Začala som žiarliť na môjho muža
Ahojte, potrebujem poradiť. V poslednej dobe som začala žiarliť na môjho muža. Počas manželstva sme nikdy nemali nejaký vážnejší problem. Nedávno začal chodiť pomáhať našej známej (je rozvedená,bezdetná). Sama som bola za to, aby pomohol čo treba, no už mi to začína vadiť. Zdá sa mi, že tam chodí už príliš často. Keď som sa ho priamo spýtala, či ma podvádza, povedal, že nie. No cítim, že je iný. Častejsie je mimo domu ako zvykol už vo všeobecnosti. Nás vzťah je momentálne horší a neviem čo mám robiť. Prosim poraďte ☹
@luczach hanba a najväčšia potupa ženy? Jedine muža.
Autorka, je to klamár ešte toď ti tvrdil, že nevie či ťa ľubi a potrebuje čas. Ale medzitým mu dala asi milenka košom, tak zrazu otočil - pomer už ukončil, “lebo ľubi svoju rodinu a nechce o ňu prísť”
Aj keď si myslím (neodsudzujem), že autorka mu odpustí lebo dve malé deti, lebo bez príjmu, a pod….
viidíš, teraz by som nakopala do zadku všetky tie, ktoré Ti ho tu obhajovali ako chudáčik má toho veľa a ty si raketa. bohužiaľ ja som to tušila ale tebe na jednej strane môže aj odlahnut. vieš pravdu a zbavíš sa idio*a čo si neváži rodinu.
ja Ti poviem čo máš robiť. vyhrab v sebe všetko racionálne čo máš. poplač si ked ti je treba a hotovo. ideš ďalej. si matka a žena, mysli iba na seba a ne.
prestaň mu prať, per iba sebe. varit iba sebe a deťom.
2x do tyzdna bude s detmi on, to znamená že akonáhle príde z roboty vymente sa medzi dverami a ty si sprav svoj program. kino, fitko, priatelky, víno, kava.. čokolvek ! tak ako si trpla ty kde je on tak nech sa páči, nech si to teraz odžije on .. de*il.
a to najdôležitejšie - keď budeš pripravená podaj žiadosť o rozvod. bude ta podvádzať permantnente, na to mysli. nenechaj sa opiť rečami. držím Ti palce. ♥
@banderaska29 Lepsie by som to nenapisala ❣
@banderaska29 za to, že sme jej poukázali, že chyba je na dvoch stranách, tak sme chudáčika obhajovali?
Každá nech si robí vo vzťahu ako vie… ale tam kde sú hádky, min sex, nedôvera a utekanie z domu, nie je chyba jednej strany.
@daniela1911 snáď máš dosť vysoke IQ aby si si zobrala z toho, na koho to presne bolo myslené...áno na všetko sú dvaja, ale zasunúť do inej/zasunut si s iným, to je už posledná fáza a lahostajnosť.
Och, to mi je ľúto :/ A bola to tá vaša známa, či iná?
Dakujem Vám za všetky správy, je to pre mna hrozne ťažké. Ja neviem ako a kedy sa cez to dostanem.
Ale jedno viem určite - že to zvládnem! Mám skvelú rodinu a priateľov, stoja pri mne. Teraz som mu pre zmenu povedala ja, že potrebujem čas lebo neviem čo k nemu cítim. Je to pravda. Neviem ako to dopadne, ale nechcem ho teraz pri sebe.
On chodi ako bez duše, ma v tvári “psi vyraz” aký je on chudáčik.. a že by som si mala uvedomiť, že za problémami sú vždy dvaja.
Neviem s kým ma podvádzal. Meno nepovedal, že to nie je dôležité 😤 ta známa to vraj nebola. Ale ja mu už neviem či môžem vôbec niečo veriť
Ak máš podporu v rodine, ukonči to.
Žiadaj výživné, začneš od znovu, budeš mať pokoj na duši aj v srdci.
Aby si to vedela pripadne rozdychat. Meno je dolezite, inak budes kazdu zenu s ktorou sa mu stretne pohlad, zvazovat, je to ona ? Nien e?
na tvojom mieste by som sa stretla s tou, čo jej chodil pomáhať.
normálne v dobrom jej zavolaj že sa jej chceš vyrozprávat že nech ti poradí !
A ak by to vyšlo, by som jej povedala na stretku, že ta muž podviedol. že si z toho nešťastná.
vobec nehovor, že máš podozrenie že to je ona. iba ju pozoruj ako bude reagovať.
