icon

Zamilovaná len do ideálu

21. apr 2023

Ahojte baby, možno trochu zvláštna téma ale nedokážem si pomôcť. Ako riešiť situáciu keď sa 'zamilujete' do akéhosi ideálu, predstavy muža..som zadaná a partner nieje zlý muž no napriek tomu viem že to nieje 'TO' ..nieje to to čo by som chcela alebo mala cítiť..mám ostať vo vzťahu alebo odísť a čakať na niečo čoho sa možno nikdy nedočkám?

Strana
z2
autor
22. apr 2023

@danica2711 ten strach je silný..keď viem že to nedokáže prijať

danica2711
22. apr 2023

povedz to citlivo (ale jednoznačne) a on je už veľký chlapec, prijme to, neboj sa

autor
22. apr 2023

@danica2711 snáď máš pravdu

reanda
22. apr 2023

fuu, ty zotrvavas vo vztahu, ktory ti nevyhovuje, lebo sa obavas reakcie partnera na to, ze sa s nim rozides a toho, ze ta okolie odsudi? vies, ze si si vybrala rolu obete psychickeho natlaku?
prosim ta, uz nic neskusaj, ziadne rozhovory v inom prostredi a skonci to.. cim skor, tym lepsie pre teba

reanda
22. apr 2023

partnerstvo je o tom, ze sa prijimame taki, aki sme.. to znamena, ze ked ma partner napr. nejake hobby, ktore ho bavi, tak mne nevadi, ze to hobby praktizuje.. som s tym ok.. ak mi to vadi, postup nie je taky, ze budem partnera presviedcat, nech sa kvoli mne svojho hobby vzda, lebo mne to vadi a on ma predsa respektovat moje city, ked ma miluje, ale ze ja si najdem ineho partnera.. ktory mi bude vyhovovat taky, aky je a na ktorom nebude treba nic menit.. a ano, takto 'idealny' partner pre kazdeho existuje.. len treba dobre vyberat a nie uspokojit sa s exemplarom, ktory ma 'ma rad', nepije, nebije ma, zaraba a este aj obcas navari a uprace a co by som viac chcela 🙄 .. to dokedy sa chcu ludia uspokojovat s tymto typom vztahov a este sa hrdit, aki su skveli, ze oni to vydrzia a oni na vztahu vedia pracovat a nerozidu sa, aj ked su nespokojni?

sszuzu8
22. apr 2023

Ja som sa rozhodla. Mat radšej TO alebo úplne nič. Nič menej už nechcem. Mám svoj vek a na to dokonale sa oplatí čakať. A ono príde.

reanda
22. apr 2023

@sszuzu8 👍

Strana
z2