Začala som žiarliť na môjho muža
Ahojte, potrebujem poradiť. V poslednej dobe som začala žiarliť na môjho muža. Počas manželstva sme nikdy nemali nejaký vážnejší problem. Nedávno začal chodiť pomáhať našej známej (je rozvedená,bezdetná). Sama som bola za to, aby pomohol čo treba, no už mi to začína vadiť. Zdá sa mi, že tam chodí už príliš často. Keď som sa ho priamo spýtala, či ma podvádza, povedal, že nie. No cítim, že je iný. Častejsie je mimo domu ako zvykol už vo všeobecnosti. Nás vzťah je momentálne horší a neviem čo mám robiť. Prosim poraďte ☹
v noci som to skúsila s tým mobilom, hoci mi to bolo vyslovene proti srsti. Mal vypité, tak spal tuho. Sice som ho otvorila, ale nič som nenašla. Žiadny podozrivý hovor, v sms nič. Mal tam nejaké správy, ale k tým som sa nedostala, boli neotvorené a boli na heslo :(
Preco si dava spravy na heslo?????? Je to podozrive ❗❗❗ Autorka, bud - alebo. Ries to a isla by som po nom tvrdo aj keby som mala prist o vztah. Este dnes rozhovor ako nikdy. Viem, ze sa mi to lahko hovori, ale nenechaj zo seba robit debila 🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀
povedz mu, že nie on ale ty poterbuješ čas. venuj sa proste iba samej sebe a dlab naňho. áno človek s čistým svedomím si dá správy na heslo 😀
nenechaj sa oje... prosím 🙏
Este nieco: Nepodcenuj sa!!! Neznamena, ze ked si vybusna, ze si zla zena - manzelka. To znamena, ze mas zlu vlastnost, ktoru treba odstanit postupne a popracovat na nej. Tak Tvoj muz chce cas... Urcite mas milion dobrych vlastnosti - si obetava matka aj zena, staras sa, ako najlepsie vies, o domacich pracach ani nehovorim. Na co chce tvoj muz cas? Aby si mu nadalej prala trenyrky a mal navarene?! Za mna hroza. Tak bud chce zapracovat na vztahu a to iste chces aj ty, alebo nech Ta netaha za nos. Na co chce cas? Aby sa dohodol mozno s milenkou co a ako? Ziadny cas by som mu nedala, bud nech zapracuje na vztahu a zapracujes aj Ty alebo nech ide kade lahsie.
Inak, ani my, co ti tu radime nemame dokonale manzelstva, kazda sme nejaka, aj nasi muzi su nejaki a maju svoje muchy. Toto si uvedom.
Toto tiez by ta tu zeny mali podrzat, ze ziadna to nemame dokonale a ked to tvrdia, tak klamu.
Drzim palce a nezabudaj, ze mas svoju cenu 💐
No, akože hentakého by som ja už dávno kopla do zadku... a že on potrebuje čas.. skôr ty by si mala potrebovať čas, si rozmyslieť, či s takym budeš.... nechcem byť zlá a deptať ťa, ale kto podvedie raz, podla mňa to urobí skôr či neskôr znova... A to, že má nejaké správy na heslo je velmi podozrivé. Keby nemá čo skrývať, načo by si ich, prepána, dával na heslo????
Ja by som to asi nevedla len tak ukoncit nejaky vztah.Mate spolu deti a ani nemas dokaz ze by ta podviedol!!!
Tak keby ju nepodvadza, určite si nedá správy na heslo😐😐
@nika_17 už ju raz podviedol... a tvoj muž keby sa takto správa - mega podozrivo - a ešte má zaheslované správy... určite by ťa ani vo sne nenapadlo, že ta može podvádzať že? 🙈 píš čo chceš, neverím, že by si nepanikárila a neupodozrievala ho 🙂 ten, kto NEMÁ čo tajiť, si nehesluje správy........
@nika_17 a predsa by sa s ním nerozviedla LEN kvoli zaheslovanym správam ... podla toho jak sa chová a čo tu popisuje, na to má vela dôvodov. A hlavne sa s ňou ani nechce normálne baviť... ALe tak budiš, hoci tomu neverím (ale možné je asi všetko) možno existujú ženy, ktorým nevadí že muž má zaheslované správy, trávi kopu času s kamoškou, je zrazu odmeraný atď... 😀
Nečítala som všetky komenty. Kto si dáva heslovat svoje správy? Ten čo fakt niečo tají. A keď tu niekto začne tvrdiť že je bežné keď si partner zahesluje správy tak...žije v ružovej bubline na svojom oblaciku.
@nika_17 mám rovnako, občas si s klietmi posielam nejaké prístupové kódy, fakturačné údaje…
Autorka sak musíš vidieť od koho boli.
Toto je už také… ako radia ti tu, sa nenechať o*ebať, áno, možno ťa klame! A zhadzuje to na tvoju povahu..
Ale vždy sú za krízou dvaja. Keby ste doma fungovali, nechodil by inde tráviť čas. Záleží teraz na tebe, chceš sa v tom rýpať a alebo začať od znovu…
Nie je správne riešenie. Záleží čo chceš/chcete
Takze mali ste pravdu, ma milenku 😥 teda,vraj mal. Povedal, že to je už ukončené, nakoľko o svoju rodinu v žiadnom prípade nechce prísť. Že nás ľubi.. ja neviem čo mám robiť 😥
Urcite odist.. ved uz ta druhy x podviedol😑 ja by som neodpustila ani prvu neveru, chapem ze teda niekto to ma inak.. ale urobil to uz dalsi x.. a urobi to skor ci neskor znova, proste je taky
Ten, kto ľúbi a nechce prísť o rodinu, ten NEPODVÁDZA! Ale hladá riešenia, pracuje na vzťahu a sám na sebe…a “nevylieva” gule inde!
Tak to sa Vám čudujem raz Vás už podviedol a dopustíte toto, keď nemusíte. Neviem ja by som oprávnene pre jeho minulosť urobila scénu nech Vám ukáže mobil. Keď nemá čo tajiť a skrývať tak by nemal byť problém.
Keby ľúbil naozaj tak nepodvedie ťa. Nebuď naivna urobil to raz..dva ..a bude to robiť stále
akoze tu pani s kuchynou, ci za nu sa len skryval?
Je mo to luto,ale tazko radit.Najprv potreboval cas a musel rozmyslat ci ta este lubi a uz to zazracne a rychlo vie.Suhlasil by s manzelskou poradnou?
Odist od neho. Nechutne 🤮 Snad neveris, ze uz ju nema, len to hra do autu.
Ja radím úprimný rozhovor. Plieskanie dverami a balenie kufrov,ako ti tu radia niektoré dámy nie je riešením. A jeho návrh,čo ďalej a ako to chce riešiť.
Keď sa to skončilo prečo ti teda povedal ze nevie co ku tebe cíti??? A skončil to on alebo aký bol dôvod??
Druhykrat milenku a on pouzije slovo, ze svoju rodinu 'lubi'??? To je snad vtip...

@banderaska29 Ďakujem, je to pre mňa povzbudzujúce! včera sa so mnou rozprával. Povedal, že potrebuje čas, aby si dal veci do poriadku. Že nevie, čo bude, ale že má dosť tých mojich výbuchov :( som mu povedala, že sa budem snažiť, k tomu sa už nevyjadril.