Začali by ste si s partnerom, ktorý je mladší o 7 rokov?
Začali by ste si o 7 rokov mladším? Ja 34 on 27
Ahoj urcite nie
Podľa mňa to nie je žiadne scifi. Iné by bolo 18 a 25. Môj manžel bol v tomto veku ženatý už 3 roky
7 rokov nie je ziadna veda a ked si rozumiete, preco vahas?
jasne ze ano
Pokial je to vyzrety muz a vyznava hodnoty ako ty,preco nieco? Ja osobne nemam skusenost ani s vyrazne mladsim,ani starsich. No som nazoru,ak si dvaja rozumeju,preco zahodit sancu. Istotu nemas ani pri seberovnom partnerovi podla toho by som sa neorientovala.
@opica_skorica no asi ju trápia názory iných...
Ak je toto jedina pochybnost tak urcite ano.
Kamoska ma 35, jej muz 25. V septembri mali svadbu 😉
Kamoška ma 50, jej muž 38. V septembri mali svadbu, po 5 ročnom vzťahu.
Samozrejme.
Ano. Mam v okoli zopar parov, kde je chlap mladsi od zeny o 5 ci 10 rokov a je to ok. Ja som mala kedysi frajera o 4 roky mladsieho. Dovod rozchodu nebol vek, ale ja som sa s nim zacala nudit, potrebovala som niekoho, kto je viac blaznivy a s ktorym mam viac spolocneho, on bol na svoj vek dost vazny a mala som pocit, ze ten starsi je on, nie ja.
@nely1704 ak autorku trapia nazory inych, nech sa ich spyta, aky vek ma mať jej muž a podľa toho hľadá. 🙈🤣 (pokus o vtip)
Sedem rokov je uplne v pohode, vacsie vekove rozdiely byvaju a dvojica si rozumie a potom, i vekovo na rovnako starí si rozumiet nemusia.
Vek je casto ozaj len cislo.
Ja si to neviem predstaviť, ale to záleží od ženy.😃
Môj ex bol môj rovesník. Vrátila som ho mamičke.
Môj druhý manžel je o 5 rokov mladší ♥️ jeho vyzretosť sa s mojim ex nedá porovnať. Nie všetko je o veku. Nebudeš vedieť, či to klapne, kým nevyskúšaš.
@nikaeli súhlasím..
Nie
Osobne nie. Ale Keby som sa mega zalubila tak by som urobila vynimku. Ale mali by ste si hnet ujasnit co chcete. Ak chces mat deti a on sa citi moc mlady tak hladaj inde. Aj ak ty deti mat nechces a on v buducnosti 5-10r deti mat chcel.. aby ste spolu nestracali cas. Jedine teda ak by si chcela len vyskusat a mat ten vztah na chvilku uzit si kym to bude obom vyhovovat. Neriad sa v tomto nazormi druhych ale sebou, kto vie co bude ? Mozno ked budem v 50 vdova si najdem 40r ? 😆
jasne
Ja teda nie
Nehnevaj sa, ale vekový rozdiel je to posledné čo treba riešiť. Aj o 7 rokov starší sa môže správať ako decko 😂
Spoločné hodnoty, 1-2 spoločné záujmy, podobné plány do života, schopnosť zvládať stresové situácie, relatívne 'normálny' potenciálni svokrovci a tak ďalej sú dôležitejšie ako vekový rozdiel 😊
Sesternica ma muza o 7 rokov mladsieho, maju dve deti a krasny vztah uz 10 rokov. Ona vsak vzdy vyzerala ako dievcatko, on vyzera starsie ako ona.
Ja som si takmer istá, ze 99% blbcov, tyranov, ozranov, povalacov a mamickarov, ktorými sa to tu len tak hemží ma ideálny vekový rozdiel, teda sú o pár rokov starší, ako ženy, čo si sem chodia bezradne vylievat srdce. Takže podľa mňa, vek je posledne kritérium. Môj muž je o 4 roky mladší a sme spolu vyše 20 rokov šťastní.
Prečo nie
kludne,zas taky rozdiel to nieje,To ste skoro ako robesnici
Mala som vtedy 33 rokov a on "len" 28. A už sme aj manželia 12 rokov.
nie...
Ano.Moj je o 7 rokov mladsi.Dali sme sa dokopy,ked mal 30,ja 37.Obaja rozvedeni,ja 1 dieta z manzelstva,spolu mame dvojicky.Niesme zobrati,nechceme.Ale 9 rokov sme spolu.
uplne v pohode
Iné je 10 a 17....ale takto to je v pohode....keď je vyzretý muž,tak prečo nie....aspoň ti bude dlhšie stíhať....😂...
Podľa mňa,mať mladšieho má len výhody😉

Ja nie.