Po 10 rokoch manželstva mal muž sex s inou ženou

2. okt 2023

Baby, moj manžel mal jednorazovku, boli s kolegami na žúrke a slovo dalo slovo. Muž sa mi sám priznal, nakoľko mal zmenené správanie čo bolo očividne, že sa niečo udialo. Mame spolu 2 deti. Neviem co mam urobiť. Odôvodnil mi to, že to bola slaba chvíľka, zhoda náhod a udalostí a ze po 10tich rokoch sa mu zacnelo za novou ... avšak, že preňho to nič neznamenalo a ze milujem mňa a deti. Neviem co mam urobiť.

melanta
2. okt 2023

Miluje ťa a preto sa mu zacnelo po novej a vrzol si. No jasné. Neexistuje nič také, že slovo dalo slovo alebo že slabá chvíľka alebo že zhoda náhod. Proste si chcel vrznúť. Je potrebné neveriť týmto kecom. Čo urobiť, to sa musíš rozhodnúť ty sama. Ja by som s ním skončila. Nemohla by som byť s niekým, kto zasunie inde a povie, že to bola zhoda náhod. Ale veľa žien ti tu povie, že by odpustili. Bez ohľadu na to, rozhodnúť sa musíš ty, ty musíš vedieť, či mu budeš veriť ešte a či ešte takého chlapa chceš v posteli.

kalifka
2. okt 2023

Za mňa by bol koniec...bohužiaľ v tomto som nekompromisná.

diewcatqoo
2. okt 2023

Toho sa drz, ak ta tak velmi miluje, ze sa mu cnie za novou... 🙄

evkaor
2. okt 2023

Nastrbena dôvera preverí vás vzťah... Prajem ti veľa síl, aby si to zvládla.

ankare
2. okt 2023

Takéto akcie by sa ani nemali konať, lebo príležitosť robí zlodeja. 😔 tobôž chlapi ľahko podlahnu a ešte k tomu keď sú opití, koniec... 😔

simca06022011
2. okt 2023

vsak daj mu deti na vikend v piatok, oznam ze sa ti zacnelo za novym a chod na welness.. a uvidis ;)

kvetinka75
2. okt 2023

ja jáj, chudák muž, bol v takej neľahkej situácii a ty mu to ešte sťažuješ. Ale teraz vážne - koniec, nech sa mu teraz cnie za tebou.

evka258
2. okt 2023

Keby ho to netrapilo, tak by Ti asi nic nepovedal....a spravanie mal ako zmenene? Sekal dobrotu?

diewcatqoo
2. okt 2023

@ankare preco by sa nemali konat? Ved snad sme dospeli ludia a mame rozum. A ak ho niekto nema, tak je to jeho problem.

kvetinka75
2. okt 2023

@evka258 potreboval len uľavil svojmu svedomiu, nie každý to dokáže tajiť. A asi dúfa, že keď majú 2 deti, tak si netrúfne s nimi zostať sama, tak verí, že sa to ,,nejako,, utrasie.

ankare
2. okt 2023

@diewcatqoo pretože chlapi, ktorí ostanú bez ženy a sú pripiti, dokážu čokoľvek. Tobôž, keď po nich vyštartuje daka raketa. Za ziadneho by som nedala ruku do ohňa.

lizatko1009
2. okt 2023

Mne by sa zhnusil ako nikto, nezniesla by som ho v domácnosti, v spalni, nijako. Klesol by u mňa na dno dna a deti nie sú prekážka a ze musim toto ja tolerovať, znášať, odpúšťať. V živote by som s nim nechcela uz mat, tam nech si ide macat do tej inej. Zbohom tam sú dvere. Bud hrdá a nie putka s ktorou môže robiť čo chce.

rachel36a
2. okt 2023

U mna by skoncil...urobil raz, urobi znova...uz by mal zbalene kufre...

simca06022011
2. okt 2023

@ankare ja nie som strazny pes, nebudem chlapa strazit a detto nikoho nikde. AKcie su, ludia sme spolocenski. Kto sa nevie ovladat, je to jeho problem. Nech nepije. Nech dobrovolne sam ostane doma ak si nevie drzat nadobicko v gatiach. A nemusia rakety startovat, vacsina chlapov je spontanne pritulna bez akejkolvek snahy zien okolo. Ale urcite hranice nik s rozumom neprekracuje. Ja si neviem predstavit napr. na akcii teambuildinovej sa vyspat s kolegom.. a to potom ako budeme pracovat spolu? :D proste hanba by ma fackala, robotu by som zmenila.. a ked sa este blbec doma priznal takto krasne a este s takou vetou ze sa mu zacnelo... :DD je to nevybujaceny chlap. Poznam xy chlapov ktori nech su akokolvke pripiti, nikdy nic neskusaju, neriesia... a nikto okolo nich.

deti95060810
2. okt 2023

ťažko niečo radiť... to sa akože priznal sám od seba??? niečo tu nehrá...

h2
2. okt 2023

Aj tebe by sa mohlo zacnieť po novom chlapovi a mužovi povedz, že pohodička, lebo to pre teba vôbec nič neznamená.

