Zaľúbený manžel
Ahojte. Po asi 4 mesačnom zmenenom správaní môjho muža som na neho pritlačila a priznal sa, že sa zaľúbil. Mame 11 ročne manželstvo a dve deti. Naozaj som si myslela, že sme šťastní a našu bublinu niic nemôže ohroziť. Zaľúbil sa do kolegyne,vraj spolu ešte nič nemali, vraj sa ani nebozkali. Par krát boli spolu na obed, dobre si rozumejú, vraj je to presne žena pre neho. Ale to som bola aj ja, len pred 11 rokmi. Co mam pre Boha robiť? On teraz sam so sebou bojuje, prehodnocuje pre a proti. Ale aký postoj mam zaujať ja? Tlačiť nechcem, tiez nechcem, aby ostal so mnou len kvôli deťom. Milujem ho najviac, ale som rozumná žena. Držať niekoho pri sebe na silu nechcem. Povedal, že mu mam dat týždeň. A potom co? Asi sa rozhodne podľa toho, ako sa vyjadrí ona. Vraj nemá dobré manželstvo a ma jedno dieťa. Ako ďalej?
Hlavne nerobiť rýchle nepremyslené rozhodnutia. Keď odídeš alebo ho pošleš preč ty, nedajbože dáš návrh na rozvod ty, budeš ty za tú, čo za to všetko akože môže. Tieto pobláznenia nemajú vždy dlhé trvanie...
@heartpain asi chemia, nic viac. feromony a vzhlad.
Akoze mňa by nenormálne sklamalo a urazilo že on ide premýšľať a ty máš čakať ako taká chudera na jeho vyjadrenie či ide ide trtosit s inou alebo ostane s tebou. Už len keď to musí prehodnotiť, tak je to koniec. Pobaliť veci a nech si ide kam chce.
@pralinka25 je to možné, no už to príliš dlho trvá.
Silno drzim palce!
Držím palce nech všetko dobre dopadne
@indiankaindi ❤️
@ankare ❤️
@ankare ❤️
@glorikarebeka ❤️
@janamoto78 ja neviem o čom píšeš....akého milenca?
Inak to je super,že by si bola schopná zobrať dve deti a odísť z ich domova,aj tvojho a hrdo si našla hneď vlastný byt,ideál kúpila ,alebo mala dostatok peňazí na nájom ..... milujem takéto hrdinské reči..... ja ,ktorá mám matku s dvomi bytmi,by som si to len tak nedovolila,už len preto,že dieťa má svoj domov,kamarátov a nikdy sa nemajú riešiť veci s horúcou hlavou. Ale asi si už rozvedená a vieš,čo to obnáša.... pravdepodobne bol neverný. Zjavne máš osobné skúsenosti.
@sheila121 a ty vidíš, do jeho hlavy? Lebo ani ja, po 11 rokoch, si nedovolím tvrdiť, že áno. Rozprávali sme sa, veľa, pisali, volali.. Priznal svoju vinu, otvoril sa ako už dávno nie. Vieš, pre mňa nieje len tak zahodiť spoločne roky, tie všetky krásne spomienky, ktorými sme si prešli. Vela z vás to pochopilo tak, že čaká, čo mu ona povie. No nebolo to tak. On to ukončil bez toho, aby ona k tomu niečo mohla povedať. Nebudem tu písať podrobnosti. Viete, ono aj keď sa vam niečo pokazí, skúsate to najskôr opraviť. Až potom vymeniť. Prečo teda, ak dáte šancu napr starému telefónu, nedáte šancu manželstvu? Ja dám, skúsime to, samozrejme to nastrbilo moju dôveru, ale on mi dal slovo a aj ja som dala slovo jemu. Ze to už nebudem riešiť. Nie, nechcem žiť v slepej nevedomosti. Budem mu dôverovať. Lebo som si ho kvôli niečomu vybrala. A budeme sa spoločne snažiť nájsť tu iskru, ktorá zhasla a znova ju zaznut. Pretože si za to stojíme. Ak by som z jeho strany cítila nezáujem, skončilo by to. Lenže to nieje také jednoznačné. Viem, vy, hrdé ženy, mate riešenia.. Definitívne. Aj ja som si o sebe myslela, že son hrdá. A aj som. Ale niekedy proste treba nájsť kompromis a skúsiť sa na to pozrieť z inej perspektívy. Ak nám to nevyjde, bude mi to ľúto, ale aspoň môžem s kľudným svedomím povedať, že som urobila všetko, čo som urobiť mohla. Možno ak by nás tak neovládala jesitnost a hrdosť, veľa veci by bolo inak. Som rozumná žena. Všetko chápem a pozerám na to reálne. Len proste ten čas, ktorý sme spolu strávili, a hlavne ako sme ho spolu strávili, mi stojí za to, aby som teraz tu hrdosť odložila bokom a prijala život taký, aký je.
Strasne ma mrzí, čim prechádzas...my sme si tiež kadečim preskakali...uprimne, ani neviem, či poznam par (myslim dlhorocne manzelstvo) bez takejto krizy "zalúbenia". Utechou nech ti je to, ze tvoj manzel sa snazi hrat cistu hru a nechce bojovat so svojimi citmi, klamat a podvadzat poza tvoj chrbat....Tvoj postoj je veľmi triezvy a rozumny.... Ak si aspon trocha veriaca, odovzdaj to v plnej dôvere Bohu, s vedomím že On dokáže každe zlo a zranenie premeniť na dobré. Odporúčam Novénu odovzdanosti https://modlitba.sk/novena-odovzdanosti/ odporúčam tiež film Fireproof alebo Valečný kabinet... Verím, že to dopadne dobre🙏
@w3ronika77 ❤️
drzim palce. nech to vyjde
Teda autorka, obdivujem ťa ako si sa k tomu postavila, ako o tom píšeš, kolko sily si v sebe našla 😯👏💪 ja som tá co povie, ze toto by som nedokázala ani náhodou, nuz ale clovek nikdy nevie ako sa zachová az ked nieco podobné nezazije.
