sa podľa mňa tu na koňovi to nevyriešime a ak si nenájdeš detektíva ani nič nezistis asi budeš musieť jedine počkať a vás vztah upevňovať a spríjemnovat urcite tvoje výlevy ho len vycerpavaju a môžu spôsobiť, že nimi ho len vzenies do jej náručia. Veď nemusíš pozrieť len telefón môžu byť aj bankové výpisy ,mail,notebook, auto, papiere ,peňaženku atď atď...ale ak nič nezistis zabaľ to,lebo si ho tým len odplasis

autor
1. aug 2022

@vanilka83 ja už nevladzem… musím si dať pauzu, prestať rozmýšľať

mimka1402
1. aug 2022

Prepáč. Ale keď ti tu xy žien poradilo a ty si aj tak spravíš po svojom. Čuduješ sa? Takto nezistíš nikdy nič. Každá ti tu radila aby si sa ho nič nepytala, lebo každý zaprie a ešte hodi to na teba... Musíš sa od neho odosobniť, prestať lipnuť, ak on nevie či ťa ľúbi, tak prečo by si ty mala čakať či si to on uvedomí?

autor
1. aug 2022

@mimka1402 máš pravdu, necham to tak, však ak o mna stojí, tak na to snáď príde. Ak nie, nič s tým neurobím. Nebudem robiť scény, ani sa už nič pýtať.

autor
1. aug 2022

Myslite, že je naozaj možné, že ak ma niekoho, že by bol schopný nás opustiť? Veď sme spolu tak dlho…

kinderzwillinge
1. aug 2022

Ja sa skor pytam, naozaj by si bola schopna ostavat s clovekom, co ta uz v minulosti podviedol a teraz sa sprava takto?? Lebo ja nie, dakujem neprosim...

mimi1111
1. aug 2022

Zmenil sa bol úplne iný cítila som to že niekoho ma. Oni sú spolu a my sme sa rozviedli. Nebudem klamať bola som na dne no mala som pri sebe ľudí ktorý mi veľmi pomohli a poviem ti že neľutujem že ostali soolut. Mám úžasného priateľa

kinderzwillinge
1. aug 2022

Az teraz som si precitala, ze ti povedal manzel, ze ta "uz asi nelubi".
Miesto plakania mu povedz, nech sa celkom urcite zbali a odstahuje do bytu, ktory si tak pekne prerobil.
Maj svoju hrdost a bud s niekym, pre koho budes jednicka v jeho srdci a nebude ta podvadzat.
Nic sa neboj, on bude podvadzat uplne kazdu...

otvorena
1. aug 2022

Vieš takto . Keby mu záležalo na tom že ti to vadí že sa drbe tam k tej nejakej ..tak by to nerobil . Ale asi je dobrák "a zrovna tej bezdetnej samej musí ísť to robiť aj keby čo bolo hmm. Na toto akože mám nervy ale že fest . Niekedy robia opačne tí manželia ..

otvorena
1. aug 2022

Viem sa vcitit ako to cítiš...a keď ti poviem že to dokončí a potom už tam nebude chodiť budeš kludnejšia?
Alebo mi napíš správu

lowe123
1. aug 2022

Ako ženy vy ste dobré svíčky teda , vidíte ako je na tom že je nervózna steká po ňom a zhoršuje situáciu a vy reálne ste schopné napísať ešte s takým povzdychom eh toto robil aj ten môj a nakoniec som zistila že spáva s kamarátkou . Ako si vôbec môžete dovoliť to len tak porovnať? Ok podviedol ju raz ale pri tomto mám čistý pocit toho že sa cíti byť pod útokom pri týchto podozreniach a čo má robiť? Kričať na vlastnú ženu , byť hrubý na matku svojho dieťaťa? Ubližovať jej takýmto spôsobom? Hej možno má tú milenku ale mňa viac než on sklamal prístup niektorých žien tu ...

kinderzwillinge
1. aug 2022

@lowe123 Toto je bohuzial klasicka komunikacia na MK posledne obdobie...

mimi1111
1. aug 2022

Ak budeš chcieť kľudné napíš správu môžme o Tom popísať. Možno sa ti úľavi no možno nie. Ale viem čím prechádzas

autor
1. aug 2022

@kinderzwillinge ľahko sa to píše, ťažko kona. Neviem si predstaviť len tak to ukončiť. Všetko zahodiť. Baby to vy vy ste to tak striktne urobili? Asi mi chyba ta sebaúcta 😔

autor
1. aug 2022

@otvorena možno áno, keby som vedela, že tam nechodí by som sa citila lepšie. Ale zároveň by musel zmeniť svoje správanie voči mne.. a asi aj ja voči nemu

kinderzwillinge
1. aug 2022

Nevies si predstavit to ukoncit a vies si predstavit zit s niekym, kto ti povie, ze ta nelubi?? Zvlastny druh sebatyranie a ano, nemas ani kusok sebaucty a zenskej hrdosti. Prepac, nemyslim to v zlom...