či sa jej náhodou nezdôveril ... ak bude nesvoja alebo vyhýbavá, nepozrie sa ti do očí, bola to ona !
a neboj sa, zvládneš všetko. daj tomu čas, akože je to klišé ale zároveň aj jediný liek. skus mysel zamerať na seba, na svoje potreby a potreby detí a jeho daj na poslednú koľaj ♥
Je mi to ľúto bude to ťažké ale dáš to ❤️ neviem mňa by asi zaujímalo a chcela by som vedieť kto to bol... Ak chce šancu a ľutuje to, tak určite by som chcela to vedieť ale to je jedno musíš byť silná ach... Nechcem ho obhajovať ale možno ma pravdu ale len minimálnu!!! Ze možno máš na tom maličku chybu aj ty (prepáč) pretože keby častejšie spolu spavate možno by sa to nestalo ale to nevieme nikto... 😐 Ale v žiadnom prípade nemal právo to spraviť znovu to ho neospravedlňuje mal sa s tebou rozprávať ze mu to chyba... Neviem ci by som odpustila keď už druhý krát ale máte Spoločny život chápem... Ja som v situácii kde priateľ vypisoval iným keby nato neprídem skôr, isto sa aj vyspi s nimi 😭 a neviem sa cez to preniesť dodnes... Trápi a boli ma to... Neveru by som asi nedala bud silná ❤️
@banderaska29 presne na toto som aj ja myslela, aby išla za ňou a vyžalovala sa jej a sledovala reakcie
Neviem ja by som asi nedokázala sa s ňou baviť a zisťovať, či je to ona ale možno je to dobrý nápad... Ja by som zatlacila na toho svojho bud, alebo... A nech vraví
Ozvala som sa jej, iba cez správu, či sa môžeme stretnúť. Momentálne je mimo, ale že nie je problem, že hocikedy, keď bude doma. Tak dátum poriešime neskôr.
držím ti palce, musí to byť ťažké. to dusno teraz doma...
Je mi ľúto čo Ťa postrehlo. Želám veľa síl. Nerozumiem zisťovaniu a hľadaniu milenky. Ja by som s tou ženou na kávu nešla či už by to bola milenka, alebo nie. Ak je to milenka, neprizná sa. A ak je to známa, nevešala by som jej to na nos. Ľudia majú radi senzácie, keď sa niekde deje nevera, neprávosť. Vedia sa tešiť s nešťastia druhych. Zariad sa podľa seba. Nevedela byt som byts mužom čo by ma podviedol raz, druhý krát... a vidím, že to chcete ustáť. Keď to ustojite, podvedie Tá aj tretí krát. vinu hodí na Teba. No áno ma psie oči chudáčik, lebo si uvedomuje, že by mohol prísť o full servis. Tebe sa čudujem, že máš chuť zisťovať kto je milenka. Nikdy by som sa tak neponizila.
Odpoveď, že teraz je mimo je odpoveď na získanie času, vymyslieť niečo, upokojiť sa, nabrať odvahu na stretnutie. Neverila by som ani jej.
@laila22 Suhlasim, ani ja by som sa s nou nechcela stretnut a pokial to nie je ONA je dost mozne, ze by sa tesila z cudzieho nestastia. Ludia su zli a skodoradostni a obzvlast zeny. Suhlasim, ze ludia maju radi senzacie a cudzie nestastie.
@autorka premysli si to este raz tak, aby si usetrila hlavne samu seba a netrapila sa zistovanim kto to bol. Keby vies, kto to bol, zas by si sa trapila porovnavanim - co ma ONA a ja nie??? Chces sa dobrovolne utrapit? Mne by stacilo, ze ma muz podviedol - tym by u mna skoncil a nezaujimalo by ma, kto to bol. Rozhodne to treba ukoncit aj s nim. Aj ked citim, ze mu chces dat este sancu.
Nakoniec odišiel za milenkou, nie je ta známa. Nikdy predtým som ju nevidela. Neviem ani odkiaľ sa poznajú 😔 nedali sme to…
Nech si ho necha...hadam by si ho po takomto niecom este nechcela. Bolo by To to treba zazit zase?
Čas všetko zahojí, aj keď teraz je to klišé…
Dieťa mu dávaj pravidelne a ty sa venuj sebe. Všetko dobre dopadne a bude ti bez neho lepšie! 🍀
Hrozne 🤮
Drzim palce a hlavu hore, nie si prva ani posledna, ktora ma takuto situaciu.
Posielam objatie 💐🍀🍀🍀🍀🍀
Ďakujem Vám 🙏🏻
Zvládneš to.❤️

Rozmyslam,vcitujem sa do Teba @autorka.
Neviem si predstavit taky zivot - zit v strachu, ci ma muz podvadza alebo podvedie zase. Je to velka potupa pre zenu - snad najvacsia. Porozmyslaj, ci by Ti nebolo lepsie samej s detmi ako zazivat toto peklo na zemi. Pripadne, mozno o tom vedia ludia - len ty si sa to dozvedela ako posledna.
Poznam taky pripad, ze cele mesto vedelo, ze muz podvadza moju kamaratku, len ona sa to dozvedela ako posledna (obrazne napisane). To je hanba na 100 rokov. Zachovaj si hrdost a zbav sa ho, lebo on nema chrbtovu kost. Naco Ti je taky suknickar a zaroven klamar.