Drzim vam palce 🍀❤
@20erika07 ❤️
@sheila121 a zase ďalší happy end tu... len do kedy? Sa mi fakt paci, ako @autorka dúfa, že ho to teda prešlo.
@autorka pokojne mu doveruj, ja by som chlapovii, ktorý by mi povedal, že si musí premyslieť ci so mnou ostane už neverila nikdy. Lebo v podstate vzdy budeš iba teraz na ihlice, či si to náhodou nerozmysli. A neboj, akonáhle si ta druha "milenka" vyrieši svoje, zase ho bude otravovať. Súhlasila by som s touto situáciu jedine pod podmienku, že by zmenil pracu a uolne s nou prerušil kontakty. Lebo to pokušenie tam.bude vždy.
Vies, ja som mala tiez presne 11 rocne manzelstvo, tiez presne 2 male deti, tiez presne cudneho manzela , presne 4 mesiace a tiez presne priznajuceho manzela sa, ze presne 4 mesiace ma kolegynu a tiez presne priznajuceho sa manzela, cudneho 4 mesiace, ktory to ale nechcel ukoncit ihned s kolegynou a este sa mna opytal, preco. Ale rozumu som mala tolko, ze sem som to na mk nevesala a uz ked som niekomu tie 2 deti porodila, kto sa mna opyta, ze preco, to ma ukoncit s kolegynou, som vedela sama od seba, ze okamzite sa treba rozviest. A to sa pokusal 2 x ku mne vratit, do podania rozvodu a s tou dotycnou to skoncil sam. Bola som neoblomna, svojska a tiez som si pekne takto vzdy nasla. Preco len on, na to som odpoved nenasla. Deti su deti, ale vztah dvoch ludi je vztah. A bez otazok na mk som to vyriesila sama, ihned a s mojim manzelom. Jedna otazka bola, ci jej zavola alebo posle sms o ich konci. Odpoved prisla, v otazke, ze to nie a preco? Tak ked vlastny manzel sa ma musi pytat, preco ma on ukoncit vztah 4 mesacny s inou zenou, o ktorej som nevedela, iba hlupana n-tého rádu by s nim po 2 detoch zostala. Prepac, ze ti to musim napisat, ale tou hlupanou si tu ty. Ze sem pises a nevies, co mas robit. Skoda, ze tvoje deti ta zrejme predcili v rozume, nez ty.
@zuza265 to nevysvetlis zene, ktora ma funkciu pštrosa s hlavou v piesku a stranka mk ma riesit jej problemy a to, co chce ona sama, ked ona sama zvolila ulohu cakatelky v rade na vlastneho manzela s dvoma detmi. Taky muz by si mal pravom vybrat tu druhu. Manzelka tu nie je dost dobra.
Toto je veľmi ťažká situácia ....Nezávidím.Avšak má jednoduché riesenie.Ale ty nie si II.trieda ,pre čo máš čakať ako sa rozhodne on?On by čakal?To ty by si sa mala rozhodovať ,či s ním chceš byť po tom, čo spravil a povedal.Keď aj teraz neodide...spraví to nabudúce ,ako mu budeš veriť.A navyše si nemyslím, že spolu nespali.Držím palce
Je to narocna situácia, to, že s nou nič nemal, je poľahčujúca okolnost a môže sa zaľúbenie stat kazdemu, aj jednej z nás, veď nie sme stroje, ale citiace bytosti, dôležité je to ustať a uvedomiť si to.
Držím ti palce.
Muž by ti mal bozkávať ruky nohy ze mu to tak ľahko prešlo.
Snáď sa ti to nevráti.
V každom prípade, nech ti povedal čokoľvek.. O ukončení a prečo sa tak rozhodol.. Never všetkému.
Určite ti nebude vešať na nos kszdy ich rozhovor, obed, tému..
Tiež nebuď naivná, že to boli iba obedy, ak ju dokázal priznať, dokonca rozmýšľal že ktorú sú vyberie, muselo tam byt všetko, nie len sem tam obed.
Posli ho na vyšetrenie, daj mu to vyzrat, ukáž mu ze mu neveríš všetko čo tvrdí.
Ziadaj výsledky, že je čistý..nech si znáša aspoň mini následky, keď už si ho teda prijala s otvorenou náručou.
Veľa šťastia.
@tramtada31 na 99,99% s nou nieco mal , ked ju priznal a riskoval, ze pride o rodinu tak to uz bol vztah normalne so vsetkym nielen nejake obediky. O obedikoch sa doma manzelke nehovori s tym, ze sa rozhodujem 😀. To sa len nechcel priznat, ze s nou spava a ani sa neprizna. Zatlkat, zatlkat ...a mozno je to tak aj lepsie, ktovie
@autorka pokial by nemal v úmysle to s tebou ukončiť a byt s nou, tak ti to v živote nepovie a je s ňou ďalej poza tvoj chrbát. Niečo sa však "pokazilo" tak bude čakať na milenku. A ty, kým sa nerozhodne a neopustí vás. Drzim ti palce, aby si to dala, lebo byt takto neustále na ihlach je fakt parada 👌

@heartpain a co na nom potom " lubis " ked ho ani nepoznas poriadne ? Si si proste dosadila jeho tvar na nejakeho svojho vysnivaneho chlapa. Nemozem si pomoct, ale cim viac odpovedi davas tym viac sa ti extremne ale ze extremne cudujem a zdas sa mi fakt ako dieta. Prepac