autor
1. aug 2022

@kinderzwillinge potrebujem otvoriť oči. Máš pravdu :(

banderaska29
1. aug 2022

@daniela1911
@marzuz89 baby ja som toto cítila tiež. môj sa proste zrazu zmenil. medzi nami nebol žiaden problém. ak si nájdete aj moje komentáre na temu či už sexualita alebo vzťah.my sme proste boli fakt ako z katalógu.. bola som voči nemu tolerantná, nežiarlila som ani len zdravo lebo som nemusela, hodiny rozhovorov, spoločné záujmy, boli sme zasnubení. všetko bolo doslova dokonalé.
ale on sa proste jedného dna zmenil a bol zmenený.... stále mi hovoril že ma nepodvádza, že len má toho vela. ale komunkacia v čude, prišiel - odišiel. zrazu odmietal sex ! čo my sme mali sex 3x do tyzdna. moja intuícia ktorá mi stále hovorila že je v tom iná. začala som sa ho pytat či v tom predsa nie je niekto iný. stále popieral. ale mne to nedalo už to nebol moj chlap.. toto ak nezažijete, nepochopíte. z tejto situácie vzišlo že sme to riešili takmer denne (opakujem sa, dovtedy, do toho jedneho dňa som s ním nikdy neriešila hádku, konflikt, nič. ) zrazu z toho boli hádky, on chudáčik zrazu frustrovany ze prečo sa ho to stále pytam. ale mne to nedalo, len ja som nemala žiadnu indíciu....
aby som to skrátila - vzišlo z toho to, že začal spávať s kolegynou počas nášho vztahu. a to bol dôvod jeho zmeny. a ja som to cítila.

pointa: k tomu, že ste frustrované sa dostanete zo situácie, kedy ste v koncoch. kedy naozaj cítite, že to už nie je váš chlap.. to je zufalstvo prvého stupna a verte dámy, že toto ak nezažijete, tak nepochopíte.. prepáčte nevedela som to skrátit :(

autor
1. aug 2022

@banderaska29 Dakujem ti za opis. Ta zmena a ten popis vzťahu veľmi sedí aj na nás. Úplne som sa v tom našla ☹

banderaska29
1. aug 2022

autorka - stále to nemusí byt vas pripad, ale môžem ti poradit ? ja som mesiac po tomto rozchode.
máš dve možnosti - buď sa zložíš alebo povstaneš ako hrdá silná žena.
ja ti radím druhu možnost. prešiel mesiac a som z toho vonku. a on už s nou nie je a chce ma spät.
a ja? s úsmevom na tvári som mu povedala, že moje srdce už nepatrí jemu. takže ten kto sa zložil bol on. nemal hanbu príst sem ku mne domov a orodovať za nás.
poplač si, ale nie viac, ako si on zaslúži.
zobud sa, pozri sa na seba, pomaznaj svoje deti. ty nič viac nepotrebuješ. ver mi ♥ nie človeka, čo Ťa neľúbi. dovidenia s takym chlapom.

nekonecna_katastrofa
1. aug 2022

Ešte nemáš ani istotu, že s ňou spí. V prvom rade prestaň po ňom kričať a vyšetrovať a zodpovedz si pre seba, čo by si v ktorom prípade urobila. Ak ťa podvádza, opustíš ho alebo ostaneš s ním? Ako radili baby, prepadni ho u známej alebo ak máš možnosť, najmi si detektíva. Len to rob rafinovane preboha, veď mu nehovor, že s ním chceš v ten a ten deň ísť, lebo to už len hlupák by si akurát vtedy dohodol rande s milenkou. A potom sa zariaď podľa toho, čo zistíš. Možno tam fakt len chodí od teba oddychovať a zašívať sa. Ak chceš vzťah zachrániť, tak navrhni poradňu. A že povedal, že ťa už asi neľúbi - veď ste boli po xtej hádke, brala by som to s rezervou. No ale nerob uzávery podľa anonymných nickov, kým nemáš 100% istotu.

otvorena
2. aug 2022

To že to povedal že ťa neľúbi no neviem ako to povedal..možno v hneve . Ty musíš ozaj vedieť ako sa k tebe chová