deti95060810
2. okt 2023

@simca06022011 nevybujačený? ale kdeže...kurevníci ...poznám takých. bez akéhokoľvek ostychu navrhnú či nechceš vzťah. 🙄
poznám osobne takých...väčšinou sú to muži s funkciou - si myslia že môžu všetko.
samozrejme sú ženatí a hrajú sa na šťastné manželstvo....

klip0
2. okt 2023

Ale nemiluje ťa. Keby miluje, tak to nespraví.
On možno miluje život a zvyk žiť a tebou a nechce o to prísť. Ale teba ako osobu nemiluje a tvoje city sú mu ľahostajné. A v podstate mu až tak nezáleží ani na tom živote s tebou, lebo bol ochotný to takto riskovať.
Ja by som s ním už nedokázala byť a zhnusil by sa mi

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diewcatqoo
2. okt 2023

@ankare ale toto predsa nie je dovod na to, aby sa prestali konat akekolvek akcie. Ako sorry, ale viem snad, kde su moje hranice, kolko zvladnem vypit, aby mi neharasilo a nezabudam nikdy na to, ze mam doma rodinu. Sme dospeli ludi a snad sa vieme ovladat. Ak je niekto idiot a nedokaze ovladat svoj chtic, tak je to jeho problem a nie moj.

martul
2. okt 2023

Jasné tak ťa miluje, že od samej lásky skočil k druhej do postele? Čo sa pomylil?

zuzubb007
2. okt 2023

Snad niesi taka naivna a ani len neuvazujes o tom, ze mu uveris, spravil to spravil pre mna neakceptovatelne, reci typu, ze ta lubi a deti by som mu povedala nech si strci do riti a kufor a veci by mal vyhadzane ihned, alebo druha vec uzi si aj ty s inym a potom ste si kvit

babo561
2. okt 2023

Povoliš raz, zachutí mu a bude ti to robiť stále. Však čo, naivka mu znova a znova odpustí. Stačí že ti povie, že ťa miluje a len v slabej chvíľke trtka inú.

subartic
2. okt 2023

Ženy , ale muži nespájajú sex s láskou alebo náklonnosťou . Pre nich je to jednoducho len sex, utretie penisu do záclony a ide ďalej . nepotrebuje k tomu tú ženu milovať. Na druhej strane verím že svoju manželku miluje a že má aj výčitky svedomia . Ak by to bola jednorazovka a viac by sa to neopakovalo ani s touto ženou ani s inou ženou , tak ja osobne by som toto odpustila.

ankare
2. okt 2023

@subartic mal byť ticho a vziať si toto tajomstvo do hrobu 😔 a svojej žene do smrti nohy bozkávať 😔

milanemila
2. okt 2023

Vies co, tak mu povedz, ze aj ty sa teda vyspis s niekym inym, ale ze ho inac velmi milujes, tak ako on teba 🤦🏼‍♀️ a ze teda potom mozete pokracovat “s cistym stitom” vo vasom manzelstve 🤷🏼‍♀️

jumama
2. okt 2023

Aj zeny vedia byt mrchy, zapaci sa im kolega a zvadzaju ho. Ked je muz opity, je casto vyprovokovatelny este lahsie. Otazne je, co vie spravit preto, aby sa to nezopakovalo.

Musel mat riadne vycitky - co je v tvoj prospech. No na druhej strane, neodhadol dosledky. To co spravil, mal si nechat pre seba a nepredat na tvoje lecia to tazke bremeno. On vlastne chce, aby si mu odpustila. A chce to hned, lutuje toho, nemoze so sebou a svojim cinom zostat sam, chce pocut, ze aj ked cosi take spravil, ze mu odpustis.

A pritom si neuvedomuje, aku velku vec ziada a ze na to, ci mu ju das a kedy, na to musis dlho hladat v sebe a pozrozmyslat a najst si odpoved. A aj na jeho strane musi byt nejaka cesta prejdena, nejake pokanie urobene...

Moze vas to zblizit, moze vas to rozdelit, povedzte si obaja o co stojite a verte tomu. Vztah je priblizovanie a oddalovanie.

autor
2. okt 2023

Baby sama neviem, najhoršie je, že ho milujem. Mame spolu deti, niečo sme si vybudovali spolu, prežili spolu a teraz si neviem predstaviť, že by som o to všetko prišla. Zároveň sa bojím, že nedokážem prijať to, že to spravil a neviem odhadnúť ci sa dokážem cez to preniesť. Mrzi ma to aj kvôli deťom... aj ten čas, že už keď sme konečne všetko vybudovali tak sa stane toto. Neviem si predstaviť začať odznova.

subartic
2. okt 2023

@ankare áno to mal , mal držať ústa a urobiť všetko preto aby sa to nezopakovalo . Len potreboval asi sa zbavit pocitu viny tak to drbol ako batoh žene na chrbát.

subartic
2. okt 2023

teraz s nim nejakú dobu nespi , lebo nevieš aké lakocinky ti priniesol domov vo forme chlamídii , HPV alebo mykoplázm. Nech sa dá aj vyšetriť na pohlavné choroby, takto nakazil moju kamarátku manžel kvapavkou . A tiež z jednorazovky na chate ku ktorej sa ani nepriznal .